znajoma mi zaproponowała pójść na ten film do kina . tak się zastanawiam czy warto
Warto. I to jeszcze jak. Ogólnie polecałbym najpierw przeczytać książkę, ale to tylko propozycja, bez niej nic się nie stanie.
No i jak podobało ci się Charlie i Now is Good to obowiązkowo.
Warto, warto! Film momentami zabawny, momentami poruszający. Przede wszystkim skłaniający do refleksji... Nie zapomnieć tylko chusteczek! ;) Jak byłam w kinie to muszę przyznać, że jeszcze nigdy wcześniej nie słyszałam tyle szlochających i płaczących ludzi naraz. Wzruszeni byli nawet kolesie, więc to chyba mówi samo za siebie. Świetna historia, pomimo, że tak smutna. Jeden z lepszych filmów jakie ostatnio widziałam, a w kinie bywam 2 czy 3 razy w tygodniu. Naprawdę polecam! :)
Warto! Nawet mój narzeczony był wzruszony, a zwykle nie ruszają go smutne i ckliwe historie (jak to faceta) :D. Ten film jest wg mnie całkowicie skończony, nie brakowało mu niczego. Często się zdarza, że np. aktorzy grają fajnie, ale muzyka taka sobie itd. Tutaj wszystko idealnie do siebie pasowało, a muzyka taka, że już od niej samej chciało się płakać - oczywiście w pozytywnym sensie. Nie pamiętam filmu, gdzie tylu ludzi naraz płakałoby w kinie :). Polecam!