PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200726}
6,9 249 tys. ocen
6,9 10 1 248804
5,4 28 krytyków
Hancock
powrót do forum filmu Hancock

wieje nudą, nic się nie dzieje, nie wiem dlaczego większości aż tak się spodobał. Dla mnie to bzdurny film o kolejnym super HERO i zbawianiu świata. Jak dla mnie film (jak również Hancock )nie powinni odbić się w ogóle od dna...

skubik007

Sadze tak samo zmarnowała tylko kasę na bilet do kina ten film. Nic się nie dzieje i powiewa nudą

ocenił(a) film na 7
Mille

Pleciecie bzdury...

ocenił(a) film na 4
Unimportant

bezsensowny film dla 12 latków

--------

ocenił(a) film na 7
Mille

o czym Ty mowisz człowieku.Jak nic sie nie dzieje??? Hancock maluje ksiezyc,rzuca wielorybem,lata,pije,bije bandziorów,gra w kosza,nie wspomne a akcji w wiezieniu itd.Dobry film niewiem skad tyle krytyki to miało byc kino rozrywkowe i bylo,pisanie ze nic sie ie dzieje to bzdura.

ocenił(a) film na 8
skubik007

Zgdzam sie z Alexem co za bzdury ?! Moim zdaniem jeżeli komuś film choćby się nie podobał czy mówi że jest bzduryny zapewne zachwycony jest produkcjami typu piła czy hotel śmierci (ok z drugim troche przesadziłem :) ). Troche wyobrażni ludzie.

film jest na swój sposób oryginalny, zabawny i dobrze zrobiony mi sie bardzo podobał.

ocenił(a) film na 1
Mariusz1900

Skąd k*rwa ten cały Hancock miał nadprzyrodzone moce?

ocenił(a) film na 8
skubik007

Jak " o kolejnym super hero"? Ja pierwszy raz widzę superbohatera w takim wydaniu. I powiedziałabym że akcji aż tam zanadto (co według mnie jest bardzo dobre;))

ocenił(a) film na 7
ShadowGirl

Nie Alexem, bo nie jestem płcią męską..:P
A skąd miał nadprzyrodzone moce? Trzeba było uważnie oglądać film...

ocenił(a) film na 3
skubik007

nuudny nie zdołałam obejrzeć do końca... szkoda mi czasu na takiego gniota

ocenił(a) film na 7
simpsonka18

Nudy? Gniota? Może o innym filmie mówisz...:]