PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671049}

Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 152 tys. ocen
6,8 10 1 152400
7,0 72 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Ogólnie każda część jest na swój sposób wspaniała i naprawdę ciężko jednoznacznie stwierdzić że jedna część jest lepsza od drugiej ale gdybym po prostu musiał uszeregować je od tej najlepszej po tą przy której najmniej sie bawiłem wyglądało by to następująco:
od najlepszej części
1. III - Zemsta Sithów
2. VI - Powrót Jedi
3. VIII - Ostatni Jedi
4. V - Imperium Kontrakatuje
5. II - Atak Klonów
6. VII - Przebudzenie Mocy
6,5 Rogue One
7. I - Mroczne Widmo
9. IV Nowa Nadzieja ( przy zachowaniu pełnego szacunku i świadomości że gdyby nie ten film nie powstały by żadne inne )

ocenił(a) film na 5

Haha że co?

użytkownik usunięty
Yoda_MistrzJedi

jajeczko. To co napisałem, cebulaczku.

: - ) ALL

ocenił(a) film na 5

Cebulaczkiem jesteś ty? :) Twoja mamusia wstydzi się za ciebie!

ocenił(a) film na 5

Spotkam się z nią

ocenił(a) film na 5

I wyjaśnie o tobie

użytkownik usunięty
Yoda_MistrzJedi

to czekam

Gdzie moje chipsy... xDDD A tak na serio to: o ch*j tu biega???

użytkownik usunięty
Black_Metal_666

Sam chciałbym to wiedzieć.

ocenił(a) film na 5

Twa matka ci wciska :)

użytkownik usunięty
Yoda_MistrzJedi

A weź zwijaj asfalt, ty ocharana przez bułgarski patrol rumuńska lambadziaro, co się chyba z Kacapem przez ściańsko macała, aż ci uszy stoją, bo masz dzyndzel jak kotwica z Titanica! No... i milcz jak do mnie mówisz, bo ci wali z japy jak z murzyńskiej chaty!

ocenił(a) film na 5

Żałosne robie printscreen

użytkownik usunięty
Yoda_MistrzJedi

Przyganiał kocioł garnkowi, patusie. To mój ostatni post do ciebie w tym temacie, więc poużywaj sobie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Yoda_MistrzJedi

Ile ty masz lat, że takimi dziecinnymi odzywkami rzucasz???

ocenił(a) film na 5
Black_Metal_666

on sobie na to zasłużył... nawet ciebie obrażał że jesteś multikontem Raze

użytkownik usunięty
Yoda_MistrzJedi

PS
Nikogo tu nie interesuje że pozostałeś w tyle na etapie kultury wypowiedzi, życia w społeczności, wykazujesz się zaburzeniami orientacji seksualnej. Nikogo nie interesuje kto na co według kogo zasługuje, bo i tak koniec końców to autor debilnych, dezinformujących postów wychodzi na debila. Takimi rzeczami dziel się u siebie na fejsie, a nie na portalu filmowym, który w gruncie rzeczy poza pomysłodawcami zmian odnośnie funkcjonowania profili chociażby, tacy użytkownicy jak ty - wypadkowe forum "inne" - doprowadzają do ruiny.

ocenił(a) film na 5

muhehehehehehe

ocenił(a) film na 5

Muhehehehe

ocenił(a) film na 5

Muhehehehehe i cio? Pstro

ocenił(a) film na 8
Yoda_MistrzJedi

@Yoda_MistrzJedi

chodziło mi o modele postaci, w sensie model Cgi do modelu kukiełki. Spoko szanuję twoje zdanie odnośnie Mistrza Yody jak widzisz moje jest trochę odmienne ( w sensie Yoda z V- Vi w żaden sposób nie jest lepszy od tego z I- III , jest po prostu inny ) ale powodu do spiny chyba nie ma co ?:)

ocenił(a) film na 5
mordarg

Nie, nie ma powodu do spiny :)

ocenił(a) film na 8
Yoda_MistrzJedi

Ja przeciez napisałem "odpowiednik" a nie poprzednik - tak se wtrące jak gdyby nigdyigdy nic po dwóch latach ;)

ocenił(a) film na 3
mordarg

nowsza aktualizacja teraz przed łotr 1 wchodzi Han Solo Gwiezdne wojny historie

ocenił(a) film na 8
mordarg

Zobaczyłem Hana Solo I wcisnął bym go gdzieś między Przebudzenie Mocy a Rogue One ;)> Naprawdę dobry film kiiedy byłem nastawiony na dno przez tragiczny wynik finansowy a naprawdę dobrze się przy tym filmie bawiłem.

