Dobry ale daleko mu do ''Milczenia owiec''Hannibal bez Hopkinsa to nie ten sam film, zwłaszcza jeżeli jest tak schematyczny scenariusz. Owszem, zdjęcia są dobre, klimat całkiem miły,bardzo emocjonalna i zaskakująca fabuła, która porywa,ale i przeraża.Moim zdaniem do obejrzenia ale bez rewelacji.Najsłabszy z filmów o Hannibalu, ale i tak zdecydowanie godny obejrzenia 7/10
Jakim cudem Hopkins mógł grać młodego chłopaka??
Czekam na odpowiedz bo mnie to nurtuje
Grać nie mógł wiem o tym bo ta część miała dać odpowiedź na pytanie dlaczego zabijał gdy był młody.A mnie osobiście chodzi o to że poprzednie części były lepsze bo on grał.Tyle w temacie.Jak Ci się chłopcze nudzi to idź do łazienki i sprawdź w lusterku czy Ci nowy pryszcz nie wyskoczył.Tyle w temacie.
Ten film to wejście w skórę młodego człowieka który staje się psychopatą
A tobie jak sie nudzi to poproś Mikołaja o wibrator lub kulki dopochwowe
Oj chłopcze, żeś błysnął jak zęby u szczerbatego cygana.Wybacz, szkoda mi klawiatury na polemikę z Tobą.
Tobie też
Ktos się nie popisał i wstawaił w program tv na filmweb inny film Podróż do wnętrza Ziemi
W obsadzie nie ma Brendana Frasiera
Człowieku odbij,co mnie to w ogóle obchodzi?!!! Zbaczasz z tematu a dyskusję na temat filmu zamieniasz w śmietnik.
Jezu sie nie spodziewalem ze sie tu wiara od gimbusow czy innych tam wyzywa zrezygnuje z tego portalu, a odosnie filmu Ulliel super zagral mlodego Lectera, ten usmiech ten blysk w oku i zadza zemsty i zabijania, ja nie jestem wielkim fanem powiesci wiec mi to przeszkadza ale ten film czyni z Lectera aniola zemsty wrecz czysto pozytywna postac ktorej trudno nie kibicowac,wiec mamy tu bardzo czysta opowiedziana geneze o Lecterze dzieki ktorej staje sie wrecz bohaterem zabijajacym zbrodniarzy wojennych i wiecie co?? takie rozwiazanie mi sie podoba, ale czuje ze zostalo wymyslone bo sukcesie Milczenia i Hannibala, Po drugiej stroniej maski to kino zemsty i nic wiecej ale bardzo zadowalajace
Nie rozumiem dlaczego odpowiadasz na mój post.Ja nikogo od gimbusów nie wyzywam.To giovanni50 ma coś z głową.
Jeżeli chodzi o młodego Lectera to zgadzam się zagrał super tą rolę.Ale i tak Milczenie owiec jest na 1 pozycji bo był lepszy.Fenomenalnie zagrał Hopkins,on jest stworzony do takich ról.Pozdrawiam
Zazwyczaj oryginał jest lepszy;) Mało kiedy kolejne części dorównują bądź przebijają pierwowzór;) Pozdrawiam