PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200726}
6,9 249 tys. ocen
6,9 10 1 248804
5,4 28 krytyków
Hancock
powrót do forum filmu Hancock

Nie bardzo rozumiem końcówkę filmu.

Przecież jak Hancock został w tym samym mieście co jego niby - żona (Charlize Theron)to chyba oboje nie powinni mieć mocy, a Hancock przecież dalej walczy ze złem no i e sercce na księżycu...

A po drugie, to ja Hancock 80 lat temu miał jakiś poważny wypadek to dostał amnezji - więc czy Charlize też go teraz nie pamięta?

A tak przy okazji - skoro Charlize się nie starzeje to ciekawe, jak będzie wyglądało życiej jej rodziny za np. 50 lat... ;D

rene138

To samo miasto jeszcze nic nie znaczy, z tego co można zrozumieć z filmu to przecież byli razem w tym samym mieście już dłuższy okres czasu, i nie wpływało to na zanik ich nadludzkich możliwości.....Zauważ że zanik mocy następował gdy dłuższą chwile przebywali naprawdę blisko siebie tzn. kilka, kilkanaście metrów. 2) nie bardzo rozumiem...to on miał amnezję, więc na jakiej podstawie sądzisz że ona go nie pamięta? Przecież już na pierwszym spotkaniu gdy go zobaczyła to widać było że go zna(tylko widz jeszcze nie wiedział co jest grane)i od samego początku starała się odizolować siebie i rodzinę od Hancocka.

ocenił(a) film na 8
Morelas84

Chodzi mi o samą końcówkę, jak ona już umarła i Hancock również, ale on ożył w końcu i oddalił sięod niej żeby mogła żyć

rene138

Hancock przeniósł się do Nowego Jorku!!!!

ocenił(a) film na 10
rene138

no żyja w jednym miescie to im nie przeszkadza , a co do zycia za 50 lat to chyba ktos tu niesmiertelnego nieogladal:)

ocenił(a) film na 8
rene138

Co do tego drugiego.... 80 lat temu po wypadku dostał amnezji.. ale nie było nic mówione, że zawsze ma dostawać ktoś amnezji.. tzn. Charlize pamięta go ;]]

ocenił(a) film na 9
rene138

tu chodziło o inna bliskość...
nie było jej przy nim kiedy go postrzelili, chodziło o chęć bycia razem a nie o to na ile metrow od siebie stali