Handel

Trade
2007
7,2 17 tys. ocen
7,2 10 1 17484
4,8 4 krytyków
Handel
powrót do forum filmu Handel

Zastanawia mnie kto jeździ do USA przez Meksyk?

ocenił(a) film na 8
Inna Pani

Kto? Veronika...

ocenił(a) film na 8
Inna Pani

śmiejecie się, ale mimo nagłaśnianej ostatnio sprawy, wyjazdu kobiet do pracy zagranicę, które potem są wykorzystywane do nierządu, wcale ich liczba nie zmalała, jakim trzeba być idiotą aby wyjechać zagranicę i oddać swój paszport obcej osobie, to już trzeba spytać tych kobiet, które tak robią.

ocenił(a) film na 5
makaro

Nie trzeba być idiotą,Twój pracodawca tego wymaga to mu dajesz,jak nie chcesz pracować to po co przyjeżdzałeś?
Ja jak pojechałem do pracy do Niemiec to też zabrali(grzecznie poprosili:) paszport,ale jako jedyny z mojej grupy miałem schowany dowód osobisty,poza tym znałem niemiecki. Za żadną kasę nie pojechałbym do kraju nie znając języka.Ale to już odchodzę za bardzo od filmu :) pozdr.M.

ocenił(a) film na 4
Inna Pani

Na początku filmu było to wyjaśnione, że niby takie połączenie wychodzi taniej niż bezpośrednio do Stanów (ale czy to prawda trudno orzec )

Inna Pani

Niestety wiele osób jeździ do USA przez Meksyk. Zwłaszcza ci, którzy mają problem z otrzymaniem wizy. Chociaż tutaj to faktycznie dziwne, bo Weronika miała wizę.

ocenił(a) film na 8
agneszko

"Miła Pani" w Polsce przecież odpowiedziała jej na pytanie dlaczego przez Meksyk.