PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 230 tys. ocen
7,4 10 1 229605
5,3 46 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

Tym razem muszę coś napisać. Niesamowita historia. Chyba jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio oglądałem! Bardzo wzruszający! Gorąco polecam!

ocenił(a) film na 4
Andrehull_74

cięęko się zgodzić z taką oceną,ale gustów się nie dyskutuje. jak dla mnie historia owszem wzruszająca ale samo dzieło filmowe na marnym poziomie i odbiera sporo piękna tej historii.

ocenił(a) film na 4
Andrehull_74

KSIĄŻKĘ PRZECZYTAJCIE!!!!!! rewelacja....

ocenił(a) film na 4
retro_woman88

Książka jak najbardziej rewelacja :) Ale z oceną filmu się nie zgodzę, niestety słaby.

ocenił(a) film na 10
retro_woman88

gdzie można ją kupić po za sklepem internetowym??? I około ilu złotych mogłaby kosztować? Bo mam zajawkę a film jeszcze bardziej mnie zachęcił do przeczytania.... :)

ocenił(a) film na 4
Domi_wn123

ja kupiłam w biedronce(25zł), ale myślę, że w wielu księgarniach jest do nabycia jako że film robi furorę

ocenił(a) film na 10
retro_woman88

aha dzięki za info ;)

ocenił(a) film na 10
Domi_wn123

Wczoraj kupiłam w Empiku. Jest promocja na nią -25% ;)

ocenił(a) film na 7
Andrehull_74

Ten film kompletnie mnie nie wzruszył może problem był w tym że kompletnie nie zżyłem się z postaciami.
Ale historia sama w sobie ciekawa.

---------------------------------------
http://youtu.be/m9LuTIQynx0

ocenił(a) film na 10
tragta

A mnie wzruszył. Łzy poleciały w momencie kiedy Hazel prezentowała mowę pożegnalną na pogrzeb Gusa i w momencie gdy już wiedziała że Gus odszedł i ten strasznie przejmujący płacz! To było mega poruszające. Nie trzeba się zżywać z postaciami by być poruszonym samą grą aktorską , która była niesamowicie przekonująca.

Ev87

a ja przez przypadek wczoraj obejrzalem ... i jakos mi sie skojarzylo ze smiercia Anny Przybylskiej ..pieknej mlodej matki trojki dzieci
co za straszna choroba :(

ocenił(a) film na 8
Ev87

Dokładnie, płacz Hazel był bardzo poruszający.. podobnie jak w filmie "Now is good" scena, w której nie wytrzymuje i pęka ojciec głównej bohaterki. Trudno opanować łzy.