PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200726}
6,9 249 tys. ocen
6,9 10 1 248804
5,4 28 krytyków
Hancock
powrót do forum filmu Hancock

Poczatek byl swietny, ale po jego przemianie coz, film moglbyc duzo lepszy gdyby przez caly film byl taki jaki byl xD, w polowie staralby sie zmieniac ale by mu to nie wychodzilo,a pod koniec by sie zmienil i the end. Film strasznie szybko zlecial, ale po filmie mam takie dziwne uczucie ze czegos brakowalo. Tak pozatym swietny, choc moglbyc lepszy 8/10

ocenił(a) film na 5
Michal92

mnie rozczarowal kompletnie sam pomysl na znienawidzonego bohatera dobry szczegolnie ze smith calkie niezle sobie poradzil ale pozniej tragedia cala ta historia o parach tych herosow mialkie i jakby naskrobane 5 minut przed oddaniem scenariusza
ale jest lato i takie produkcje widac latwo schodza
dla mnie 4/10

użytkownik usunięty
Razengoroth

popieram, tą historie z herosami 5 latek chyba wymyślił, pomysł na film niezły, ale główny bohater powinien pozostać niereformowalny
dla mnie tez 4/10

ocenił(a) film na 8

mnie film się bardzo podobał, szkoda tylko że nie było motywu jak Hancock wraz z Mary walczy przeciwko innemu herosowi(albo przeciwko niej, ale wtedy nie pasowałoby mi to:P)

Michal92

zdecydowanie brakowało mi super-czarnego charakteru :D zakończenie mnie rozwaliło :P

Michal92

Film w miarę w porządku, ale jednak ta historyjka z herosami z leksza mnie rozbawiła. Ogólnie spoko film, Smith świetnie zagrał. Pozdro

ocenił(a) film na 6
Michal92

Sam pomysł świetny, z wykonaniem gorzej. Z komedii zrobiło się romansidło. 6/10

ocenił(a) film na 4
lukass_92

4/10. Taki sobie filmik. Mógł być lepszy.

ocenił(a) film na 4
fjona1

Jak dla mnie, film jest po prostu nudny. Brakuje tu jakiegoś początku, czemu on takim super hero się stał, oczywiście potem opowiada o tym ale to nie to samo. 4/10

ocenił(a) film na 7
Michal92

dokladnie, w calosci popieram, ogolnie film dobry, ale mogl byc rewelacyjny, a tymczasem powialo mi pozniej klimatem z "my super ex girlfriend", 7/10

ocenił(a) film na 8
Michal92

Ogólnie rzecz biorąc dosyć dobry, jednak pomysł z łączeniem się w pary był zupełnie nietrafiony. I lepiej byłoby, gdyby bohater został do końca taki jaki był, a nie latał w obcisłym kombinezonie. 8/10