PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 230 tys. ocen
7,4 10 1 229605
5,3 46 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

Wczoraj na MTV została pokazana scena z filmu. A Jaka sami zobaczcie. (sama nazwa tematu coś podpowiada ;) ) A o to ona : http://www.youtube. com/watch?v=M2jW9DzlDzo Co myślicie o niej ? Tak jak w książce ? :D

ocenił(a) film na 8
Molly_06

Dzięki wielkie :) Może to głupie, ale po przeczytaniu książki uznałam tą scenę za jedną z najlepszych. Miło widzieć, że nie rozwalili jej :)
Ale... Czy dobrze pamiętam, że ona go zostawiła i musiał ją "dogonić" bo ruszyła do auta?

ocenił(a) film na 10
Rose_Clementine

Tak, dobrze pamiętasz :) Ale wiadomo, że w filmie pewnie nie ma czasu na każdy szczegół ;)

ocenił(a) film na 8
Molly_06

Ansel jest boski jako Augustus. Nie jest cukierkowo piękny ale ma coś w sobie.

ocenił(a) film na 10
IKnowWhatYouAre

Zgadzam się w 100% :)

ocenił(a) film na 10
IKnowWhatYouAre

I to jest w tym najlepsze! :)

ocenił(a) film na 10
Molly_06

Scena jest genialna!!! Ansel zagrał ją lepiej niż sobie to wyobrażałam podczas czytania książki! I faktycznie jest " profesorem mianowanym na Wydziale Lekko Krzywych Uśmiechów" :D

ocenił(a) film na 8
Kasia1296

Masz rację, to jak on zagrał w tej scenie... Podoba mi się tu wszystko - jego mina gdy zrozumiał że Hazel mówi o papierosie, ruchy dłoni gdy tłumaczył "metaforę", to jak z uśmiechem powtórzył jej słowa, nawet to jak wkłada tego głupiego papierosa pomiędzy zęby :D
Eh, zaczynam się robić głupią fanką skoro patrzę już na takie szczegóły.... :D

ocenił(a) film na 10
Rose_Clementine

Mi się najbardziej podoba, że nie jest takim typowym aktorem grającym idola nastolatek - fakt, w kinie każda dziewczyna będzie wzdychać do naszego Augustusa, ale chodzi mi o ten kontrast między Anselem, a np. Theo Jamesem, czy Robertem Pattinsonem( którego osobiście nie cierpię) Ansel jest tak Augustusowaty, że bardziej się aż nie da ( tak jak mówisz, w mimice twarzy, w tonie, trzymaniem pomiędzy zębami papierosa) Uśmiech sam się pojawia na twarzy mimo, że oglądałam tę scenę kilka razy.
A bycie " głupia fanką" moim zdaniem jest super :D