Chciałbym zaproponować aby jedna osoba wymyśliła pytanie odnośnie VII części. Ale nie chodzi o tępe i proste pytania typu z kim ożenił się Harry, ale chodzi o jak najbardziej trudne wyszukane i skomplikowane pytania. Zapraszam do zabawy..... zobaczymy kto najdokładniej przestudiował książkę.:)
niepamietam ale na pewno mieło to jakis zwiazek z harrym
nastepne pytani: kto przebił nożem Zgredka?
Pamiatam że ten róg wybuchł Hermiona ostrzegała ojca Luny ale on jej nie wierzyłi potem była ta cała akcja ze smierciożercami
wszystko w tej ksiażce jest zwiazane z harrym:]
Zgredka nozem przebiła Bellatriks w dworze Malfoyów gdy sie deportowali...;)
jakie plakietki nosili w 4 czesli kibice Cedrika?? (turniej)
Dohołow i Rowle.
Jakie było pierwsze danie, które Stworek zaserwował Harremu, Ronowi i Hermionie, po tym jak został obdwarowany medalionem Regulusa?
YyyY.. Zupa cebulowa... xD
ile sposobów wykorzystywania smoczej krwi odkrył Albus Dumbldore??
Jakies, nie wiadomo jakie ? Nie bylo podane to Herma je wypuscila jak walczyli z Nagini w domu Bathildy.
hehe malinowa :D
Kto zajmował się świstoklikami podczas mistrzostw świata w quidditchu??
Nie znam odpowiedzi ale strzelam : Pan Weasley albo Departament Magicznych Gier i Sportów. Wiem że odbiegam od tematu ale propo Insygniów Śmierci polecam ten filmik a naprawdę warto go obejżeć http://www.youtube.com/watch?v=dPgRp7jQU_A&feature=related .
pytanie z 6 części Harry i Hermiona byli w domu jego rodziców jak nazywała
się tego domu właścicielka
neee. oni byli przy ruinach tego domu a Bathilde spotkali na zewnątrz, a raczej Nagini która była Bathildą xD
Pytania nie mam. Przekazuje dalej ;D
maaaam coś.
Więc: Jak Ron wreście odnalazł Harrego i Hermione w 7 części i wszystko wraz z Potterem wytłumaczyli szlamie to ona położyła się i do niego już nie odezwała. I Harry powiedział ze to chyba najlepsze co go spotkało. A Ron odpowiedział że to prawda i że zawsze mogło to być coś gorszego.
O czym wspomniał wtedy Ron? xD
Kogo, spod peleryny niewidki zobaczył Harry, niosących ciało Colina Creevey'a ?
Chodzi to o ptaszki, które Hermiona nasłała na Rona , po tym jak zobaczyła go jak się całuje po raz pierwszy z Lavender Brown.
okeeey . moje to 1669468
chyba ^^ xD
a żeby ludzie się nie czepiali to ..
Kim byli zastępcy Severusa kiedy on sam był dyrektorem Hogwartu?
xD
Przepraszam bardzo, ale pytanie brzmiało KIM BYLI, a nie JAK SIĘ NAZYWALI. A to jest różnica. Zadawaj tak pytania, jakich odpowiedzi oczekujesz i nie będzie problemu.
A i jeszcze jedno. Jak macie za krótki post, to po prostu wciśnijcie parę racy spację zamiast pisać <za krótki>, bo to jest wpieniające.
Wątpię żeby chodziło jej o to czego uczyli. Raczej jak się nazywali. Ale moja poprzedniczka już odpowiedziała, więc teraz czekamy na jej pytanie.
skoro nikt nie pisze pytania to ja zadam wydaje mi sie dość łatwe. Jaki jest patronus aberfortha?
och przepraszam nie zauwalyłem że już było więc zadaje inne. Co powiedziała harremu narcyza malfoy gdy ten leżal w zakazanym lesie?
koza xD
Teraz ja :
Kogo wysłali do domu Augusty Longbottom, jako zemstę, za nastroje rewolucyjne w Hogwarcie, którym przewodniczył jej wnuk ?