PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324943
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

nie da sie wyleczyc co prawda tego ze bedzie troche bardziej wilczy ale z twarza moze miec wszystko w porzadu. powinien tylko feniks zaczac plakac nad jego twarza a rany sie zagoją

ocenił(a) film na 4
BradMan

Ale niestety Fawksa już nie ma :( Nie ma kto wylać łez nad Billem.

Mr_Mangas

przeciez nie chodzi o fawkesa bo jest wiele innych feniksow

BradMan

no, ale nikt sobie z dupy feniksa nie wyciągnie

Williama

wiem ze nie kazdy ma feniksa ale jak beda szukac to znajda a moze cos w mungu na to pomogą bo bill byl moim ulubionym wesleyem po ronie i arturze

BradMan

no... ale nie szata zdobi czlowieka :) moze bill... bedzie nieco skrzywiony ale lupin go wszystkiego nauczy :p

agusiahehe

ale fleur jest taka ladna ze starczy na dwoje

to zdanie mnie rozwaliło:D:D

BradMan

hahahaha ja wiem jak to będzie. :))
Bill pożyczy trochę eliksiru z ognistego kwiatu od Łucji Pevensie, "którego kropla uleczy każdą-nawet śmiertelną ranę."

ocenił(a) film na 4
BradMan

A według ciebie dzieciaku, to co oni będą robić?? Szukać i łapać w siatkę feniksy, czy stoczą ostatnią wałkę w Voldim??
Zastanów się trochę, w końcu został ostatni tom, a z tego co wyczytałem, w pewnym wywiadzie, na anglojęzycznej stronie, będzie w nim bardzo dużo trupów po obu stronach. Powiem więcej, skoro powiedziała to sama Rowling, wcale nie byłbym zaskoczony, gdyby wytłukła większość głównych postaci.

Mr_Mangas

wiem ze beda szukac voldemorta ale nie tylko o tym bedzie opowiadac 7 czesc

jezeli ty nie jest dzieciaczkiem to czemu jestes pedalem??

ocenił(a) film na 4
BradMan

A skąd to stwierdzenie?? Chyba mówisz o sobie, poza tym nie mam zamiaru się z tobą kłócić DZIECIAKU bo sądzę, że po nieuzasadnionych tekstach typu: pedal (chyba powinno być pedał, naucz się poprawnej pisowni) nie ma to sensu. Jak sądzę, prezentujemy zupełnie inny poziom. Uznałem, że jesteś dzieckiem, z dwóch powodów:
1. Po nicku
2. po poziomie wypowiedzi i ilości tematów na forum.

Myślę, że się nie pomyliłem, prawda?? Jesteś dzieckiem i to nie zbyt rozgrarniętym, bo ten tekst nie miał być obraźliwy.

A jak już chcesz wiedzieć, to mam 22 lata.

Mr_Mangas

"nie zbyt" sie razem pisze panie "mam 22 lata i czepiam sie wszystkiego"

ocenił(a) film na 4
ottak

No cóż bląd może zdażyć się każdemu, ale skoro wywnioskowałeś/as z mojej poprzedniej wypowiedzi, że moją intencją było chamskie przyczepianie się do czegokolwiek, no to jesteś w błędzie, ale to już twój problem :).
PEACE!

Mr_Mangas

chamsko przyczepiłeś się do tego iż osoba powyżej napisała pedal a nie pedał... sorry ale nie wszystkim chce sie pieprzyc z polskimi literami...

pozdro & poćwicz ^^

ocenił(a) film na 4
ottak

Spoko, przyczepiłem się tylko do tego, a do pozostałych błędów nie. Chodziło mi o to, że jeśli emilson już bluzga, to mógłby to normalnie napisać. Poza tym jak już mówiłem, ja wcale nie chciałem go obrazić. Powiedzmy, że "nazwałem rzeczy po imieniu". Ale jak widać na jego tematach, tego raczej robić się nie powinno, bo dostaje lekkiej nerwicy. No cóż, pozostaje mi tylko apelować o rozwagę i panowanie nad sobą.

