20 postaci "Harry Potter i.." (wszystkie części) walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez parę najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać.
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
Harry James Potter
Ronald "Ron" Weasley
Hermiona Granger
Syriusz Black
Dracon "Draco" Malfoy
Ginny Weasley
Profesor Albus Dumbledore
Profesor Severus Snape
Luna Lovegood
Rubeus Hagrid
Remus Lupin
Neville Longbottom
Profesor Minerva McGonagall
Nimfadora Tonks
Argus Filch
Peter Pettigrew
Tom Riddle
Bellatrix Lestrange
Fred Weasley
George Weasley
Mam dwie nowe, dobre informacje ;) Wyniki są całkiem inne niż zwykle, bo doszło w tym tygodniu wielu nowych uczestników, co mnie bardzo cieszy. Mamy coraz więcej głosów, a co za tym idzie, chyba nowych faworytów ;)
Na podium stoją:
Severus Snape - 66
Syriusz Black - 58
Hermiona Granger - 54
Myślę, że między nimi może się rozegrać finał, ale jeszcze wszystko przed nami... Hermiona naprawdę dała czadu w tym tygodniu.
Trzy następne, niezagrożone miejsca to:
Bellatrix Lestrange - 32
Remus Lupin - 43
Dracon "Draco" Malfoy - 25
A zagrożeni w tym tygodniu są:
Tom Riddle - 22
Bliźniacy - 12
Trudny wybór, prawda? Głosujcie do niedzieli ;)
Ja nie chcę, żeby Tom odpadł! Tylko nie to!
Tak więc niech odpadną Bliźniacy. To przykre, ale niestety...
Riddle? Z tym jego lodowatym uśmiechem z 6 części? :D
Przykro mi, głosuję na Bliźniaków :(
W końcu Riddle to Riddle i nie może odpaść :P
Bliźniaki niech odpadną....
Tom Marvolo Riddle, słynny Lord Voldemort musi wygrać ;)
Bliźniaki mają zostać! W porównaniu z Tomem(Sami-Wiecie-Kim;p) są o wiele bardziej śmieszni, ciekwawsi^^ i te ich kawały oraz świetny sklep!!
CZYLI TOM RIDDLE MA ODPAŚĆ!!! ;) ;P........