Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261394
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Ahsoka Tano

użytkownik usunięty

Witajcie jestem nowy w społeczności FilmWeb i odnoście star wars 7 zastanawia mnie czy pojawi się Ahsoka Tano jest to moja ulubiona bohaterka z wojen klonów . Jak wy myślicie ??

ocenił(a) film na 9

za 1.5 roku koncze 60 lat . Kiedy ja pobieralem nauki w systemie edukacji nie bylo czegos takiego jak gimnazjum , wiec nie wiem czego cie tam nauczono . Podstawowka i do liceum sie szlo .

użytkownik usunięty
PietroPierre

po 1 nauczono mnie że stawianie przecinka w środku zdania jest błędem . Po 2 pisze sie bez przecinka a zdanie kończy sie kropką .

ocenił(a) film na 9

skoro teraz takich rzeczy ucza , zeby nie uzywac przecinkow , to dobrze ze wyjechalem z tego kraju .

użytkownik usunięty
PietroPierre

takich rzeczy nauczono mnie kiedy chodziłem do podstawówki i gimnazjum od tego czasu minęło 11 lat . Teraz nie wiem czego uczą w podstawówkach i gimnazjum

ocenił(a) film na 9

mam nadzieje ze bardziej wartosciowych rzeczy niz pozbywania sie przecinka . Np. tego ze Ashoki Tano w nowym filmie nie bedzie .

użytkownik usunięty
PietroPierre

znowu swoje zaczynasz ? Meczy mnie to

użytkownik usunięty

Nie wierze ci że za 1.5 roku kończysz 60 lat . Domyślam sie że pewnie masz max 20 lat . Który próbuje przekonać do swych racji .

ocenił(a) film na 6
PietroPierre

PietroPierre You have just made my day :D. Czekam z niecierpliwością na dalsze wypowiedzi :)).

użytkownik usunięty
lesny9194

naprawdę wierzysz w jego informacje ??????

użytkownik usunięty

Piętro Pierre chyba z choinki sie urwał

ocenił(a) film na 9

Po pierwsze on nie wierzy w moje informacje, on wie ze to prawda . Tak jak i ty to wiedziales dopoki nie wyparles prawdy ze swiadomosci . Ashoki Tano nie bedzie w tym filmie .
A co do mojego wieku to wiedz , ze mam dziecko starsze od ciebie . Zreszta twoja wiara w tej kwestii zupelnie mnie nie obchodzi , moj wiek to sprawa indywidualna moja i mojej rodziny . Natomiast sprawa wystapienia Ashoki Tano w tym filmie sprawa indywidualna nie jest , bo obejrza go miliony . Ktore to miliony wiedza ze taka postac w tym filmie nie zostanie nawet wspomniana , nie mowiac juz o czasie ekranowym .

użytkownik usunięty
PietroPierre

po pierwsze ja nie wyparłem sie swoich świadomości
po drugie sam sie przekonam idąc do kina !!!
po 3 odkąd disney położył swe brudne łapska na gwiezdnych wojnach czarno widzę przyszłość SW . i tu nie chodzi o to że może nie być Ahsoki
po 4 wątpię aby disney dorównał swemu poprzednikowi lusacowi on miał łeb robiąc SW . A disney wszystko sknoci

użytkownik usunięty

A mnie nie obchodzi info które pokazałeś i uważasz za prawdziwe

użytkownik usunięty

uniwersum SW RIP

ocenił(a) film na 9

Wiec wypadaloby abys po raz kolejny przyjal ten fakt do wiadomosci i tym razem sie z nim pogodzil . Zrozum ze takie uwielbienie dla fikcyjnej postaci nie jest normalne . Gdyby to byla jeszcze jakas naprawde porzadna postac , dla ktorej warto byloby popasc w taki obled . Ale Ashoka Tano ? Przeciez sam disney stawierdzil , ze to najgorsze co wymyslono w calym universum SW .

użytkownik usunięty
PietroPierre

Człowieku ile razy ja mam ci powtarzać ? Musze sie sam przekonać !!

użytkownik usunięty

i koniec tego tematu i nie chce do tego wracać !!!

ocenił(a) film na 9

Dobrze ze nie wyparles sie swoich swiadomosci . Dobrze , ze masz ich wiecej niz jedna . Niedobrze zas , ze z jednej z nich wyparles fakt nieobecnosci Ashoki Tano w nowym filmie SW . Nie musisz sie o niczym przekonywac , bo juz to wszystko wiesz , a cala sytuacja jest podobna do tej , gdyby ktos ci powiedzial ze zginiesz skaczac z 10-cio pietrowego budynku na kostke brukowa. Powiedzialbys wtedy ; "Czlowieku ile razy ja mam ci powtarzac ? Musze sam sie przekonac !!" Wjechalbys winda na to 10-te pietro , pofatygowalbys sie na dach albo po prostu otworzyl okno na korytarzu i skoczyl . Z jednej strony to chwalebne tak bronic swoich racji , ale z drugiej , po co ?

