Tak słabego filmu to już dawno nie widziałem! Ledwo wytrzymałem do końca. Jest tylko odrobinę lepszy od polskich filmów, które przecież są wyjątkowo kiepskie.. Nie polecam!
nie byłbym bardzo krytyczny ale rzeczywiście na ocenę 7 na pewno nie zasługuje .
Niepokoi mnie jednak fakt taki od film zajmuje na chwilę obecną 47 miejsce na liście najbardziej dochodowych filmów wszech czasów . Na czym polega fenomen tego filmu ?? że ludzie tak tłumnie polecieli do kin ?? Polska też może być jakimś dowodem ponad 17 000 głosów to nie mało jak na filmweb .
Bo efekty specjalne i że Will Smith gra to już taka euforia ?
ja sam obejrzałem ten film tylko dla Willa Smitha. W tej chwili to chyba najpopularniejszy aktor i największa przynęta w kinach. Po tak WSPANIAŁYCH (moim zdaniem)filmach jak Seven Pound i The Pursuit of Happyness, a także fajnej porcji rozrywki w I, Robot i I Am Legend nie ma się czemu dziwić. Jako fan Smitha ubolewam, że zagrał w takim szajsie. Myślałem, że Bardzo dziki zachód to będzie jego jedyna kaszana. Sam oceniam film na 3/10. Można obejrzeć, ale zdecydowanie lepiej wykorzystać czas na inny, ciekawszy film.