Podobało się, głównie przez oryginalne podejście w temacie superbohaterów. No i Smith kapitalny, ma dobra passę od czasu "Jestem Legendą". Efekty specjalne też nie pozostawiają nic do życzenia. W sumie 8/10.
Dokładnie, on jest fajny po prostu. Bardzo dobry film z prześliczną Charlize. Lekki łatwy i przyjemny. polecam!!!!
ja powiem tak.. zadna rewelacja... ale mozna obejrzec jakiegos nudnego wieczoru... moglbyc zdecydowanie lepszy bo mieli dobry potencjal... a tak to czasem meczy, czasem ma sie wyrazenie "co za glupoty"... slabe te efekty na poczatku...
ogolnie mozna wyciagnac jeden dobry wniosek z tego filmu "grunt to dobry PR"
właśnie - PRowcy rządzą:))film jest Ok. W sumie tego się spodziewałem. Will trzyma poziom, charlize mnie zaskoczyła in plus. bajeczka dla dorosłych. ogląda się dobrze. wg mnie
8/10
orginalna fabuła. spodziewalam sie kolejnej durnej historii z superbohaterami a tu mile zaskocznenie. dlatego ode mnie 9/10 :)
Kilka takich wypowiedzi tu przeczytałem, a skomentuje akurat tutaj (nic osobistego). Film był ok.
Ja rozumiem, że porównanie do komiksowych superbohaterów nasuwa się samo, ale akurat takie podsumowane ("kolejnej, durnej historii...") jest niewłaściwe. Przecież ten film bazuje właśnie na kulturowym archetypie, do niego się odwołuje i z niego czerpie. Na podobnej zasadzie jak filmy z Leslie Nielsenem. Chociaż na szczęście Hancock nie sprowadza się tylko do parodii, nie podchodzi do tematu z kontry ale tak troche z boku. Dlatego jest OK.