Pozdrowienia dla ciebie i emilsona.

ocenił(a) film na 9
BradMan

Ludzie!!! Ta dyskusja prowadzi do nikąd, ale po co Wy wogóle gadacie z tym smarkaczem? Ja wprost nienawidzę już HP, (nie patrzcie tak na mój nick), a feniksa to chyba z dupy emilskona13 wyjmą, to jest żałosne nawet. A Ty Emil, jeszcze raz tyle tematów napiszesz, to zoabczysz, jak będę usuwanie na Twoich zębach Emilu co ma 13 lat :D:D:D:D:DD:D buhahahahahahahahahahahahahaha hahahaha!!!!!!!
I nawet nieważ się pisać na gg!!!!!

freepick

do mr.mangasa:

najpierw piszesz ze sie pomylilem to jestem dzieciak
a pozniej sam sie mylisz wiec gosciu decyduj sie co robisz p
piszesz ze blada sie kazdemu moze zdarzyc - to mi sie zdarzyl i przez to mnie uwazasz za dzieciaka a tobie tesz zdarzył nawet 2 bledy wiec ty jestes dźidźiusiem

fakujesz mnie za bledy a pozniej piszesz ze kazdemu sie moze zdarzyc wiec panuj na sobą bo przeczysz samemu sobie

freepick

do mr.mangasa:

najpierw piszesz ze sie pomylilem to jestem dzieciak
a pozniej sam sie mylisz wiec gosciu decyduj sie co robisz
piszesz ze bląd sie kazdemu moze zdarzyc - to mi sie zdarzyl, i przez to mnie uwazasz za dzieciaka? a tobie tesz sie zdarzył błąd, a nawet 2 bledy wiec ty jestes dźidźiusiem

fakujesz mnie za bledy a pozniej piszesz ze kazdemu sie moze zdarzyc wiec panuj na sobą bo przeczysz samemu sobie

BradMan

do naamah:

dzieki ze sfakowalas tego goscia bo to co on pisze to nie ma sensu

thx:P

BradMan

harry potter czy my sie znamy??

po pierwsze nie mam 13 lat a po drugie jak nie lubisz hp to po co sie tu wypowiadasz?? i gadasz zebym z dupy feniska wyciagnal jak niewiesz o co chodzi to po gowno to piszesz

gowno wie a pisze najwiecej

BradMan

czytając te wypowiedzi, dochodzę do wniosku, że z mr. mangasem nie wszystko jest w porządku...
skoro jak mówisz, masz 22 lata, to po co kłócisz sięz 13-latkiem!? Wiem, że 22 lata to nie jest pełna...hm, dorosłość, ale po osobie w tym wieku można się spodziewać więcej rozsądku. No chyba, że kłócenie się z osobami o 9 lat od Ciebie młodzszymi sprawia ci dziką przyjemnośc i satysfakcję.
po prostu zastanów się co robisz, zanim znów coś napiszesz.

veritaserum

masz racje on poprostu nie wie co pisze i jeszcze jedno soory ale ja nie mam 13 lat tylko 16

ocenił(a) film na 4
BradMan

Wiem co piszę emilson :).

Ty natomiast postaraj się w przyszłości panować nad emocjami.

Pozdro dla ciebie!

ocenił(a) film na 4
veritaserum

Dzięki :) Już przestaję :). Aha i osobiście uważam, że wszystko ze mną w porządku.

Pozdrawiam!

Mr_Mangas

to widzę, żekłótnia skończona i baaaardzo dobrze.
A ty Mangas, nie dziw się, że na Ciebie naszkoczyłam, bo "znamy się" jeszcze z topiców o E. watson.
I widzę, żepotrafisz równie dobrze zniechęcać do siebie ludzi, jak i zjednywać :)
ja również pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
veritaserum

A no tak! Faktycznie. Swoją drogą dawno nie dwiedziłem forum o E. Watson. Ciekawe ile nowych postów przybyło na tematach antyfanek :). Muszę zajrzeć, bo fajnie się je czyta :).

Pozdrawiam!

Mr_Mangas

dobra spox
no to dla was tez pozdro

teraz mozemy pisac to co jest w temacie

BradMan

no to ja piszę o tym co jest w temacie:
czy w dome weasleyów jest jakaś szafa (najlepiej stara) bo Łucja nie jest chamska i trochę eliksiru pożyczy-kropla wystarzy.

veritaserum

wez przestań gadac od rzeczy bo mnie wnerwiasz jak masz zamiar takie pisac to do opowiesci z blarnii

ocenił(a) film na 4
BradMan

Niee, no daj spokój :). To żart był przecież. A swoją drogą mogliby użyć jakiegoś eliksiru. Może coś uwarzą :).

Mr_Mangas

wiesz co Emilson, już się nie dziwie, że wszyscy tutaj tak na Ciebie naskakiwali. Odsyłam do odpowiedzi mangasa, który napisał, że to był żart-jakbyś nie zaczaił.. A pisać sobie mogę co mi się podoba, bo to jest forum...
ale dobra-nie będę nic więcej pisać, bo nie chcę rozpętać kolejnej kłótni, jak wejdzie tu jakiś fan Wp na przykład, to pomyśli, że fanami Pottera są sami niewychowani ludzie.
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy biorą udział w tej ciekawej dyskusji :)

ocenił(a) film na 4
veritaserum

nic dodać, nic ująć veritaseru m :)
Choć, może jednak dodam :) Sądzę, że Slughorn mógłby uwarzyć taki eliksir, skoro potrafi stworzyć Felix Felicis. Co o tym myślicie??

