20 postaci "Harry Potter i.." (wszystkie części) walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez parę najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać.
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
Harry James Potter
Ronald "Ron" Weasley
Hermiona Granger
Syriusz Black
Dracon "Draco" Malfoy
Ginny Weasley
Profesor Albus Dumbledore
Profesor Severus Snape
Luna Lovegood
Rubeus Hagrid
Remus Lupin
Neville Longbottom
Profesor Minerva McGonagall
Nimfadora Tonks
Argus Filch
Peter Pettigrew
Tom Riddle
Bellatrix Lestrange
Fred Weasley
George Weasley
http://www.filmweb.pl/topic/1339306/Wybieramy+Mistrza.html
Wybieramy Mistrza tylko o troche innych zasadach. Sorki ale bardzo mi się ta gra spodobała.
Zapraszam do głosowania na mojej grze!!!
Pozdro
do Azałożycielki tematu:
Elenka na wybieramy serialu pierwsza milosc zagłosowałaś na dwie postacie które odpadły. Nie czepiam się. Mogłabyś to poprawić?
pozdro
Wybieramy Mistrza tylko o troche innych zasadach. Sorki ale bardzo mi się ta gra spodobała.
Zapraszam do głosowania na mojej grze!!!
Pozdro
Czas na wyniki. Do łask, czyli na pierwsze miejsce znowu wrócił Syriusz Black ;)
Syriusz Black - 33
Zaraz po nim, bez żadnej niespodzianki:
Tom Riddle - 20
Bellatrix Lestrange - 18
Dracon "Draco" Malfoy - 15, choć Draco coś w tym tygodniu gorzej niż zwykle..
Następnie trzy miejsca jeszcze nie zagrożone. Szczerze mówiąc, to się zdziwiłam, że Hermiona do tej pory jeszcze nie była zagrożona, bo wiem, że jej za bardzo fani HP nie lubią (choć ja ją uwielbiam )..
Remus Lupin - 16
Hermiona Granger - 12
Ronald "Ron" Weasley - 11
Zagrożeni znów zostali bracia Weasley... Czy tym razem odpadną?
Fred Weasley - 10
George Weasley - 10
Luna Lovegood - 8
Albus Dumbledore - 6
Głosujcie ;)
Ojej...i coraz to lepsze osoby zostają do wyrzucenia...;(
OK...bardzo lubię Lunę...;) Ale wolę bliźniaków...;)
Więc niestety niech odpadnie Luna i Albus........;(
...;)...
Severusowi Snape daję 3pkt., Ponieważ do końca nie wiadomo było po której jest stronie.
Podobało mi się, to z jakim sprytem i inteligencją manipulował Voldemortem.
Draconowi Malfoy daję 2pkt., Ponieważ tak jak jego ulubiony nauczyciel, trzymał wszystkich w niepewności.
Lucjuszowi Malfoy daję 1pkt., Ponieważ odwrócił całą akcję w zupełnie innym kierunku.
Po pierwsze Lucjusza Malfoya nie ma w grze.
Po drugie nie głosujemy narazie, tak jak ty zagłosowałeś, tylko na jedną z czterech osób, która ma odpaść.
Luna i Albus
;) ;) ;)
Wszystkich fanów serialu Pierwsza Miłość zapraszam do zagrania w moją grę "Wybieramy Mistrza" o troszeczkę innych zasadach.
;) ;) ;)
Wyniki:
Fred Weasley -
George Weasley -
Luna Lovegood - 6
Albus Dumbledore - 6
Bracia bliźniacy znowu wyszli z pojedynku obronną ręką. Nikt nie chciał, żeby odpadli. Chyba ich wspaniałe poczucie humoru, każdemu się udziela ;)
Dopiero teraz zaczyna się prawdziwa gra... Coraz mniej postaci.. Głosujcie na swoich faworytów!
Oto lista:
Ronald "Ron" Weasley
Hermiona Granger
Syriusz Black
Dracon "Draco" Malfoy
Profesor Severus Snape
Remus Lupin
Tom Riddle
Bellatrix Lestrange
Fred Weasley
George Weasley
Dracon-3pkt.
Bellatriks-2pkt.
Severus-1pkt
...;)...
No kurcze..już zostali sami najlepsi..i jak tu kogoś wyrzucić? ;(
Kurcze, co to ma być?! Luna odpadła... oooo nie;( i do tego Dumbledore... Dobra, muszę się pozbierać i zagłosować.
3pkt - Tom Riddle
2pkt - Remus Lupin
1pkt - Syriusz Black
Draco Malfoy(3 punkty)
Severus Snape(2 punkty)
Hermiona Granger(1 punkt)
Czemu dopiero teraz to odkryłem *stuka się po głowie*
Zapraszam do mnie na forum na głosowanie na najlepszy serial...:)
http://www.filmweb.pl/user/Jasperek123443
...;)...
Severus - 3pkt
Syriusz - 2pkt
Draco - 1pk
;););)
Głosuje już teraz bo nie wiem czy po południu będe miał czas ;););)