PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200726}
6,9 249 tys. ocen
6,9 10 1 248804
5,4 28 krytyków
Hancock
powrót do forum filmu Hancock

jesli chodzi o fabule....ale dobry film jesli chodzi o efekty specjalne. Scenariusz wyjęty z kosmosu.

efekty: 8/10
fabula: 2/10

ocena koncowa 5/10

ocenił(a) film na 10
dirtybitch

"Scenariusz wyjęty z kosmosu"

To są Twoje argumenty? ^^

ocenił(a) film na 9
dirtybitch

Przeciez to s-f! Jaki mial byc?? - Na faktach??

Wedlug mnie ma jeden z lepszych scenariuszy, bo nie bazuje na pierwowzorach. Przed Hancock'iem kazdy film byl identyczny: koles poznawal dziewczyne, ona go odrzucala, na koniec ratowal swiat i nagle dziewczyna sie zakochiwala i zyli dlugo i szczesliwie.

Mimo iz mozna sie czepiac, ze te elementy i tak w Hancock'u wystepuja to jednak jest w nim wszystko "poprzewracane" i tak wlasciwie biora gore emocje i uczucia.

Ten film jest inny i dlatego nie kazdemu bedzie sie podobal. Osoby ktore oczekuja zapierajacych dech w piersiach walk z wielekimi zrodzonymi sie w myslach programistow potworami, zawioda sie.

Ja jestem na TAK za caloksztalt i za to, ze to nie kolejny Spider-Man, Hulk czy inny Superman.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
HakerBery

Skoro taki smutny i żałosny, ciekawi mnie dlatego co chwila ludzie w kinie lali ze śmiechu. Pewnie z tego że film taki "żałosny" ...

ocenił(a) film na 1
mafioso_pl

Odpowiadam na pytanie:
Psychologia Społeczna
Wpływanie i uleganie wpływom może mieć charakter nieświadomy szczególne w kinie
PS mogli sie śmiac przez pierwsze 15 minut pozniej film ZGASŁ

ocenił(a) film na 10
HakerBery

Widocznie nie byłeś w Kinie ;)

ocenił(a) film na 1
mafioso_pl

nie bylem :)
ale ogladałem wiec moge oceniac
PS po 15 minutach naprawde niebylo z czego sie smiac

ocenił(a) film na 10
HakerBery

Są gusta i guściki :P
Ludziom w kinie się podobało, i mi także ;)

ocenił(a) film na 1
mafioso_pl

ok
skoro tak uważasz
jezeli dobrze sie bawiliscie w kinie to ok
ja bym zansnoł ;)
pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
HakerBery

Żałosny to jesteś ty, rasisto. Żal dupę ściska, że czarnoskóry jest prezydentem najpotężniejszego państwa na świecie???? To teraz białasy posłuchają czarnego pana.

ocenił(a) film na 1
HakerBery

Świetny film ... dla osób poniżej 10 roku życia. Ja przerwałem gdzieś w 2/3
Dla mnie porażka. 3/10

ocenił(a) film na 1
sechu2

Dokladnie
Dla dzieci i kobiet w ciązy ktore placza z byle powodu :)

ocenił(a) film na 10
HakerBery

Oceny globalne są nie na miejscu..

ocenił(a) film na 1
mafioso_pl

globalne ?????????????????????????????????????????????????

ocenił(a) film na 10
HakerBery

Ocenianie za wszystkich :P

Btw. jak wyskakuje Ci że "za krótki" to wystarczy przytrzymać spację, nie trzeba stawiać tylu znaków :D

ocenił(a) film na 1
mafioso_pl

"Ocenianie za wszystkich :P" - ok moze i masz racje poniosło mnie
dzieki za porady ze spacja :p

ocenił(a) film na 8
HakerBery

Zauważyłem twoje wcześniejsze posty. Widać wszyscy razem trzymają się zasady "nie karmić trolla" :D Więc podłączyłeś się do innego tematu z tym swoim światopoglądem :D
I nie ściemniaj. Wkurza cię, że czarny jest prezydentem, a nie forma podania go na tacy publiczności.
Przecież w Ameryce taka forma jest normalką. Show must go on. Przerost formy nad treścią itp. itd.
Zacznij już gromadzić smołę i pierze, i uszyj sobie biały kaptur, bo Obama ma przylecieć do Polski.

ocenił(a) film na 1
wisznu

O boska istoto "nie karmić trolla"?
to dlaczego karmisz?
Zmien nick na Yntelygent

ocenił(a) film na 1
wisznu

http://www.pardon.pl/artykul/6820/czarni_amerykanie_zabili_polaka_bo_byl
_bialy

ocenił(a) film na 8
HakerBery

Nie wydaje mi się, aby wcześniejsza publikacja tych nowin coś zmieniła w wyborach. Bush był taką ofermą, że republikanie musieli ponieść klęskę. I osobiście cieszę się, że Obama wygrał z McCainem, żałuję tylko, że Hilary odpadła. Coś nie wydaje mi się natomiast, aby komitet McCaina o tym nie wiedział... w państwie, gdzie wszyscy szukają na siebie haków, rozkopują groby przodków swych przeciwników... a może postanowili nie karmić trolli i podjudzaczy??