Mr_Mangas

oki dobra spox sorry

a co do eliksiru to harry go uważy, wystarczy isc do pokoju zyczeń zdjąć z półki ksiazke i wszystko wiadome

ocenił(a) film na 4
BradMan

nooo niby tak, ale Harry do Hogwartu raczej już nie wóci, a przynajmniej do chwili, w której Voldzik trafi do na górę do aniołków. O ile przeżyje, to wróci pewnie do szkoły.

Mr_Mangas

ok emilson, już się nie kłocimy :)
wątpie żeby rowling zajęła się w siódmej części billem, w końcu on nie jest bohaterm pierwszoplanowym, a części siódmej musi się wszystko wyjaśnić.
I jakby co to ja jestem veritaserum :)
tak właśnie jestm zalogowana, aten filmweb to ja nie wiem-sam zrobił taki odstęp, chyba za długa nazwa.

ocenił(a) film na 4
veritaserum

aha, no to sorki za pomyłkę veritaserum :).

Mr_Mangas

nie ma za co, w końcu to pomyłka filmwebu :D
Ogółem rzecz biorąc, nieźle się dzieje w tym temacie. Ciekawa lekturka na deszczowe popołudnia.
Powiedzcie mi - jak to się dzieje, żewszystkie tematy Emilsona osiągają taką popularność?
Zresztą, w tym temacie jest tylko kilka postów na temat zamieszczony w tytule :)

veritaserum

"zresztą, w tym temacie jest tylko kilka postów na temat zamieszczony w tytule" ale się popisałam... elokwencją :)

ocenił(a) film na 4
veritaserum

Hehe spooko. Elokwencją to popisałem się ja i jeszcze kilka osób podczas kłotni :(. Ale trzeba czasem przyhamować i zacząć zachowywać się poważnie. A co do tego, że tematy emilsona są tak popularne, to nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale przez dośćdługi czas, wszystkie tematy na stronie głównej Księcia półkrwi "wyszły" os Emilsona. Fajny to był widok :). Od góry do dołu - emilson :).

Mr_Mangas

jasne, że zauważyłam :)
Dlatego wszyscy tak naskakiwali na emilsona, ale już się chłopak uspokoił.
Tylko pytanie co będzie, jak poznamy oficjalny tytuł 7. części?
Historia lubi się powtarzać.

veritaserum

heheheh dobre z tym od gory do dołu emilson :D

macie racje, bill nie jest pierwszoplanową postacia wiec Jo nie bedzie sie nim zabardzo zajmowała

a co do tytulu 7 czesci to pozyjemy zobaczymy

pozdro dla Mr.Mangasa i veritaserum

użytkownik usunięty
BradMan

no nie wiem, czy rany by sie zagoiły...w koncu pogryzł go wikołak

ja chce Mr. Mangas'a Veritaserum :D z nimi sie fajnie pisało :D przyjdzcie tutaj jak najszybciej bo mi sie nudzi :D heheh:P

a co do tematu to nadal sądze ze powinni feniksa se wziasc jak chca sie pozbyc ran na twarzy billa :D ale czy to jest najważniejsze ?? napewno nie bo 7 tomie bedzie duzo wazniejszych rzeczy :D

pozdro dla Mr. Mangas i Veritaserum :D i innych uzytkowników tego forum:D

BradMan

aha:D bym zapomniał :D Veritaserum masz zajefajna laske na twoim avatarze :D

ocenił(a) film na 4
BradMan

No hellou Emilson :D. Wieki mnie nie było :D. W sumie ciekaw jestem ile miejsca poświęci Jo w 7 części Billowi. Mam bowiem nadzieję, że nie zdziczeje. A wręcz przeciwnie.
Może wykorzysta swoje nowe "umiejętności" podczas ostatecznego starcia? Bardzo byłoby to fajne moim zdaniem.

Pozdrowienia!

Mr_Mangas

Przybywam zgodnie z zaproszeniem :P Trochę późno, ale nie mam stałego dostępu do kompa co powinno zmienic się napoczątku sierpnia :)

Dziś premiera 7. HP-nie wiecie przypadkiem, kiedy zostanie wydana w polsce? pewnie z półrocznym opóźnieniem...trzeba będzie przeczytać w oryginale...

Mr_Mangas

Albo mój post się nie wysłał, albo fw nawala i wyświetli się póżniej...

chciałąbym zaznaczyć, że przybywam późno, alenie mam stałego dosepu do neta, obecnie

A co się stało Emilson, że nagle przypomniałeś sobie o tym forum?:P

Dziś 7. HP!!