PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

"a mnie rozmieszylo kiedy harry z choe poszli do jej pokoju ona zaczela sie powoli rozbierac i nagle cala byla gola ona zdjiela spodenki harremu a tam co mial (wiecie co)wielkosic robaczka ona od razu sie ubrala i uciekla ten moment mnie rozbroil" napisał nasedo

"No, to było dobre... I jeszcze jak ją potem z tym wyciągniętym robaczkiem gonił po Hogwarcie i krzyczał: "Pogłaskaj go po główce! Tylko pogłaskaj po główce!". A tam Snape wychodzi patrzy na Harry'ego i jego robaczka i mówi: "Rozumiem Potter, że pewna część twojego ciała została potraktowana zaklęciem pomniejszającym, ale zamiast obnosić się z tym po szkole powinieneś zwrócić się do Pani Pomfrey. Oczywiście skoro juz natknąłeś się na mnie jako nauczyciel eliksirów mam obowiązek pomóc swojemu uczniowi. Wejdź do mojego gabinetu, Potter. Sporzadzę miksturę powiększającą i natrę nią robaczka." A Snape'owi tak spodobało się nacieranie robaczka, że robaczek robił się coraz większy... i większy... aż zjadł cały Hogwart, a potem zapanował nad światem. Tak, to było dobre." napisała Williama

"Pozniej przyszedl chuck norris zabil robaczka i on zapanowal na swiatem ;]" Nasedo

Niezłe co?

A teraz zapowiadam nadejście "Intymnych nocy Harry'ego i Ginny"

Przygotujcie się ;]