PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200726}
6,9 249 tys. ocen
6,9 10 1 248802
5,4 28 krytyków
Hancock
powrót do forum filmu Hancock

po trailerze oceniac film ? trole ... wkurzaja mnie tacy ludzie albo po screenach po prostu żałosne

ocenił(a) film na 7
pass24

człowieku żałosny to ty może jestes ale nie ten film bo to bedzie hit tego lata

ocenił(a) film na 6
Vampire19

zanim cos napiszesz sie zastanow... Przeczytaj jego posta jeszcze raz, zobacz na ocene filmu <ktorej jeszcze byc nie powinno>, przeczytaj ponownie, a moze zrozumiesz o co chodzilo;).

ocenił(a) film na 7
dru_zeree

upss sorry my bad :D tak naprawde to zwrocilem uwage tylko na "żałosne":D:D

Vampire19

żal takich osób co oceniaja film jak jeszcze nie ma u nas w kinach :)
Pzdr

ocenił(a) film na 6
pass24

Można ocenić film po trailerze, a po obejrzeniu całości zmienić ocenę i po krzyku. Gorzej gdyby nie dało się zmieniać ocen.
Ja oglądam film, wystawiam ocenę, a potem często zdarza się, że oglądam drugi raz, wchodzę tu i zmieniam bo dopatrzyłem się jakichś nieścisłości itp.

Rinth

Ocena filmu po zwiastunie nie ma sensu, ponieważ zwiastun to zbiór najlepszych urywków z filmu i robią go tak ze wygląda dobrze. I tak zwiastun może być super spodziewasz sie czegoś dobrego a tu kompletne dno np. AvP 2

ocenił(a) film na 7
pass24

Zwiastuny są fajne, ale ocenianie ich jest bez sensu (a może by tak założyć serwis internetowy gdzie będzie się oceniać zwiastuny i gdzie będą duże relacje z wręczania "Golden trailers"? :). Film świetnie się zapowiada i bardzo chętnie obejrzę. Martwi mnie tylko że w USA dostaje dość cienkie recenzje :(...