PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200726}
6,9 249 tys. ocen
6,9 10 1 248804
5,4 28 krytyków
Hancock
powrót do forum filmu Hancock

polecam wszystkim pojscie do kina na ten film! 10/10

adamru

potwierdzam:) super film..w kinie to zupełnie inne oglądanie niż w domu na DVD,te dźwięki w kinie...super:)

katarzyna_kan

Wczoraj byłem w kinie i zdecydowanie wszystkim filmu polecić nie mogę. Widać, że ktoś miał pomysł na film i kilka zabawnych i efektownych scen ale na tym sie skończyło. Do tego fatalnie dobrana muzyka, momentami jak z familijnej komedii romantycznej (przez co film stał sie właśnie taka failiadą). A najgorsze jest to, że materiał filmowy wygląda na poważniejszy przez co wyczuwa się łapę producentów na każdym kroku od montażowni. Miało być pięknie, wyszło jak zwykle. Film owszem efektowny i momentami zabawny jednak w całości zawodzi i zostawia niedosyt treści. Na sali tylko dzieci śmiały sie ze wszystkiego. Dlatego film polecam głównie tej części widowni.

Ps. I drażni mnie trochę skrzywiona mina Willa (ostatnio mamrotał w tak samo zmarnowanym I Am Legend).

Pozdrawiam

maly_kornel

I'm a Legend na początku mi się nie podobał lecz po drugim obejrzeniu zmieniłęm zdanie:)

ocenił(a) film na 5
adamru

Dla rownowagi powiem: odradzam "wszystkim" pojscie do kina na ten film! 6/10.

Przecietniak, a lubie kino rozrywkowe. Jeden z tych filmow, ktore nic nie traca obejrzane na zwyklym DVD. Troche komedia, troche obyczaj, troche film o superbohaterze. W mojej ocenie, starajac sie byc wszystkim po trochu, moze rozczarowac ludzi powyzej 15 lat. Relaksujace ale puste kino. Po 1/3 projekcji, kiedy film przestaje udawac komedie, na sali smieja sie juz tylko dzieci i pijani i to tez czesto przez pomylke.

Trzeba do tego filmu podchodzic spokojnie, ot nastepny film do obejrzenia i tyle.

adamru

Dokładnie film dobry warty obejrzenia
polecam