'' które za bardzo nie namiesza w mózgach i tak przygłupich małolatów z Nebraski.''
Mr. Muszyński jestes ŻENUJĄCY, recenzje na filmwebie są złe, albo gorsze, twoja jest jeszcze niżej...
''O seksie nie ma jednak mowy, choć niejeden widz chciałby pewnie zobaczyć na ekranie łóżkowe pomieszanie czarnego z białym, czyli Smitha z seksowną Charlize Theron. Sorry, Winnetou, ale nie tym razem.''
cięty dowcip też znajdziemy, mam propozycje wybierzmy króla. Pietrzyk czy Muszyński??? LET'S VOTE PEOPLE
z opinią recenzji się absolutnie zgadzam. Starej ekipie zależało na swoim zajęciu i wykonywali je bardzo dobrze. W przypadku nowej recenzje to splot bezpłociowych linijek pełnych aluzji i durnych przypisów.
Teraz recenzja ma 3, 4 akapity wczeniej miały nawet po 10 a czytało się o niebo lepiej.
To tylko moja opinia bo mam prawo ją wyrazić. Jeżeli się nie zgadzacie zachęcam do przeczytania recenzji IRON-MANA... wypełnionej bo brzegi niezrozumiałym tekstem i pełnej aluzji do polityki (samo w sobie żałosne jak na taki film)
"i pełnej aluzji do polityki (samo w sobie żałosne jak na taki film)"
Tak samo było ze Zdarzeniem ("Amerykanie są przygnębieni wojną w Iraku i stagnacją gospodarczą, więc wyżywają się przez opowiadanie przyprawiających o gęsią skórkę historii.").
Rozumiem że mamy letni sezon i chodzimy na lekkie filmy, ale czy recenzje też muszą takie być? Oczywiście, mozna sobie pożartować, ale trzeba też trochę więcej powiedzieć o samym filmie (a i tak gorsza była chyba recenzja Incredible Hulk).
Ogólnie tu recenzje są bardzo często nie na poziomie.
A ta recenzja to zwykły zlepek słów, o filmie nie mówi wiele.