A odnośnie filmu (no bo o tym niby jest ten temat... znaczy był, nim się jakiś rasista zaczął wyżalać) to muszę przyznać rację przedmówcy, najwyższych lotów nie jest. A ta bajka o aniołkach... bez komentarza.
A Will Smith i jego gra, to w tym filmie jedynie, co ratuje go u mnie na słabą siódemkę. Film ten trochę mi przypomina "Jestem legendą", którego to również w dużej mierze uratowała wyśmienita rola Willa. I sami przyznajcie, że mało jest aktorów, którzy przez godzinę trzymają przy ekranie tylko swoją grą (no może jeszcze Hanks w "Cast Away"). Dlatego też gówno mnie obchodzi, czy jest czarny, biały, żółty, czy granatowy, nie obchodzi mnie, czy jest żydem, katolem, czy jechowym. Ma publikę, bo jest dobrym aktorem i widać, że lubi to, co robi i dobrze to robi.

ocenił(a) film na 8
HakerBery

Szkoda z takim gówniarzem nawet gadać. 64% filmów na 10, 19% na 1. Fajna zabawa w podwyższanie i zaniżanie ocen. Niestety dzieci nie ryby, głos mają i dużo paplają.

ocenił(a) film na 10
wisznu

Yyyyy ja akurat nie wiem co w tych ocenach złego O_o
Sam tak oceniam
Albo film mi się podoba - więc daje mu 10, albo nie - więc daje mu 1. Oceniam tylko dobre/złe, nie będę się rozdrabniał w 0.01 ocenianie O_o

ocenił(a) film na 1
wisznu

Wytłumacze ci moje postepowanie i twoja zdziwienie tym oto skeczem
Oczywiście zakladam ze jesteś jak ta "Żona"

"Chłop przychodzi wieczorem do domu. Skrada się na paluszkach.
Zaświeca się światło. W przedpokoju stoi żona.
- Gdzie byłeś tyle godzin?
- Grałem w szachy z kolegami.
- Ale śmierdzisz wódką!
- A czym mam śmierdzieć? SZACHAMI???????"

ocenił(a) film na 10
wisznu

No po tym co przeczytałem tu http://www.filmweb.pl/topic/1024354/beznadziejny+aktor.html trudno się z Tobą nie zgodzić ;)

ocenił(a) film na 1
mafioso_pl

MiB jeszcze ok ponieważ film ma zajebisty scenariusz ale reszta jego
filmów to jedne wielkie ksero

ocenił(a) film na 8
HakerBery

Skseruj Bajer z Bel-Air, Ali, W pogoni za szczęściem, Dzień niepodległości, Ja robot. Ale jak oglądałeś tylko MiB i MiB2, to rzeczywiście, są bardzo podobne.

PS. Szkoda, że w matriksie nie zagrał, Reeves był jakiś taki...

dirtybitch

no faktycznie dałaś 5, na twojej stronie pisze, że dałaś 1, i nie mogłaś zmienić ostatnio, bo jest ta sama data.... żal cie człowieku, i tyle...

ocenił(a) film na 1
my00askim

Ju toking tu mi?

HakerBery

miało to być do "dirtybitch" ;] małe nieporozumienie ;] od siebie dodam, że filmu jeszcze nie oglądałam, ale mam zamiar, zatem się na razie nie wypowiem na temat filmu :)

ocenił(a) film na 6
dirtybitch

Zgodzę się z tobą.Film był kaszaniarski.

ocenił(a) film na 1
kow93

THX

ocenił(a) film na 9
HakerBery

tak, tak smutny piesku podziękuj kolesiowi, który za najlepszego aktora uważa Dwayne'a Johnsona:] teraz to mam większą beke niż na Hanckoku:]i temu tam wyżej który twierdzi że to film dla 10latków też podziękuj, jak on się zwał sechu2 bodajże tylko on chyba ma 5 skoro dał Ghost Riderowi 10/10:]a tobie gratuluje świetnego poczucia humoru skoro Shrek u ciebie ma 1/10:] przestań szczekać piesku i wracaj do budy;]

ocenił(a) film na 1
zdzisiu0607

hm niebardzo rozumiem o co ci chodzi
ale niech ci bedzie ide do budy
o maj darling ,o maj darling ,o maj darling "zdzisiu0607"