ale kiedy podchodziłem do oglądania tego filmu wydawało mi się że jest to film
postapokaliptyczny :D Chyba za dużo tego się naoglądałem, wiec na początku byłem nieco
zdezorientowany kiedy Will Smith zaczął latać jak w chińskim filmie i rzucać samochodami,
ale mimo wszystko film niezły, do obejrzenia.
też mnie to zdziwiło jak nagle zaczął rzucać samochodami, latać i o mało nie wyłączyłem filmu, ale okazało się , że dobrze zrobiłem oglądając go dalej. Film świetnie nakręcony, ma fajny taki familijny klimat, niejedna sceny mnie zaskoczyły, że o mało kopara nie opadła, nawet trochę przesadzone powiedziałbym. Dla mnie film byłby bardzo dobry, ale jakoś za krótko trwał, właściwie to skrót filmu. Powinien trwać dłużej, zawierać jeszcze kilka wątków, a tak za szybko się to wszystko działo, ledwo film się rozkręcił, a tu już zakończenie. Film za krótki, przez to historia zbyt spłycona, a szkoda, bo to był materiał na bardzo dobry lub być może nawet na rewelacyjny film.
film strasznie mi się podobał;) mogła by ta historia hanckocka być bardziej pokazana jednak i tak dla mnie bomba;)
Film był naprawdę niezły. Jedyne co nie za bardzo mi się spodobało to ta "rozróba" hancocka i mary w centrum los angeles (wcześniej byle co hancock by zrobił to już trąbili w wiadomościach a tym nic nie było), ale to już takie doszukiwanie się błedów na siłe. Przymykam na to oko bo film według mnie super. Zgadzam się z poprzednikami że troche za bardzo okrojona historia, powinni coś jeszcze dodać ale i tak jest dobrze.
pozdrawiam