PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200726}
6,9 249 tys. ocen
6,9 10 1 248802
5,4 28 krytyków
Hancock
powrót do forum filmu Hancock

złoczyńca

ocenił(a) film na 7

Do tej pory nie pokazali z kim Hancock będzie walczył, a trailerze widać jak ktoś przywala ciężarówą w niego.

ocenił(a) film na 8
bastek66

z blondyną która przez moment jest pod koniec trailera i ściąga okulary

ashu21

ta blondynka to Charlize Theron, która gra żonę szefa ds. PR Raya ma Embreya... i z niby z nią walczy Hancock?

ocenił(a) film na 5
Calucifer

pewnie tornado rzucilo ciezarowke, bo sa tam pokazane

ocenił(a) film na 8
Calucifer

dokładnie z nią. Co w tym dziwnego?

Calucifer

A czemu nie? Jak ma PMS to w sam raz nadaje się na czarny charakter.

ocenił(a) film na 6
bastek66

Ja myślę, że John będzie walczył po prostu ze złodziejami, bandziorami i gwałcicielami :P Znudziły mi się już Venomy i potwory z piasku made in Spider-Man

fifa114

ja mysle ze to bedzie dinozaur :P

mistrz439

Nie nie, to nie będzie ani dinożarł, ani złodzieje i porywacze

To będzie Tajemniczy Don Pedro, szpieg z krainy deszczowców..

użytkownik usunięty

:D

KARRAMBA

:D

rafael_0210

A może tymi czarnymi charakterami będą słynni geniusze zła
The Kaczyńscy Brothers? W końcu czarne jest czarne.

ocenił(a) film na 7
Ready2

Czarny to Hancock jest :P. Złoczyńcy pewnie nie będzie, ale w finale na pewno stanie się coś, co będzie mógł powstrzymać tylko Hancock.

ocenił(a) film na 8
speiderman

czyli to będzie Zorro jak by nie było też czarny :D

Rimmon

oficjalne info:
"to będzie potwór z Cloverfield'a"

bastek66

W trailerze wyraźnie widać że Hancock z kimś walczy. Ale to dobrze że nie pokazują dokładnie z kim. Dzięki temu film lepiej będzie się oglądało w kinie. Od dawna czekam na film o superbohaterach w którym posypie się pół miasta podczas walki...a w Hancocku tak to właśnie wygląda.

ocenił(a) film na 7
bastek66

tak jak sie domyślałem theron jest "złoczyńcą"

ocenił(a) film na 9
bastek66

Ona nie jest "złoczyńcą" po prostu wtedy się trochę zdenerwowała na Hancocka;p A z złymi charakterami można powiedzieć że byli ci więźniowie pod koniec filmu.

ocenił(a) film na 4
XXXZiom

problem w tym że jest to zwykła strzelanina na trzy guny, które nie byłyby warte w tej sytuacji funta kłaków gdyby superparka nie utraciła przy okazji(co za zbieg okoliczności) swoich supermocy. Bardzo kiepski pomysł na finał filmu i cały film też do bani o czym przekonacie się gdy już wejdzie w Polsce do kin.

ocenił(a) film na 9
polishchaser1

Mi film nie licząc zakończenia się bardzo podobał. Trochę dziwne jest tylko to że on tak szybko zgodził się żeby pójść do więzienia a później zamienić się w dobrego super hero.