jesli chodzi o fabule....ale dobry film jesli chodzi o efekty specjalne. Scenariusz wyjęty z kosmosu.
efekty: 8/10
fabula: 2/10
ocena koncowa 5/10
Przeciez to s-f! Jaki mial byc?? - Na faktach??
Wedlug mnie ma jeden z lepszych scenariuszy, bo nie bazuje na pierwowzorach. Przed Hancock'iem kazdy film byl identyczny: koles poznawal dziewczyne, ona go odrzucala, na koniec ratowal swiat i nagle dziewczyna sie zakochiwala i zyli dlugo i szczesliwie.
Mimo iz mozna sie czepiac, ze te elementy i tak w Hancock'u wystepuja to jednak jest w nim wszystko "poprzewracane" i tak wlasciwie biora gore emocje i uczucia.
Ten film jest inny i dlatego nie kazdemu bedzie sie podobal. Osoby ktore oczekuja zapierajacych dech w piersiach walk z wielekimi zrodzonymi sie w myslach programistow potworami, zawioda sie.
Ja jestem na TAK za caloksztalt i za to, ze to nie kolejny Spider-Man, Hulk czy inny Superman.
Skoro taki smutny i żałosny, ciekawi mnie dlatego co chwila ludzie w kinie lali ze śmiechu. Pewnie z tego że film taki "żałosny" ...
Odpowiadam na pytanie:
Psychologia Społeczna
Wpływanie i uleganie wpływom może mieć charakter nieświadomy szczególne w kinie
PS mogli sie śmiac przez pierwsze 15 minut pozniej film ZGASŁ
nie bylem :)
ale ogladałem wiec moge oceniac
PS po 15 minutach naprawde niebylo z czego sie smiac
ok
skoro tak uważasz
jezeli dobrze sie bawiliscie w kinie to ok
ja bym zansnoł ;)
pozdrawiam
Żałosny to jesteś ty, rasisto. Żal dupę ściska, że czarnoskóry jest prezydentem najpotężniejszego państwa na świecie???? To teraz białasy posłuchają czarnego pana.
Świetny film ... dla osób poniżej 10 roku życia. Ja przerwałem gdzieś w 2/3
Dla mnie porażka. 3/10
Ocenianie za wszystkich :P
Btw. jak wyskakuje Ci że "za krótki" to wystarczy przytrzymać spację, nie trzeba stawiać tylu znaków :D
"Ocenianie za wszystkich :P" - ok moze i masz racje poniosło mnie
dzieki za porady ze spacja :p
Zauważyłem twoje wcześniejsze posty. Widać wszyscy razem trzymają się zasady "nie karmić trolla" :D Więc podłączyłeś się do innego tematu z tym swoim światopoglądem :D
I nie ściemniaj. Wkurza cię, że czarny jest prezydentem, a nie forma podania go na tacy publiczności.
Przecież w Ameryce taka forma jest normalką. Show must go on. Przerost formy nad treścią itp. itd.
Zacznij już gromadzić smołę i pierze, i uszyj sobie biały kaptur, bo Obama ma przylecieć do Polski.
O boska istoto "nie karmić trolla"?
to dlaczego karmisz?
Zmien nick na Yntelygent
Nie wydaje mi się, aby wcześniejsza publikacja tych nowin coś zmieniła w wyborach. Bush był taką ofermą, że republikanie musieli ponieść klęskę. I osobiście cieszę się, że Obama wygrał z McCainem, żałuję tylko, że Hilary odpadła. Coś nie wydaje mi się natomiast, aby komitet McCaina o tym nie wiedział... w państwie, gdzie wszyscy szukają na siebie haków, rozkopują groby przodków swych przeciwników... a może postanowili nie karmić trolli i podjudzaczy??
A odnośnie filmu (no bo o tym niby jest ten temat... znaczy był, nim się jakiś rasista zaczął wyżalać) to muszę przyznać rację przedmówcy, najwyższych lotów nie jest. A ta bajka o aniołkach... bez komentarza.
A Will Smith i jego gra, to w tym filmie jedynie, co ratuje go u mnie na słabą siódemkę. Film ten trochę mi przypomina "Jestem legendą", którego to również w dużej mierze uratowała wyśmienita rola Willa. I sami przyznajcie, że mało jest aktorów, którzy przez godzinę trzymają przy ekranie tylko swoją grą (no może jeszcze Hanks w "Cast Away"). Dlatego też gówno mnie obchodzi, czy jest czarny, biały, żółty, czy granatowy, nie obchodzi mnie, czy jest żydem, katolem, czy jechowym. Ma publikę, bo jest dobrym aktorem i widać, że lubi to, co robi i dobrze to robi.
Szkoda z takim gówniarzem nawet gadać. 64% filmów na 10, 19% na 1. Fajna zabawa w podwyższanie i zaniżanie ocen. Niestety dzieci nie ryby, głos mają i dużo paplają.
Yyyyy ja akurat nie wiem co w tych ocenach złego O_o
Sam tak oceniam
Albo film mi się podoba - więc daje mu 10, albo nie - więc daje mu 1. Oceniam tylko dobre/złe, nie będę się rozdrabniał w 0.01 ocenianie O_o
Wytłumacze ci moje postepowanie i twoja zdziwienie tym oto skeczem
Oczywiście zakladam ze jesteś jak ta "Żona"
"Chłop przychodzi wieczorem do domu. Skrada się na paluszkach.
Zaświeca się światło. W przedpokoju stoi żona.
- Gdzie byłeś tyle godzin?
- Grałem w szachy z kolegami.
- Ale śmierdzisz wódką!
- A czym mam śmierdzieć? SZACHAMI???????"
No po tym co przeczytałem tu http://www.filmweb.pl/topic/1024354/beznadziejny+aktor.html trudno się z Tobą nie zgodzić ;)
MiB jeszcze ok ponieważ film ma zajebisty scenariusz ale reszta jego
filmów to jedne wielkie ksero
Skseruj Bajer z Bel-Air, Ali, W pogoni za szczęściem, Dzień niepodległości, Ja robot. Ale jak oglądałeś tylko MiB i MiB2, to rzeczywiście, są bardzo podobne.
PS. Szkoda, że w matriksie nie zagrał, Reeves był jakiś taki...
no faktycznie dałaś 5, na twojej stronie pisze, że dałaś 1, i nie mogłaś zmienić ostatnio, bo jest ta sama data.... żal cie człowieku, i tyle...
miało to być do "dirtybitch" ;] małe nieporozumienie ;] od siebie dodam, że filmu jeszcze nie oglądałam, ale mam zamiar, zatem się na razie nie wypowiem na temat filmu :)
tak, tak smutny piesku podziękuj kolesiowi, który za najlepszego aktora uważa Dwayne'a Johnsona:] teraz to mam większą beke niż na Hanckoku:]i temu tam wyżej który twierdzi że to film dla 10latków też podziękuj, jak on się zwał sechu2 bodajże tylko on chyba ma 5 skoro dał Ghost Riderowi 10/10:]a tobie gratuluje świetnego poczucia humoru skoro Shrek u ciebie ma 1/10:] przestań szczekać piesku i wracaj do budy;]