Witajcie jestem nowy w społeczności FilmWeb i odnoście star wars 7 zastanawia mnie czy pojawi się Ahsoka Tano jest to moja ulubiona bohaterka z wojen klonów . Jak wy myślicie ??
Nie widzisz różnicy między urażaniem i obrażaniem?
Poza tym, naprawdę nie możesz mieć do mnie o to pretensji, sam się o to prosiłeś :D
zaskocze cie w jednym ; chciałbym doczekać czasów uniwersum gwiezdnych wojen , na poważnie i żyć w takich czasach .
,,widzę różnice ale , mnie uczono że urażanie i obrażanie to to samo'' - jesteś hipokrytą. Sam sobie przeczysz. Na dodatek dostaniesz uwagę do dzienniczka za ten przecinek (nawiasem mówiąc, i tak jest on w miejscu, gdzie go nie powinno być.
,,uzasadnij to ; czemu uważasz że sam sie o to prosiłem ?'' - prosiłeś się o to swoimi infantylnymi, głupimi i dziecinnymi wypowiedziami.
,,zaskocze cie w jednym ; chciałbym doczekać czasów uniwersum gwiezdnych wojen , na poważnie i żyć w takich czasach .'' - miało by to jedną zaletę - być może pożarłby cię sarlacc :D
uważasz moje wypowiedzi za dziecinne ? Zaś ja uważam twoje wypowiedzi za aroganckie , i na poważnie mówiłem ze chce dożyć i żyć w czasach star wars .
Do czego ty chcesz dożywać? Nie rozróżniasz prawdziwego życia, od fikcji? Źle z tobą dziecinko, bardzo źle. Na koniec prośba - już lepiej nie używaj przecinków, tak jak ci nauczyciele kazali ( może to była szkoła specjalna? :D), bo gdy stawiasz go przed ,,i'' to mi oczy krwawią.
świat fikcji różni sie , od świata fantasy a skoro dla ciebie gwiezdne wojny to fikcja to masz , prawo . Ja jestem przekonany ze kiedyś świat gwiezdnych wojen będzie prawdą , nie musisz wiedzieć w jakiej szkole uczyłem się .
,,Ja jestem przekonany ze kiedyś świat gwiezdnych wojen będzie prawdą '' - znam adres dobrego psychiatry, lecz sie dziecko :D
to raczej z tobą jest coś nie tak ; Jak ktoś za bardzo żyje światem gwiezdnych wojen , to najlepiej do psychiatry wysłać ??kompromitujesz sie .
Świat fantasy i świat fikcji to nie jest to samo
raczej z tobą jest coś nie tak ; Jak ktoś za bardzo żyje światem gwiezdnych wojen to , według ciebie należy do psychiatry wysłać ????? . Nie kompromituj sie i oszczędź sobie wstydu . Nie pisz nic do mnie uraziłeś mnie
to ty sie lecz !! Skoro tak pogrywasz to nie mam ochoty z tobą gadać !! Ciekawe czy kto kolwiek na Filmweb ci uwierzy
świat fikcji różni sie , od świata fantasy a skoro dla ciebie gwiezdne wojny to fikcja to masz , prawo
jeśli rzeczywiście , bym spamował jak twierdzisz to administracja Filmweb zawiesili by mnie , a skoro mnie ani razu nie zawiesili oznacza to że nie spamuje
jeśli bym spamował jak uważasz to administratorzy na Filmweb zawiesili by mnie lub dali by mi bana . A skoro tak administratorzy nie uznali oznacza że , nie masz racji
Głowa mnie już boli od odpisywania na te twoje bzdury. Prawda jest taka, że nikt, nawet administracja nie traktuje cie poważnie.
tutaj sie mylisz , bo na Filmweb są osoby którzy chcą ze mną gadać tylko po prostu nie zaglądają w ten temat
ty tak to widzisz że , ludzie rozmawiający ze mną chcą , humor poprawić i masz prawo do tego
Dziękuje że uznałeś , że dodaje sporo humoru nie jestem sztywniakiem . Oglądałeś dragon balla ? Dwie serie robił Akira Toryama zaś przy trzeciej serii pracował jako konsultant . To kultowe anime , zawiera pozytywne wzorce do przetrwania w życiu mnie nauczyło żeby nie być sztywniakiem
Debilelu ... spójrz kiedy On to pisał ... Nie ma to jak odgrzewać stary temat ...
Tak się mówi jak się nie chce kogoś urazić ale chce się temu komuś pokazać jak kto się zachowuje .
nie spojrzałem kiedy to pisał-teraz już wiem-co ciekawe ten temat wyskoczył jako najnowszy więc pozwoliłem sobie skomentować
No to już wiesz. Autor tematu założył ten wątek nie długo po założeniu konta ... teraz minęły już dwa lata .... No to wiadomo ,że nie jest już nowy na filmwebie .... A Tobie może pomieszały się posty najpopularniejsze z najnowszymi ;)
nie wiem co mi się pomieszało-jestem zbyt "wrażliwy" na działalność ww.Autora -mam prawo :)