ocenił(a) film na 8
mordarg

Teraz w całości wygląda to u mnie tak :
1. III - Zemsta Sithów
2. VI - Powrót Jedi
3. VIII - Ostatni Jedi
4. V - Imperium Kontrakatuje
5. II - Atak Klonów
6. VII - Przebudzenie Mocy
7. IX - Skywalker: Odrodzenie
7.5, - Rogue One
8 . I - Mroczne Widmo
9. IV Nowa Nadzieja ( przy zachowaniu pełnego szacunku i świadomości że gdyby nie ten film nie powstały by żadne inne )

ocenił(a) film na 8
mordarg

No i Solo był by na końcu ale ja wgl go nie uznaje tego filmu ;)

mordarg

"Zemsta Sików" na 1-miejscu, a "Nowa Nadzieja" na ostatnim??? Weź dzieciaku wyjmij sobie mózg i wyślij swojej matce. xDD"The Force Unleashed" i Klasyczna Trylogia, a resztę walił pies!

ocenił(a) film na 8
Black_Metal_666

Bo co ty mi psie bedziesz mówił co jest dobre a co nie ? tak mi sie podoba wlasnie w takiej kolejności i nic z tym nie zrobisz.

ocenił(a) film na 8
Black_Metal_666

Musisz być juz kurva stary grzyb skoro trzydziestolatków od dzieci wyzywasz. Pier+oli mnie zdanie starych nie przebojowych grzybów. Już o wiele bardziej wolę posluchać kogoś 10 lat młodszego kto siedzi w temacie by powiedział co tam teraz w trawie piszczy niż jakiegoś starego dziada co się zaciął na force unleshed i starej trylogii. Ale ja juz z tobą kiedys sie wdawałem w pyskówkę. Typ mówił wlasnie że tylko stara trylogia i Force Unleashed . kurva kilka lat minęło a ten stary dziad się zaciął całe życie spędza na mówieniu postronnym userom że Gwiezde Wojny to tylko IV - VI to żeś se kurva znalazł misję życiową dziadu.

mordarg

Masz rację szczylu, że nic z tym zrobię i nawet nie zamierzam czegokolwiek robić poza powiedzeniem ci, że masz ku*wa gust 14-latka (!), tak więc gratuluję o 30-paro latku. :)))

Oczywiście, że się z tobą kiedyś spiąłem, bo pamiętam doskonale tą twoją profilówkę z miną tfardziela (po odbytym stosunku analnym). xD

---------------

A co do "SW" to prequele Lego Lucasa jakim gównem były takim są i jeszcze gorszy ściek spod znaku Disneya tego faktu nie zmieni(a), tyle że z prequeli płynie ta jedna wielka zaleta - ktoś z rozumem i olejem w głowie napisał historię "The Force Unleashed" - podczas gdy z pomyj Disneya nie wynika jakakolwiek dobra rzecz.

Dlatego stawianie któregokolwiek gnojowiska Disneya nad Klasykę jest oznaką dziecinnej głupoty, ale czego oczekiwać po młodym pyskaczu zapatrzonym w Marvelozę czy inne pierdy jak "Pierścionek". xD

ocenił(a) film na 8
Black_Metal_666

Tak. uwielbiam Władcę i MCU o wiele bardziej niż wszystkie części Gwiezdnych Wojen. I jestem dumny że takie filmy powstały oraz dane mi było ich doświadczyć

mordarg

Ja też doświadczyłem MCU i niestety jest to kolorowa kupa gówna dla dzieci, bo dorośli nie mają tu czego szukać.

Zayebisty jest 1-szy "Hulk" czy klasyczna trylogia "X-Menów", że o trylogii "Spider-Mana" Sama Raimiego nie wspomnę, ale te bzdurne "Avengersy" wraz z całą resztą to nieporozumienie (!).

mordarg

1. powrót jedi
2. zemsta sithów
3. imperium kontratakuje
4. nowa nadzieja
5. Łotr 1
6.skywaker. odrodzenie
7. atak klonów
8.ostatni jedi
9. mroczne widmo
10.przebudzenie mocy

mordarg