PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324943
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Ciekawe czy wezmą jakąś gwiazde czy malo znaną aktorke ??

Ms__Party

Naomi Watts startuje do tej roli. Oby ją dostała.

ocenił(a) film na 10
koko_2

tak! myśle że byłaby świetna :D <za krótki>

Loona_

yyy... nie nie nadaje się...
Naomi ?
W życiu.

ocenił(a) film na 8
NaShI

Nashi to według ciebie kto pasuję bardziej od Naomi?
Bo dla mnie to bardzo pasuję ona na Narcyzę, a jak nie ona to Cate Blanchet

Anda00

Kto?
Hmmm... chociażby Cate Blanchett - moim zdaniem nadaję się dużo lepiej niż Naomi.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Ms__Party

Wpadł mi przedchwilą pomysł, kto by mógł zagrać Narcyzę Malfoy...niestety zawsze myślałem, że ta aktorka jest Brytyją, ale przed chwilką sprawdziłem i okazało się, że jest Amerykanką. W książce było napisane, ze Narcyza była podobna do swojej siosrty Bellatrix, którą gra Helena Bonham Carter. Te dwie aktorki mają takie same duże oczy, przez co można je ze sobą porównywać..tą aktorką jest Heather Graham...szkoda, ze jest Amerykanką, bo własnie uważam, ze najlepiej nadawałaby się do roli Narcyzy...;P

Mr_MarQx

HEATHER GRAHAM TAK !!! Ona byłaby idealna to fantastyczna aktorka i piękna dziewczyna. A z tymi bytyjczykami to Joan mogłaby sobie darowac.. Heather byłaby SUPER.....

Ms__Party

Albo któras z sióstr Richardson....... Joely byłaby niezła :P

Ms__Party

Ja się przychylam do Cate Blanchett. ^^

Ethlinn

A mi Cate nie pasuje ;( fakt to dobra aktorka i lubie ją ale na Narcyze mi nie pasuje... po za tym wydaje mi się ze przez role w "Indianie Jones" nie bedzie miała "czasu"... Heather byłaby dobra ale to Amerykanka niestety ;( .... a z tą Joely Richardson to niezły pomysł ;D

Ms__Party

Pasowałaby mi Nicole Kidman. Chłodna, "rasowa", bardzo dobra aktorka i pasuje do opisu. Szkoda, że Amerykanka...

ocenił(a) film na 5
weronika_bester

uściślając to australijka ale nie chce zeby wyszlo ze sie czepiam niech bedzie ze - UŚWIADAMIAM

Ms__Party

Naomi Watts dostała tą rolę. To jeszcze nie jest oficjalnie potwierdzone, ale czytałam, że to właśnie ona ma zagrać Narcyzę.

ganjaa

moze Rowling hehe

ocenił(a) film na 6
Ms__Party

Ja też czytałem, że Naomi Watts NIBY dostała tą rolę, ale tylko NIBY!!!!!to mogą być plotki...więc można dalej dyskutować na ten temat...:)

Mr_MarQx

http://www.filmweb.pl/Naomi+Watts+jako+Narcissa+Malfoy+w+%22Ksi%C4%99ciu+P%C3%B3 %C5%82krwi%22+,News,id=36374

ocenił(a) film na 7
fifionek_1991

Uwielbiam Naomi Watts i trzymam kciuki by zagrała Narcyzę!!
Naomi jest świetna i uważam że da z siebie wszystko i zagra rewelacyjnie!

Anheles

Nie jestem pewny ale czy przypadkiem Narcyza nie pojawiła się w 4 części podczas meczu? :D

ocenił(a) film na 8
Ms__Party

Mi najbardziej odpowiadałaby Nicole Kidman :) a tak to trzyma kciuki żeby pomyśleli o obsadzeniu w tej roli Cate Blanchett

adrastea_87

Ja bym chciała żeby zagrała ją albo Naomi Watts albo Nicole Kidman. Najlepiej obie hehe nie no żartuję... Wolałabym, żeby to było Naomi, ale Nicole też pasuje :)