20 postaci "Harry Potter i.." (wszystkie części) walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez parę najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać.
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
Harry James Potter
Ronald "Ron" Weasley
Hermiona Granger
Syriusz Black
Dracon "Draco" Malfoy
Ginny Weasley
Profesor Albus Dumbledore
Profesor Severus Snape
Luna Lovegood
Rubeus Hagrid
Remus Lupin
Neville Longbottom
Profesor Minerva McGonagall
Nimfadora Tonks
Argus Filch
Peter Pettigrew
Tom Riddle
Bellatrix Lestrange
Fred Weasley
George Weasley
3 pkt - Wiadomo że Riddle
2 pkt - Syriusz
1 pkt - Bliżniaki.. .alem ożna tylko 1 wiec... George
Bliźniaków możemy potraktować jako jedną osobą, bo wątpie żeby ktoś wolał jednego z nich bardziej ;p
A nieprawda, bo ja bardziej lubię Freda;P
3pkt - Tom Riddle
2pkt - Syriusz Black
1pkt - Severus Snape
Wiecie co? Zrobiło się bardzo mało i myślę, że zmienimy trochę zasady. Od dzisiaj zagrożone są tylko dwie osoby, i jedna z nich odpada, wtedy gra potrwa trochę dłużej i chyba będzie to sprawiedliwsze ;)
A teraz wyniki. Black pobił wszystkich na łeb na szyję, co mnie bardzo cieszy ;). Zaraz za nim znajduje się Severus, co pewnie nikogo nie dziwi ;)
Syriusz Black - 49
Severus Snape - 34
Następnie Draco i Bella... i niespodzianka, Hermiona! tym tygodniu zdobyła naprawdę sporo głosów, prawie dorównuje najlepszym ;). Cieszy mnie to, bo naprawdę ją lubię.
Dracon "Draco" Malfoy - 22
Bellatrix Lestrange - 21
Hermiona Granger - 19
Cieniutko w tym tygodniu wypadł Voldemort..., chociaż w poprzednich był prawie faworytem.. Ale zagrożony nie jest. Chociaż, jakby nie zostały zmienione zasady, to by był ;). Nawet dobrze trzyma się też Remus.
Remus Lupin - 16
Tom Riddle - 15
Po raz trzeci zagrożeni są bliźniacy, a do tego doszedł jeszcze ich brat Ron. Czy wykurzą z gry brata? Zobaczymy w niedzielę ;)
Fred Weasley - 9
George Weasley - 9
Ronald "Ron" Weasley - 0
No to tak jak wczoraj: RON ;(
Zapraaszam do mojej gry!!!
http://www.filmweb.pl/topic/1339306/Wybieramy+Mistrza.html
Bliźniacy znów nie do pokonania...
Fred Weasley - 0
George Weasley - 0
Ronald "Ron" Weasley - 9
Zmieniam trochę listę. Zamiast Fred Weasley i George Weasley są po prostu Bliźniacy, Zaczynamy nowa rundę, już tylko 8 osób zostało..:
Hermiona Granger
Syriusz Black
Dracon "Draco" Malfoy
Profesor Severus Snape
Remus Lupin
Tom Riddle
Bellatrix Lestrange
Bliźniacy
3 pkt dla wspaniałego Riddle'a
2 pkt dla Syriusza
1 pkt dla niepokonanych bliźniaków :D
Zapraszam do mnie na forum, by wybrać najlepszy serial...;D