mogłabyś nie zmyslać z twojej tempej gówki
jak chcesz wiedzieć to rowling nic nie mowiła o 7 czesci a już napewno nie to ze harry zginie
ona nie psuje czytelnikom zabawy tak jak inne osoby:
czytałas to pewnie na hpnews.pl - ja tez. rowling by o takich rzeczach nie mówiła!!! po co??? wszyscy czekaja na ta ksiazke i to jest w tym najlepsze!!! lol. NIE POTWIERDZIŁA TEJ INFORMACJI!!!
pomysl? kto by kupil ksiazke gdyby znal zakonczenie!!! przeciez to psuje caly klimat tych ksiazek, jezeli wie sie co stanie!!!
Oto NIESAMOWITY przykład, jak się rodzą plotki. Wyjdzie jakaś informacja, ktoś ją zmieni, inny uwierzy, rozpowie, i mamy totalnie bzdurne przypuszczenia!!!
Ja czytałem wywiad z Rowling, ale jak gadała, że MUSI JAKOŚ SIĘ ROZSTAĆ z Harrym Potterem bo seria nie może się ciągnąć w nieskończoność. I były tylko PRZYPUSZCZENIA, że on zginie.
Oby tylko część 7 miała 2000 stron, olbrzymi rozmach, i TOTALNIE POKRĘCONE, zaskakujące zakończenie, zupełnie inne od tych dupnych przypuszczeń.
A co do podpowiadanioa i psucia przyjemności z czytania, to znam doskonale to uczucie. Kolega wykombinował sobie pirackie spolszczenie i przeczytał DWA RAZY 6 część, a mi, który wolał czekać na premierę, wygadał dupok prawie wszystko!
Pozdr
dokładnie !! rozumiem cie doskonale !! i też mam nadzieje że Rwoling weżmie i zrobi coś wspaniałego z tą książką i wogóle i.... chciałabym żeby sie streszczyła bo nie moge sie doczekać -_-'
J.K.Rowling powiedziała, żeby dobrze byłoby uśmiercić Harrego Pottera to będzie najlepszy koniec tej historii. Ja myślę, że to może być prawda. Moja teoria jest taka, że Harry jest horkruksem i żeby Voldemort mógł zginąć musi zginąć także Harry i wtedy jak Harry zginie zapewne Snape pokaże że jest po dobrej stronie mocy i dobije Voldemorta :D:D HUHUHA :D ależ by było fajnie jakby to była prawda :( ech
hym... J.K. Rowling lubi mieszać :D według mnie z jednej strony(tez o tym słyszałam, ze Harry w 7 ma zginąć) uważam, że może to być prawda, ale Rowling uwielbia mieszać i może to być tylko taka podpócha( ale ujełam :P) no bo zgadzam się z wami po co miała by to robić !! Kto by chciała znać zakończenie książki. Moim skromnym zdaniem ;) to śmierć Harrego byłaby poprostu bez sensu niepodobałoby mi się to wszystko... tak jakoś smutno by było ... ;(
A ja słyszałem że w 6 Lupin umrze :P aha NA PEWNO nie umrze ponieważ choć rowling napisze 7 książek z Warner Bros podpisała kontrakt na 8 filmów a ostatni ma być po skończeniu Hogwartu
Ja osobiście uważam, że powinien umrzeć zanim się pojawił..niestety to strata czasu..zakrzywiona i ściągana z klasyków fantazja, którą czytają dzieci przez co fantastykę oceniają przez pryzmat pedalskiego okularnika, mając trudności z przeczytaniem innych książek. To może przypadek ale np. mój 10 letni siostrzeniec wierzy, że HP naprawdę istnieje, a inni krytykują Tolkiena oceniając go jako następce HP!!! A Rowhlinkfg..pfu wiadomo na czym się wzorowała..i to doskonale widać...DIE DIE DIE HARRY!!!
Harry zginie, a na świecie zapanuje zło...To by wreszcie było jakieś oryginalnie zakończenie...A część ósma to Orwella "Rok 1984"...
A tak serio to na pewno tak szybko się z Harrym nie rozstanie, bo 1)często jest mowa o części ósmej, 2) robi na tym taką kasę, że wątpię, żeby spieszyło jej się do rozstania :/
Poczekamy, przeczytamy i sie dowiemy. Ale musze przyznac ze masz niezla teorie Agniecha ;) To by bylo gdybys miala racje. W koncu Harry ma w sobie czesc voldemorta :P A co do 10 latkow, ktore wierza ze Potter istnieje... Dajmy dzieciakom pomarzyc. W swietego Mikolaja tez niektore wierza ;) Kazdy ma swoje fantazje...
Tolkien nie moze byc nastepca Rowling. Troche wczesniej napisal swoja trylogie. Kto jest madry to wie. Mrs83 nie goraczkuj sie. Ja czytalam i Tolkiena i Rowling i wiem co jest grane. Poza tym jak dla mnie to dwa inne swiaty choc niby cos te ksiazki laczy...(gatunek) Jednak ja bym ich nie porownywala...
ja nawet wiem jakim słowem się zakończy ale wcale sie z tego nie ciesze;/ wręccz przeciwnie...jestem na siebie zła że to przeczytałam;/
A nawet jeśli Rowling zamierza skończyć z Potterem to co z tego? Nawet nie dziwię się jej. Chyba nie chce poprostu żeby nie napisano dalszych części :P Pozdro dla Sabriny.
Wiecie powiem wamszczerze że harry potter to bardzo dobra kśiązka dla młodzieży bardzo wciągjąc tyle zagadek cos się dzieje...I szkoda że 7 cześć to prawdopodobnie ostatnia ale z drugiej strony ile ona możesię ciagnąc prawda? ALe zostało tyle nie rozwiązanych zagadek że ja niewiem jak ona to pomieści w tej ostatniej czści mogła bym miec 5000 stron było by suuuuuupr :D:D:D:D:D:D