Dlugo zwlekalem z obejrzeniem tego filmu, ale w koncu sie zdecydowalem. Nie zaluje ani jednej minuty. Film przez caly czas trzymal klimat a muzyka dodawala jeszcze uroku miejscom w ktorym byl ten film krecony. Ogolnie film oceniam 8/10 w tym zawarty jest dodatkowy punkt za muzyke :)
Ze mną było zupełnie podobnie. Nie mogłem się zebrać, aby obejrzeć. Wczoraj to zrobiłem i nie żałuję, bo to naprawdę jeden z najlepszych filmów, jakie ostatnio było mi dane obejrzeć, a oglądam naprawdę dużo i różne filmy.
Znakomicie wykreowany główny bohater, ten klimat, muzyka, zdjęcia - po prostu trzeba to obejrzeć. Scenariusz bardzo ambitny i wciągający. Według mnie, takie filmy zdecydowanie górują nad hollywoodzkimi produkcjami pełnymi strzelanin, morderstw, potworów, czy komiksowych bohaterów i pamięta się je bardzo długo - brawa dla reżysera za pomysł i wykonanie!
Naprawdę, to jeden z niewielu filmów, na którym w ogóle się nie nudziłem i który oglądałem z zapartym tchem, a gdy pojawiły się napisy końcowe, pomyślałem sobie: "Szkoda, że już się skończył".
Piękny obraz, zachęcam każdego do obejrzenia. Może na pierwszy 'rzut oka' nie zachęca, tak jak większość przereklamowanych komercyjnych produkcji, ale jeśli już da mu się szansę, to potem nie powinno się żałować.
Pozdrawiam!