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

Poza tym szczerze watpie w to aby Disney zepsul SW . Uwazam nawet , ze epizod vii bedzie gorszy tylko od v , od kazdego innego lepszy . Zreszta to , ze disney mial zakusy na SW widac bylo muz od dawna . Pamietam jak w 2005 wybralismy sie po raz pierwszy z zona i synem do disneylandu pod paryzem , juz wtedy mieli tam dzial tematyczny SW .

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

I jeszcze jedno . Juz zupelnie sie we wszystkim pogubiles , moze to nawet nie uwielbienie , ale faktycznie obled i psychoza toba kieruja ? No bo zobacz , oczerniasz teraz disney i piszesz o tym jak niszcza universum , ze nic dobrego juz SW pod ich "brudnymi lapskami" nie spotka . Piszesz tak o tworcach twojej uwielbionej Ashoki Tano . Tak, tej Ashoki za ktora wlaczylbys ogniem i mieczem , dla ktorej rozpetujesz internetowa krucjate i ktorej braku w nowym filmie nie jestes w stanie zaakceptowac .

użytkownik usunięty
PietroPierre

mam pytanie do ciebie ; Co zrobisz jeśli sie okaże że Ahsoka Tano pojawi sie w nowszej trylogii ?

użytkownik usunięty

i to info które które otrzymałeś jest nieprawdziwe ?

użytkownik usunięty
PietroPierre

Meczy mnie rozmowa z tobą !! Pamiętaj że żyjemy wolnym kraju i każdy może uważać co chce !!!!!!!!!!!!!! A w pajenie komuś np mi że Ahsoki nie bedzie nie jest mądre . Bo może sie okazać ze sie pojawi . Więc co ty zrobisz jeśli sie okaże ty racji nie masz ?

ocenił(a) film na 8

Ja z kolei wywodzę się z rodziny, w której szanuje się starożytne rytuały przywoływania duchów. Jeśli nie będziesz grzeczny, to naślę na Ciebie mojego wujka, który już nie żyje i on Cię będzie straszył w nocy i powie Twoim dawnym nauczycielom z podstawówki, żeby wpisali Ci uwagę do dzienniczka. I dostaniesz wtedy za swoje! Będziesz u mamy, jak nic!

użytkownik usunięty
Darth__Envious

na poważnie mówisz ?

ocenił(a) film na 8

No, naprawdę... Jedyną opcją, żebyś uniknął tej strasznej kary jest... powiedzenie rodzicom, że jesteś gejem... To jedyne słowo, które odstrasza mojego wujka... Za każdym razem, jak będziesz szedł spać, to musisz to powiedzieć rodzicom, bo inaczej wujek, którego nic wtedy nie odstraszy przyjdzie do Ciebie...

użytkownik usunięty
Darth__Envious

wybacz ale nie wierze w to

ocenił(a) film na 8

Dobra, jak chcesz... Wiem, że to brzmi niesamowicie, ale po prostu takie są fakty... Nie chcesz, to nie, ale wiesz, czym to się skończy. Mój wujek Włodzimierz będzie Cię straszył co noc i powie nauczycielom, żeby dali Ci uwagę do dzienniczka za potajemne używanie przecinków. Za każdym razem, jak usłyszysz jakieś dziwne odgłosy, albo światła lub kroki, to będzie mój wujek...

użytkownik usunięty
Darth__Envious

mi wystarczy katowanie z mojej podstawówki i gimnazjum wystarczy

użytkownik usunięty
Darth__Envious

ja jeszcze nie mam dziewczyny

ocenił(a) film na 8

Według jednego opowiadania którego słuchałem (postaram się go poszukać i zapodam link ) zginęła rąk własnego mistrza po tym jak przeszedł na ciemną stronę mocy wiec się nie pojawi

ocenił(a) film na 8

Proszę http://k-pok.gniazdoswiatow.net/odcinek-33-mistrz-i-padawan/

ocenił(a) film na 9
_Akira_

I kto ma racje @Az42 ? Teraz juz dotarlo , ze Ashoki nie bedzie ? Co zrobisz teraz ? Powiedz mi bo nie moge spac , za kilka godzin musze odebrac zamowienie do zakladu , a tak mnie frapuje twoj los mlody czlowieku ze oka nie zmruze . Powiedz , co zrobusz teraz kiedy pomraz kolejny dowiedziales sie ze Ashoki nie bedzie ? Pozbedziesz sie tej informacji z jednej z twoich swiadomosci ? Dostaniesz niekontrolowanego ataku furii i w przyplywie negatywnych fluidow i hormonow podrzesz rekopis swojej ksiazki fantasy , w ktorej wprowadzasz torgrugantke z przodkami wsrod sayanow i jedi ? Zniszczysz kapliczke postawiona Ashoce w szafie z powyciaganymi bluzami i skonstruujesz epitafium ? Czy ni zrobisz nic i napiszesz , ze premiera pokaze ?

