Do tej pory nie pokazali z kim Hancock będzie walczył, a trailerze widać jak ktoś przywala ciężarówą w niego.
ta blondynka to Charlize Theron, która gra żonę szefa ds. PR Raya ma Embreya... i z niby z nią walczy Hancock?
Ja myślę, że John będzie walczył po prostu ze złodziejami, bandziorami i gwałcicielami :P Znudziły mi się już Venomy i potwory z piasku made in Spider-Man
Nie nie, to nie będzie ani dinożarł, ani złodzieje i porywacze
To będzie Tajemniczy Don Pedro, szpieg z krainy deszczowców..
A może tymi czarnymi charakterami będą słynni geniusze zła
The Kaczyńscy Brothers? W końcu czarne jest czarne.
Czarny to Hancock jest :P. Złoczyńcy pewnie nie będzie, ale w finale na pewno stanie się coś, co będzie mógł powstrzymać tylko Hancock.
W trailerze wyraźnie widać że Hancock z kimś walczy. Ale to dobrze że nie pokazują dokładnie z kim. Dzięki temu film lepiej będzie się oglądało w kinie. Od dawna czekam na film o superbohaterach w którym posypie się pół miasta podczas walki...a w Hancocku tak to właśnie wygląda.
Ona nie jest "złoczyńcą" po prostu wtedy się trochę zdenerwowała na Hancocka;p A z złymi charakterami można powiedzieć że byli ci więźniowie pod koniec filmu.
problem w tym że jest to zwykła strzelanina na trzy guny, które nie byłyby warte w tej sytuacji funta kłaków gdyby superparka nie utraciła przy okazji(co za zbieg okoliczności) swoich supermocy. Bardzo kiepski pomysł na finał filmu i cały film też do bani o czym przekonacie się gdy już wejdzie w Polsce do kin.