Handel

Trade
2007
7,2 17 tys. ocen
7,2 10 1 17484
4,8 4 krytyków
Handel
powrót do forum filmu Handel

Czy dobrze mi sie wydaje i ta porywaczka, czekajaca w USA na dostawe to byla corka policjanta ktory pomagal meksykancowi?

guller

O tym samym myślałam, ale skoro nic nie powiedzieli... a w tym filmie wszystko się do końca wyjaśnilo oprócz córki ofc, to raczej to nie ona.

Crejzola

Zakladajac, ze to niezbyt wysublimowany film pewnie masz racje :P

ocenił(a) film na 8
guller

Nie było to do końca powiedziane bo Ray tylko miał "tylko" wrażenie że ją zna. Kobieta która handlowała miała na imię Laura. Jj imię nie pada chyba w filmie ale w napisach tak właśnie nazywa się postać grana przez Kate del Castillo. Ray miał z córkę o imieniu Carlie. Tyle że jej matka Eleanor prawdopodobnie sprzedała ją tak więc świadomie lub nie zmieniła swoje imię.

ocenił(a) film na 7
Alan83

Wiecie co...
Robiono zbliżenia na jej oczy, co sugerowało, że to ona.

użytkownik usunięty
Solarie

Też zwróciłam na to uwagę. Myślę, że takie było zamierzenie reżysera, żeby to zasugerować. Ale tak do końca ten Ray nie mógł mieć nawet pewności, że to jego córka. W końcu jej matka najpierw powiedziała mu, że ktoś inny jest ojcem, a potem napisała do niego w momencie, gdy potrzebowała pieniędzy, więc mogła kłamać... No, ale to nie jest najważniejszy wątek filmu, choć wprowadza dodatkowy aspekt, kiedy to ofiara staje się katem...