JEST PIERWSZY ZWIASTUN NA CELEBRATION ANAHEIM !!!!!!
Robi wrażenie i ta spalona maska Vadera *.* i Chewie i Han na końcu <3
cytat,który tu podam,tyczył się innego filmu,ale pasuje
„To science-fiction.Tu wszystko jest możliwe."
Zwiastun 2 ocieplił wizerunek nowych Star Warsów w moich oczach, ale wciąż się wstrzymuje, by powitać je z otwartymi ramiona. Może to przez głębokie uczucie do sagi wolę spodziewać się czegoś kiepskiego, żeby potem nie żałować. JEŻELI JEDNAK filmowcy spełnią moje marzenie (w dowojlenj części sagi) tj. rozmowę Marka Hamilla z duchem swojego ojca (Christensenem) to będzie po prostu cud, miód i orzeszki :))
Popieram. Nawet gdyby sam głos się pojawił np. przy medytacji LUke'a czy coś, w końcu Anakin do tej pory był głównym bohaterem i nie może od tak zostać zapomniany ;c
J. J Abrams, zapowiedział, że pełny zwiastun, nie teaser pojawi się na jesień. :D
dzieki no to pozostaje czekac do jesieni na pelny zwiastun dzieki za info wybierasz sie na ant mana ?
Tak, w tym tygodniu :D sobie nawet rozpisałem w wordzie wszystkie premiery filmów z MCU, bo można się już pogubić xD
ja mam zapisane narazie te potwierdzone premiery i odp. tytuły to chyba do 2020 roku, :D ale wiem,że planują przynajmiej 2028 xd
Najlepsza sama końcówka zwiastunu, w końcu pokazali postacie z klasycznej trylogii. Chociaż po tych dwóch teaserach mam wrażenie że głównie film bedzie się skupiał na nowych postaciach.
No i bardzi dobrze, aktorzy swoje lata już mają i będą bardziej pełnić funkcje takich mentorów nowych postaci zwłaszcza Han i Luke, zresztą Luke pewnie będzie kimś w stylu Bena w Starej Trylogii. BTW, podobają mi się nawiązania do Vadera
Wiem że młoda krew jest potrzebna, ale pierwszym zwiastunem się załamałem i pomyślałem "kurdę, nie będzie nic z tego dobrego", ale teraz wiem że nie mogą zepsuć tego filmu, ważne że widać klimat klasycznej trylogii. I chyba jednak Avengers: Age of Ultron nie będzie najlepszym filmem jaki obejrzę w 2015 roku ;)
no raczej tak bedzie sie skupiał na nowych postaciach ta czesc jest 30 lat po powrocie jedi ciekawe kiedy bedzie 3 zwiastun tego filmu?
Przede wszystkim muzyka, sceny i klimat starej trylogii. No i Kylo Ren daje radę
Zgadzam się, łzy po policzkach pociekły, przynajmniej mi nwm jak innym, zwłaszcza przy scenie maski Vadera, monologu Luke'a, a potem taka euforia na widok Hana i Chewiego. Nowe postacie itd też robią wrażenie ! :D
Nie ma ! I dobrze, może w końcu zobaczyli, że wykupienie Star Wars przez Disney'a i robienie nowych filmów to najlepsze co mogło spotkać tą markę w obecnych czasach :D Pozdrawiam ^^
inaczej ta marka by zdechła (w sensie że wydawano by kolejne coraz słabsze książki i komiksy oraz może trochę gier) a Disney tchnie w nią nowe życie
zresztą wystarczy popatrzeć jak Marvel wyszedł na wykupieniu przez Disneya
każdemu się kojarzy ta wytwornia tylko z filmami familijnymi a to jest krzywdzące
mnie najbardziej cieszy nawet nie sam fakt trzeciej trylogii tylko to że zaczną też wątki poboczne rozkręcać w spinn-offach (choć wiadomo że to nie to samo co filmy "epizody), liczę że kiedyś wezmą się za czasy Revana , Siona i innych (niby to zlikwidowali ale jednocześnie nie wyrzucili do kosza)
Nom właśnie to jest przykre ze wszystkim na słowo Disney kojarzy się kanał Disney Chanell a wraz z nim wszystkie hany montany seleny gomez myszki miki itp.
Disney to tak jak mówisz MCU, które istnieje od 2008 roku i ma plany na filmy do co najmniej 2020 roku, Piraci z Karaibów i wiele innych filmów.
Do 2012 roku Star Wars powoli umierało, TCW powoli się kończyło Lucas niby coś robił ( powstawał serial z aktorami ) ale oficjalnie nigdy o tym nie powiedziano i pewnie za 15 lat by nikt z młodych ludzi nie znał czegoś takiego jak Star Wars.
Dawno żaden zwiastun filmowy nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Głównie chyba przez muzykę, tak innej od typowej łupanki, podkładanej pod trailery.
AAAA zayebiozaaa !!! ten zwiastun wygląda pięknie :D Super dekoracje, ten rozwalony niszczyciel jest mega, kylo ren prezentuje się nieźle ( czyli jednak ta maska-niby-bane-niby-vader )... Boyegi nie moge dalej znieść. Czarny, nie czarny, nieważne, po prostu ten kolo wygląda biednie no ...Tylko Luke jakiś śmieszny ma strój, ten rękawek jak od pidżamki pfff
No podobno jest na wygnaniu czy coś ( tak mówią plotki xD ) to co się dziwisz XD :D
Wpadło mi do głowy, że może to jest coś bardziej w stylu stroju z ep. VI na death star II, tylko że zamiast czarnej wersji jak w oryginale, teraz ma biały. Dla odróżnienia, już sithowie biegają w czerni, może żeby już się tak nie mieszało :p Ciekaw jestem domhnalla gleesona, liczę na kogoś w stylu mara jade ( tylko mężczyzna, grany przez niego właśnie) i koniecznie jakiś mando. Mando muszą być ! :D
Ciekawi mnie dlaczego Luke ma zdartą tą sztuczną skórę z protezy ręki. Niby ta powłoka została trochę uszkodzona w potyczce na barce Jabby, dlatego potem nosił czarną rękawicę, ale żeby przez 30 lat tego nie skorygował? ;o
Na wygnaniu będąc samemu, nie zawraca pewnie sobie głowy tym. On dobrze wie, że i tak ma proteze, a skoro i tak nikt inny na to nie patrzy, to i nie "kłuje w oko" nikogo innego. Może też dlatego, że uznał mechaniczna rekę za już stałą część jego osoby, i nie zamierza wypierać się swoich ran wojennych
Nooo... to tylko taki tam szczególik :D
Ja wgl jak byłem młodszy i pierwszy raz oglądałem Star Wars to myślałem na początku, że Luke'owi "przyszyli" jego dłoń xDDD
Przypuszczenia, pojawiło się to wśród plotek które okazały się prawdą wraz z pojawieniem się trailera
Zwiastun zarąbistych poczułem moc,film będzie się skupiał na nowych postaciach no i dobrze świeża krew się przyda i to bardzo,Han i Chewie na końcu wyglądają super!
Wgl zauważyliście, że jak B-88 ( ten mały nowy droid ) jak zagląda zza rogu ściany to przypomina to scenę z IV epizodu jak Księżniczka Leia patrzyła czy nie idą Szturmowcy na początku filmu. :D
Chcę już kolejny trailer, cokolwiek na temat filmu no i co najważniejsze grudzień *.*
Genialny zwiastun, i wg mnie czuć klimat starej trylogii, zapowiada się najlepszy film 2015r :)
Tak Disney dobrze zrobił idąc w klimat OT, zobacz Star Wars Rebels.
Tak BTW co do naj. filmu roku, myślisz, że przebije wynik Box-officu ( nwm jak to sie piszę) 1 miliarda $ ??
Miliard przebije spokojnie wg mnie, skoro Hobbit prawie przebił to SW przebije spkojnie