użytkownik usunięty
PietroPierre

Te info również mnie nie przekonuje przeczytałem je dokładnie . Ja i tak wiem swoje i tego nie zmienisz cwaniaczku

użytkownik usunięty

w tym artykule nie ma o Ahsoce ani słowa narazie !!!!!

użytkownik usunięty
_Akira_

W jakim odcinku jest to pokazane ? Nigdzie znaleźć nie mogę

użytkownik usunięty
_Akira_

nie ma tutaj ani słowa o Ahsoce

Dawno, dawno temu, w odległym internecie żył sobie Az42. Od początku swojego życia prześladował go pech. Nauczyciele zabraniali mu pisać przecinka w środku zdania, rodzice go nie kochali...
Biedny Az42 postanowił uciec do wirtualnej rzeczywistości. Tam odnalazł miłość swojego życia - Ashokę Tano.
Gdy dowiedział się, że powstanie ,,Przebudzenie Mocy'' Az wpadł w euforię, która jednak szybko ustąpiła miejsca przerażeniu. Czy to możliwe, żeby w filmie nie było Ashoki Tano?!? MOJEJ ASHOKI ???!!!
Az napisał do Disneya, lecz gdy jego pismo zostało olane ciepłym moczem, zaczął szukać pomocy i nadziei na filmwebie. Niestety nawet tu, w tej enklawie dobroci i demokracji, nie znalazł swego miejsca. Nieżyczliwi użytkownicy zrujnowali jego dziecięce marzenia, spychając go na skraj rozpaczy. Gdyby jeszcze mało było nieszczęścia dla tego smutnego chłopczyka, pewien nieżyczliwy użytkownik sprawił, że Az42 będzie co noc nawiedzany przez jego zmarłego wuja. Jedyną metodą na zdjecie klątwy, są dwa magiczne słowa które Az będzie musiał powiedzieć swoim rodzicom. Brzmią one - ,,jestem gejem''.
Czy Az zbierze się na odwagę i wypowie tę magiczną formułę? Czy może dopadnie go siła nieczysta?

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

trzymają sie ciebie żarty naprawdę , powinieneś pracować jako komik zrobiłbyś wielką karierę

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

I nie jest tak że nauczyciele zabraniali mi stawianie przecinka miedzy zdaniami tylko za coś takiego , były poważne konsekwencje

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

sny mam przepiękne i nikt mnie nienawiedza

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

nic mnie nie nawiedza sny mam piękne

''I nie jest tak że nauczyciele zabraniali mi stawianie przecinka miedzy zdaniami tylko za coś takiego , były poważne konsekwencje'' - so sad ;( ;( ;(

''nic mnie nie nawiedza sny mam piękne'' - do czasu chłopczyku, do czasu.

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

naprawdę powinieneś pracować jako komik . I zrozum że nic mnie w nocy nie nawiedza mam przepiękne sny , i wcale z drżeniem sie nie budzę

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

zgłosiłem twoje komentarze jako trolowanie

Padłem.
Jeden z największych trolli na filmwebie pisze :
''zgłosiłem twoje komentarze jako trolowanie''
Na szczęscie administracja nie traktuje cię poważnie.

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

narazie badają sprawę

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

wiem że za mną nie przepadasz , ale to nie powód byś na mnie najeżdżał ja cie nie obrażam za to ty mnie tak .

Pokaż mi miejsce gdzie cię obraziłem. I to nie jest tak, że cię nie lubię. Jesteś niesamowicie barwną postacią, dodajesz sporo humoru do mej szarej egzystencji.

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

tym mnie uraziłeś ; Dawno, dawno temu, w odległym internecie żył sobie Az42. Od początku swojego życia prześladował go pech. Nauczyciele zabraniali mu pisać przecinka w środku zdania, rodzice go nie kochali...
Biedny Az42 postanowił uciec do wirtualnej rzeczywistości. Tam odnalazł miłość swojego życia - Ashokę Tano.
Gdy dowiedział się, że powstanie ,,Przebudzenie Mocy'' Az wpadł w euforię, która jednak szybko ustąpiła miejsca przerażeniu. Czy to możliwe, żeby w filmie nie było Ashoki Tano?!? MOJEJ ASHOKI ???!!!
Az napisał do Disneya, lecz gdy jego pismo zostało olane ciepłym moczem, zaczął szukać pomocy i nadziei na filmwebie. Niestety nawet tu, w tej enklawie dobroci i demokracji, nie znalazł swego miejsca. Nieżyczliwi użytkownicy zrujnowali jego dziecięce marzenia, spychając go na skraj rozpaczy. Gdyby jeszcze mało było nieszczęścia dla tego smutnego chłopczyka, pewien nieżyczliwy użytkownik sprawił, że Az42 będzie co noc nawiedzany przez jego zmarłego wuja. Jedyną metodą na zdjecie klątwy, są dwa magiczne słowa które Az będzie musiał powiedzieć swoim rodzicom. Brzmią one - ,,jestem gejem''.
Czy Az zbierze się na odwagę i wypowie tę magiczną formułę? Czy może dopadnie go siła nieczysta?