PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200726}
6,9 249 tys. ocen
6,9 10 1 248804
5,4 28 krytyków
Hancock
powrót do forum filmu Hancock

7/10

ocenił(a) film na 6

Film jest dobry ale nie brakuje w nim minusów.A ja wymienie plusy i minusy według mnie.MOGĄ WYSTĄPIC SPOJLERY!

+Jak zwykle dobra gra Willa Smitha
+Świetny pomysł na superbohatera pijaka
+Dobre efekty specjalne,szczególnie fantastyczny początek filmu gdy Hancock leci w powietrzu
+Świetne sceny humoru,cała sala kinowa ryła ze śmiechu

-Na początku film trzyma sie bardzo dobrze,przeważa komedia,jest dużo scen humorystycznych,niewiem czy nie lepiej byłoby gdyby taki juz film zostawic,tzn w całości komedie
-Troche za duzo powymyślali,jeszcze z tym że Hancock i ta jego miłość muszą być oddzieleni bo inaczej będą śmiertelni i takie tam pierdołki :P moim zdaniem niepotrzebne.

Jest jeszcze jedna rzecz której nie zroumiałem w filmie i obawiam sie że chyba nikt mi nie odpowie na nią:
Skoro ta kobieta,miłośc Hancocka (nie pamiętam imienia sorx:P) i on jesli są od siebie daleko to sie nie starzeją to jak to możliwe że ona miala męża?On bedzie starym grzybem a ona dalej,młodą,piękną(ooo tak:))laską?Może czegoś nie pokumałem ale starałem sie film oglądać uważnie.
Ogólnie mimo kilku minusów,film zrobił na mnie pozytywne wrażenie.Moja ocena to 7/10 ale w sumie moge podnieść do 8/10 za jedną fantastyczną scene.Gdy Hancock sprawdza czy jego miłość rzeczywiscie ma super moc :) Jak ją pieprznął tą pałką to cała widownia nie mogła wyrobic ze śmiechu:)

ocenił(a) film na 7
_wojti_

A właśnie, że Ci odpowiem :)
Dobrze zrozumiałeś, że jak są daleko od siebie to się nie starzeją i że ona ma męża który takiej zdolności nie ma... tyle, że Ty nie masz myśleć co będzie z nimi dalej, to jest film... a zakończył się happy endem i takim masz go zapamiętać i nie myśleć czy to jest możliwe czy nie :)

Co do tej sceny w kuchni gdy ją sprawdzał to u mnie też cała sala kwiczała a ja sam nie mogłem złapać powietrza, świetna scena... świetny film :)

aha i mi te pierdołki właśnie się podobały... sprawiły, że ten film jest naprawde bardzo ciekawym i orginalnym projektem, czymś nowym a nie kolejnym odgrzewanym kotletem o superbohaterze jak np nowy Batman... nie widziałem go i wierze, że jest świetnie zrealizowany ale nadal to jest to co znamy tylko w nowej szacie... Hancock pokazał, że pole dla scenarzystów jest nie ograniczone... tyle ode mnie.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
jaca_cool

"jak tak bardzo cie podnieca ten skaczacy podstarzaly grubasek nichlson to pozakladaj jeszcze ze 100 tematow, powies sobie jego obrazek nad lozkiem, moze jakis oltarzyk...wielb go wszem i wobec i rozglaszaj jakim to wspanialym jokerem on nie jest... "
Dzięki za odpowiedz,dzkoda tylko że jest niezadowalająca :D Moim zdaniem takie rzeczy powinny być wyjaśnione.

ocenił(a) film na 6
_wojti_

Coś mi sie popierdoliło i wyskoczyło zdanie z innego tematu sory:D