PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190020}
7,1 90 tys. ocen
7,1 10 1 89564
5,0 15 krytyków
Hannibal. Po drugiej stronie maski
powrót do forum filmu Hannibal. Po drugiej stronie maski

Dobry ale daleko mu do ''Milczenia owiec''Hannibal bez Hopkinsa to nie ten sam film, zwłaszcza jeżeli jest tak schematyczny scenariusz. Owszem, zdjęcia są dobre, klimat całkiem miły,bardzo emocjonalna i zaskakująca fabuła, która porywa,ale i przeraża.Moim zdaniem do obejrzenia ale bez rewelacji.Najsłabszy z filmów o Hannibalu, ale i tak zdecydowanie godny obejrzenia 7/10

ocenił(a) film na 8
Ayo23

To jest PREQUEL gimbusie

giovanni50

Wow! naprawdę? ''Nie wiedziałam'':D
I licz się ze słowami!!!!

ocenił(a) film na 8
Ayo23

Jakim cudem Hopkins mógł grać młodego chłopaka??
Czekam na odpowiedz bo mnie to nurtuje

giovanni50

Grać nie mógł wiem o tym bo ta część miała dać odpowiedź na pytanie dlaczego zabijał gdy był młody.A mnie osobiście chodzi o to że poprzednie części były lepsze bo on grał.Tyle w temacie.Jak Ci się chłopcze nudzi to idź do łazienki i sprawdź w lusterku czy Ci nowy pryszcz nie wyskoczył.Tyle w temacie.

ocenił(a) film na 8
Ayo23

Ten film to wejście w skórę młodego człowieka który staje się psychopatą
A tobie jak sie nudzi to poproś Mikołaja o wibrator lub kulki dopochwowe

giovanni50

Oj chłopcze, żeś błysnął jak zęby u szczerbatego cygana.Wybacz, szkoda mi klawiatury na polemikę z Tobą.

ocenił(a) film na 8
Ayo23

Bądz pozdrowiona

giovanni50

Wesołych Świąt:)

ocenił(a) film na 8
Ayo23

Tobie też
Ktos się nie popisał i wstawaił w program tv na filmweb inny film Podróż do wnętrza Ziemi
W obsadzie nie ma Brendana Frasiera

giovanni50

Ale masz problemy.Miłego oglądania

ocenił(a) film na 8
Ayo23

Już się skończył
Jak był Człowiek w żelaznej masce z Di Caprio też się kopsneli

giovanni50

Człowieku odbij,co mnie to w ogóle obchodzi?!!! Zbaczasz z tematu a dyskusję na temat filmu zamieniasz w śmietnik.

ocenił(a) film na 8
Ayo23

Przepraszam

Ayo23

Jezu sie nie spodziewalem ze sie tu wiara od gimbusow czy innych tam wyzywa zrezygnuje z tego portalu, a odosnie filmu Ulliel super zagral mlodego Lectera, ten usmiech ten blysk w oku i zadza zemsty i zabijania, ja nie jestem wielkim fanem powiesci wiec mi to przeszkadza ale ten film czyni z Lectera aniola zemsty wrecz czysto pozytywna postac ktorej trudno nie kibicowac,wiec mamy tu bardzo czysta opowiedziana geneze o Lecterze dzieki ktorej staje sie wrecz bohaterem zabijajacym zbrodniarzy wojennych i wiecie co?? takie rozwiazanie mi sie podoba, ale czuje ze zostalo wymyslone bo sukcesie Milczenia i Hannibala, Po drugiej stroniej maski to kino zemsty i nic wiecej ale bardzo zadowalajace

Gibson69

Nie rozumiem dlaczego odpowiadasz na mój post.Ja nikogo od gimbusów nie wyzywam.To giovanni50 ma coś z głową.
Jeżeli chodzi o młodego Lectera to zgadzam się zagrał super tą rolę.Ale i tak Milczenie owiec jest na 1 pozycji bo był lepszy.Fenomenalnie zagrał Hopkins,on jest stworzony do takich ról.Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Ayo23

Zazwyczaj oryginał jest lepszy;) Mało kiedy kolejne części dorównują bądź przebijają pierwowzór;) Pozdrawiam

eragonmark

doskonale o tym wiem:) Pozdrawiam również

ocenił(a) film na 7
Ayo23

Jak dla mnie udany prequel, kupuję "nowego" głównego bohatera, kupuję sceny walki, lekkie niedociągnięcia biorę w pakiecie.