Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261416
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Ahsoka Tano

użytkownik usunięty

Witajcie jestem nowy w społeczności FilmWeb i odnoście star wars 7 zastanawia mnie czy pojawi się Ahsoka Tano jest to moja ulubiona bohaterka z wojen klonów . Jak wy myślicie ??

Nie widzisz różnicy między urażaniem i obrażaniem?
Poza tym, naprawdę nie możesz mieć do mnie o to pretensji, sam się o to prosiłeś :D

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

widzę różnice ale , mnie uczono że urażanie i obrażanie to to samo

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

uzasadnij to ; czemu uważasz że sam sie o to prosiłem ?

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

zaskocze cie w jednym ; chciałbym doczekać czasów uniwersum gwiezdnych wojen , na poważnie i żyć w takich czasach .

,,widzę różnice ale , mnie uczono że urażanie i obrażanie to to samo'' - jesteś hipokrytą. Sam sobie przeczysz. Na dodatek dostaniesz uwagę do dzienniczka za ten przecinek (nawiasem mówiąc, i tak jest on w miejscu, gdzie go nie powinno być.

,,uzasadnij to ; czemu uważasz że sam sie o to prosiłem ?'' - prosiłeś się o to swoimi infantylnymi, głupimi i dziecinnymi wypowiedziami.

,,zaskocze cie w jednym ; chciałbym doczekać czasów uniwersum gwiezdnych wojen , na poważnie i żyć w takich czasach .'' - miało by to jedną zaletę - być może pożarłby cię sarlacc :D

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

uważasz moje wypowiedzi za dziecinne ? Zaś ja uważam twoje wypowiedzi za aroganckie , i na poważnie mówiłem ze chce dożyć i żyć w czasach star wars .

Do czego ty chcesz dożywać? Nie rozróżniasz prawdziwego życia, od fikcji? Źle z tobą dziecinko, bardzo źle. Na koniec prośba - już lepiej nie używaj przecinków, tak jak ci nauczyciele kazali ( może to była szkoła specjalna? :D), bo gdy stawiasz go przed ,,i'' to mi oczy krwawią.

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

świat fikcji różni sie , od świata fantasy a skoro dla ciebie gwiezdne wojny to fikcja to masz , prawo . Ja jestem przekonany ze kiedyś świat gwiezdnych wojen będzie prawdą , nie musisz wiedzieć w jakiej szkole uczyłem się .

,,Ja jestem przekonany ze kiedyś świat gwiezdnych wojen będzie prawdą '' - znam adres dobrego psychiatry, lecz sie dziecko :D

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

obrażasz mnie

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

skoro uważasz że ze mną jest coś nie tak to , nie pisz nic do mnie

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

to raczej z tobą jest coś nie tak ; Jak ktoś za bardzo żyje światem gwiezdnych wojen , to najlepiej do psychiatry wysłać ??kompromitujesz sie .
Świat fantasy i świat fikcji to nie jest to samo

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

raczej z tobą jest coś nie tak ; Jak ktoś za bardzo żyje światem gwiezdnych wojen to , według ciebie należy do psychiatry wysłać ????? . Nie kompromituj sie i oszczędź sobie wstydu . Nie pisz nic do mnie uraziłeś mnie

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

to ty sie lecz !! Skoro tak pogrywasz to nie mam ochoty z tobą gadać !! Ciekawe czy kto kolwiek na Filmweb ci uwierzy

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

świat fikcji różni sie , od świata fantasy a skoro dla ciebie gwiezdne wojny to fikcja to masz , prawo

Skoncz się kompromitować chłopczyku, czytam twój spam z rosnącym zażenowaniem.

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

jeśli rzeczywiście , bym spamował jak twierdzisz to administracja Filmweb zawiesili by mnie , a skoro mnie ani razu nie zawiesili oznacza to że nie spamuje

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

jeśli bym spamował jak uważasz to administratorzy na Filmweb zawiesili by mnie lub dali by mi bana . A skoro tak administratorzy nie uznali oznacza że , nie masz racji

Głowa mnie już boli od odpisywania na te twoje bzdury. Prawda jest taka, że nikt, nawet administracja nie traktuje cie poważnie.

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

tutaj sie mylisz , bo na Filmweb są osoby którzy chcą ze mną gadać tylko po prostu nie zaglądają w ten temat

Nie rozumiesz, że ci ludzie chca sobie poprawić humor? Twoje posty są bardzo pocieszne.

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

ty tak to widzisz że , ludzie rozmawiający ze mną chcą , humor poprawić i masz prawo do tego

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

Dziękuje że uznałeś , że dodaje sporo humoru nie jestem sztywniakiem . Oglądałeś dragon balla ? Dwie serie robił Akira Toryama zaś przy trzeciej serii pracował jako konsultant . To kultowe anime , zawiera pozytywne wzorce do przetrwania w życiu mnie nauczyło żeby nie być sztywniakiem

użytkownik usunięty
Brandon_FW3

jestem jednym z fanów dragon balla , ale gwiezdne wojny też lubie

Brandon_FW3

Zarąbiste. ;D

użytkownik usunięty
cloe4

ty też powinieneś jako komik pracować

powinnaś... ;)
Oj tam, oj tam...musisz przyznać, że ten komentarz był śmieszny jak diabli... :D

użytkownik usunięty
cloe4

napisałem powinieneś nie powinnaś , a to roznica

użytkownik usunięty
cloe4

napisałem powinieneś nie powinnaś a to różnica

Ale z ciebie z j e b , j e b a n y p o j e b a n y :)

użytkownik usunięty

"jestem nowy w społeczności Filmweb"-dobry żart!!!

ocenił(a) film na 8

Debilelu ... spójrz kiedy On to pisał ... Nie ma to jak odgrzewać stary temat ...

użytkownik usunięty
snajper12331

debilelu??:D

ocenił(a) film na 8

Tak się mówi jak się nie chce kogoś urazić ale chce się temu komuś pokazać jak kto się zachowuje .

użytkownik usunięty
snajper12331

nie spojrzałem kiedy to pisał-teraz już wiem-co ciekawe ten temat wyskoczył jako najnowszy więc pozwoliłem sobie skomentować

ocenił(a) film na 8

No to już wiesz. Autor tematu założył ten wątek nie długo po założeniu konta ... teraz minęły już dwa lata .... No to wiadomo ,że nie jest już nowy na filmwebie .... A Tobie może pomieszały się posty najpopularniejsze z najnowszymi ;)

użytkownik usunięty
snajper12331

nie wiem co mi się pomieszało-jestem zbyt "wrażliwy" na działalność ww.Autora -mam prawo :)

użytkownik usunięty
snajper12331

Dzięki że zwróciłeś mu uwage

użytkownik usunięty

nie ma za co:D

NAUCZ SIĘ PISAĆ PO LUDZKU.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem