JEST PIERWSZY ZWIASTUN NA CELEBRATION ANAHEIM !!!!!!
Robi wrażenie i ta spalona maska Vadera *.* i Chewie i Han na końcu <3
widzę że zablokowali ci wpis z kropką, nie dość nie naprawiają tych błędów, to blokują za ich problemy...
Mojej mamie trailer ten też się podoba genialny, i jeszcze raz genialny :)
http://www.youtube.com/watch?v=ThOYh2KN4Vo
a ta muzyka prześliczna ponoć to jest muzyka Williamsa ktoś wie? niech potwierdzi błagam :D
lol :P i po co ja tu wchodziłem masakra nie wiedziałem że z zazdrości można najeżdżać na film który ma dopiero drugi teaser, to przykładowo jak ja bym najeżdżał na Władcę Pierścieni bo jestem fanem Pottera który nie zdobył ani jednego oscara dokąd ten świat zmierza...
cytuje jeśli pozwolisz zgadzam się całkowicie, klimat starej sagi czuć już nie mogę się doczekać :)
"A trailer super :). Już to pisałam do worta, ale powtórzę. Nie bije sztucznością więc to zapowiedź mam nadzieję dobrego. Mamy tam Luka przemawiającego i Han Solo się pojawia na końcu ku mojej radości. Wiadomo, że wolałabym starych bohaterów, ale jest to niemożliwe. Mam nadzieję, że jednak te małe smaczki i umilą mi seans i wprowadzą delikatnie w nowe historie :). Poza tym czuć klimat tych starych SW."
http://www.youtube.com/watch?v=ThOYh2KN4Vo
a ta muzyka genialna :D ponoć to jest muzyka samego Williamsa :D
Boleć go będzie jeszcze bardziej po premierze, jak siódma część zbierze świetne recenzje, wysokie oceny i przede wszystkim nagrody (w tym oscary), ale Kamil pewnie i tak napisze, że Akademia się nie zna, a "Hobbit" został niesprawiedliwie potraktowany.
Będzie go bolało jeszcze bardziej po premierze, jak siódma część zbierze świetne recenzje, wysokie oceny i przede wszystkim nagrody (w tym oscary), ale pewnie i tak napisze, że "Akademia się nie zna, a "Hobbit" został niesprawiedliwie potraktowany".
nie musisz przepraszać nie ty winien tej filmwebowej szopki błędów lecz "siła wyższa" :D
zgadzam się :P bez przesady ale nie rozumiem kamila, to tak ja bym ja krytykował Lotra dlatego ze jestem fanem Pottera który nie zdobył żadnego oscara głupie podejście bym zrobił. Wydaje mi się że kamil boi się że jakiś film przebije Hobbita, i trochę go rozumiem, bo oczywiście można się bać itd, ja też się czasem denerwuję że coraz to lepsze filmy wychodzą, że Pottera z dnia na dzień przebija większość filmów, ale nie krytykuję przez to innych filmów.
Co do ostatniego zdania oczywiście że to nie nasza wina co Peter zrobił z Hobbitem, jedni się z tym pogodzą inni nie...
W dodatku jak na osobę która napisała książkę, ma bardzo ubogie słownictwo i przejawia niemożność wyrażenia własnego zdania.
Co on tam wyskrobał? "Poczytaj mi, mamo" ? "Lanie wody od postaw" ?
Nie będę oryginalny: KLIMAT, KLIMAT I JESZCZE RAZ KLIMAT! :)
Czekam z niecierpliwością na film. :)
A co mam sądzić? Przecież to stary motyw :) Słyszę go i widzę miłe chwile z dzieciństwa :) Musi mi się podobać.
Jak to się mówi "stary ale jary" :) i jak go słucham to jestem w niebie po prostu !!!
Tak tylko inne imiona. Chociaż mam nadzieję ze Abrams jeszcze zaskoczy bo stare brzmią lepiej. Niech już geneza będzie zmieniona ale imiona mogły by zostać..
Znaczy oficjalnie podano tylko 5 imion nowych postaci. Postać Daisy Ridley to Rey, John Boyega to Finn, robocik to B-88, Pilot Oscar Issac to Poe Dameron a ten "zły" to Kylo Ren
http://www.starwarsunderworld.com/2015/04/celebration-report-inside-the-force.ht ml nowe foty z Celebration między innymi zdjęcia kostiumów użytych w filmie :D
Najbardziej martwię się o Boyegę i jego jedną minę, którą prezentuje w każdej scenie. Cała reszta zwiastuje blockbuster roku i powrót legendarnej serii. Szkoda tylko,że nie pozbyli się Forda, który jest jedynie fajnym easter eggiem, a trzyma się okropnie. Przydałby mu się ten hełm Vadera i dożywotni urlop na Malediwach.
Pożyjemy zobaczymy :D Co do Forda duże prawdopobieństwo, że zginie gdyż jest stary i po za tym już przy VI części Ford chciał by jego bohater zginął ale wówczas Lucas się nie zgodził
Też troche głupio, ale lepiej tak niż gdyby np. miał umrzeć w trakcie Epizodu VIII lub XI i wtedy by musieli wyjaśnić dlaczego Hana nie ma w tej części, więc lepiej niech zginie już w tym tym bardziej, że zdj. są już nagrane.
Harrison Ford swoje lata już ma + co raz ma jakiś wypadek, to katastrofa lotnicza, to złamana noga na planie SW etc. xD
Racja racja Boyega na każdym ujęciu jest spocony i wystraszony, pod chełmem też biega z miną bidy i dolną warą wywaloną jak koparka ? I to ma być nowy Luke Skywalker ? Ma w sobie tyle z jedi co jamnik bolca z pitbulla
po raz pierwszy się zgadzam a jak się postarają to nie będzie to blockbuster ale będzie może hit oscarowy na co zresztą liczę.
Dlaczego Luke w zwiastunie mówi "My father has it" z tego co znam angielski znaczy to "Mój ojciec ją ma" przecież Anakin aka Vader nie żyje??
Kim będzie tajemnicza bohaterka do której zwraca się Luke bo wypowiedz wnioskuje że jego córką
Nie przeglądałem spoilerów być może to już zostało ujawnione