PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659237}

Gorący towar

The Heat
2013
6,5 58 tys. ocen
6,5 10 1 58180
5,9 14 krytyków
Gorący towar
powrót do forum filmu Gorący towar

szczerze powiedziawszy film trafił w moje gusta. Było kilka scen śmiesznych, było też kilka nie-śmiesznych, jednak mimo
wszystko film oglądało się bardzo dobrze, w moim uznaniu Sandra Bullock jak zwykle super zagrała. Polecam ten
filmik:)

glam_girl

W pełni się zgadzam:)

ocenił(a) film na 7
glam_girl

Mi też się podobał ten film fajnie się ogląda również polecam

ocenił(a) film na 9
roland_roland

Ja dalem 10 a tylko dlatego ze od dawna nie ogladalem naprawde dobrej komedii gdzie bym sie smial tyle co przy tym filmie :) dlatego rowniez polecam

ocenił(a) film na 6
Beneksz

Komedia fajna :D

ocenił(a) film na 3
Beneksz

10 ??? Boze Ty widzisz i nie grzmisz ?

ocenił(a) film na 9
_ID_

Czep sie slupa tyle CI powiem, jak Twoja skala zatrzymuje sie na ocenie 6-7 to tez z CIebie taki oceniajacy jak z koziej dupy trompka ( i 1/2 lub 3/4 ocen to od 2-4 ). Dalem 10 bo mnie komedia smieszyla i byla jedna z lepszych w tym roku wiec czego mam nie dac 10 ? Ze masz gowniane poczucie humoru to nic nie poradze a wlasciwie o gustach sie nie dyskutuje wiec zejdz ze mnie jak masz pisac mi takie cos pod komentarzem.

ocenił(a) film na 3
Beneksz

ta Twoja "trompka" ujela mnie bezgranicznie :)

ocenił(a) film na 3
Beneksz

masz pelne 10 :)

ocenił(a) film na 9
_ID_

Ciesze sie z Twojego szczescia ze mnie przylapales na bledzie ortograficznym, tylko nie udlaw sie tym szczesciem przed nowym rokiem. I widze ze nawet nie potrafiles odpisac na moj komentarz wiec przyczepiles sie tego a pozniej zeby sie dowartosciowac wrociles i dodales 2 komentarz, za to masz 10 rowniez ode mnie.

ocenił(a) film na 3
Beneksz

skad w Tobie tyle jadu ?

ocenił(a) film na 8
glam_girl

Dla mnie także film był świetny, moim zdaniem ma za niską ocenę, zasługuje na mocną 7kę, takie Cop Out w damskim wydaniu :) ode mnie dostaje 8/10 :)

ocenił(a) film na 9
glam_girl

Świetny film, na tle ostatnio produkowanych "komedii" ten film wypada rewelacyjnie.

ocenił(a) film na 7
glam_girl

Hehe dobry film. Jak dla mnie 7. Można sie pośmiać :D