Tym razem muszę coś napisać. Niesamowita historia. Chyba jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio oglądałem! Bardzo wzruszający! Gorąco polecam!
cięęko się zgodzić z taką oceną,ale gustów się nie dyskutuje. jak dla mnie historia owszem wzruszająca ale samo dzieło filmowe na marnym poziomie i odbiera sporo piękna tej historii.
Książka jak najbardziej rewelacja :) Ale z oceną filmu się nie zgodzę, niestety słaby.
gdzie można ją kupić po za sklepem internetowym??? I około ilu złotych mogłaby kosztować? Bo mam zajawkę a film jeszcze bardziej mnie zachęcił do przeczytania.... :)
ja kupiłam w biedronce(25zł), ale myślę, że w wielu księgarniach jest do nabycia jako że film robi furorę
Ten film kompletnie mnie nie wzruszył może problem był w tym że kompletnie nie zżyłem się z postaciami.
Ale historia sama w sobie ciekawa.
---------------------------------------
http://youtu.be/m9LuTIQynx0
A mnie wzruszył. Łzy poleciały w momencie kiedy Hazel prezentowała mowę pożegnalną na pogrzeb Gusa i w momencie gdy już wiedziała że Gus odszedł i ten strasznie przejmujący płacz! To było mega poruszające. Nie trzeba się zżywać z postaciami by być poruszonym samą grą aktorską , która była niesamowicie przekonująca.
a ja przez przypadek wczoraj obejrzalem ... i jakos mi sie skojarzylo ze smiercia Anny Przybylskiej ..pieknej mlodej matki trojki dzieci
co za straszna choroba :(