PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 230 tys. ocen
7,4 10 1 229605
5,3 46 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

Byłam z chłopakiem w kinie na "Gwiazd naszych wina" i o mamo, piękny film, wyciskacz łez, one
praktycznie zawsze mnie wzruszają, ale ten film podziałał na mnie jeszcze mocniej. Genialny,
piękny, brak mi słów. Przepłakałam pół filmu, bolą mnie oczy, głowa ze smutku, a oprócz tego
film był dla mnie piękny. Nieprzesadzony, oprócz płaczu, chwilami też się śmiałam, bo są też
zabawne momenty. Bohaterowie tak autentyczni, tacy do bólu prawdziwi dla mnie, momentalnie
wczułam się w ich sytuację. Dialogi bardzo dobre moim zdaniem, mądre. Wspaniały obraz
nastoletniej miłości, ciężkiej choroby, niezwykle mocno do mnie trafił. Ach, zostanie w moich
myślach na zawsze na pewno. No, ale ciężko ciężko, bo wiadomo smutny mimo wszystko i
siedzi we mnie też smutek, w końcu wiele młodych ludzi tak naprawdę cierpi, poważnie choruje,
to coś strasznego sad No, ale film bardzo polecam, jest też książka i wiem, że to zła kolejność,
ale za nią sięgnę potem. Mój chłopak chyba mega twardy, bo nie płakał, ale film też mu się
bardzo podobał. Moja ocena 9/10, co w moim słowniku oznacza rewelację, chętnie dałabym i
10, ale tak myśląc pomyślałam, że ocena 9 i ta pierwsza myśl jest najważniejsza tongue To i tak
bardzo wysoka ocena, na którą moim zdaniem film jak najzupełniej zasługuje. Na pewno będzie
teraz jednym z moich ulubionych filmów, takich które zawsze zostaną w mojej pamięci.