PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Dumbek jest gejem 1 /10.Gejostwo wszędzie sie szerzy niestety.

Karatos

Won z homofobią -.- Masz zamiar skreślać Dumbledore'a i CAŁY film tylko za to, że jest on gejem?

Karatos

skąd biorą się tacy ludzie. Co Cię interesuje z kim sypia to jego życie, a tobie nic do tego. Czy twojego życia się ktoś czepia

multilady100

Na prawdę tak trudno wyczuć prowokację?

MR_ciachciach

Mam to w nosie. Nie zamierzam spokojnie patrzeć jak jakiś kretyn nabija się z homoseksualizmu...wtf...

Karatos

Głupota również, jak widać na twoim przykładzie.

ocenił(a) film na 7
Karatos

nie znosze gejów bo to ludzie którzy mają problem psychiczny(bez obrazy) a nie pozwalają sobie pomóc, ale nie oceniałabym filmu tylko dlatego że D jest gejem(chociaż wg mnie nie jest).

Monikk_

To był chwyt marketingowy Rowling i tyle, ja nie przyjmuję tego w ogóle to wiadomości, ani trochę do niczego to nie pasuje. Kropa.

ocenił(a) film na 7
Vickynella

Zdaje mi się że niektórzy tu myśla że chodzi o aktora grajacego Dumbledora...

MrAnderson

No, ja tak nie myslę.

ocenił(a) film na 8
Monikk_

A w jaki sposób chcesz "pomagać" gejom? Chętnie bym posłuchał.

ocenił(a) film na 7
Monikk_

Problem psychiczny? Powiedziałabym raczej, że homofobia jest problemem psychicznym. No bo spróbuj to sobie wyobrazić - znasz kogoś od bardzo dawna, przyjaźnisz się z tym kim, bardzo go szanujesz. Potem dowiadujesz się, że jest gejem (bądź lesbijką). I od razu uważasz, że ma problem psychiczny? Zrywasz z nim/nią kontakt? Miłość jest miłością, bez względu na to, w kim ją odnajdziesz. A to, co ma się pomiędzy nogami raczej na mało co wpływa.