PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46530
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Ludzie! Co tu się dzieje. Wchodze aby ocenić to gówno na piękną jedyneczkę, patrzę, a tu średnia powyżej 6!!! To był jeden z największych wstrząsów jaki doznałem w życiu. Długo zastanawiałem się, dlaczego tak jest. I już wiem. Bo z jednej strony mamy tu durne, napalone nastolatki oceniające to ścierwo na 10, a z drugiej strony, mamy normalnych inteligentych ludzi dających 1, ew. 2; również są ludzie neutralni, wstawiający 3, bo wiadomo syf ale Disneyowski, choć nadal syf. Dlatego, ogłaszam akcję obniżania średniej!
Kto jeszcze daje tę piękną i jakże wspaniałą ocenę 1!?

zapatrzona_w_slonce

Ja również temu badziewiu dałem 1/10.
Rzygać mi się od tego filmu.

Joker_WhySoSerious

DZIECI weście sie lepiej za nauke a nie obniżacie średnią dobrych filmów

Johny999

idiotami sa wszyscy ktorzy zajmuja sie takimi pierdolami. Nie wiem jaki jest HSM, nie ogladalem, kiedys moze widzialem jeden odcinek. Zapewne to syf, wali mnie to ale naprawde zeby robic jakies piepierdolone akcje z obnizaniem sredniem. Kogo to kurwa obchodzi? Nie macie co robic? Wielcy mi kurwa zbawiciele swiata, filmweb to tylko strona internetowa, gowno kogo obchodzi jaka tu jest ocena, caly ten ranking jest chuj warty. Kazdy ocenia jak chce, a przez cale te "akcje" wszystko tu jest spierdolone.
I tak moj caly wywod nic nie da bo macie zbyt zakute paly zeby cokolwiek do was dotarlo, brzydze sie ludzmi, zygac mi sie chce na wasz widok i wstydze sie ze zyje w takich zjebanych czasach jak terazniejszosc.

NO COMMENT

ocenił(a) film na 2
Les_Grossman

Po pierwsze, wyluzuj. Przecież "filmweb to tylko strona internetowa" i "gowno kogo obchodzi jaka tu jest ocena". Więc po co ty tu zaglądasz? Skoro nie interesują Cię jakieś akcje antyfanów, to ich nie czytaj. HSM to są filmy "widzialem jeden odcinek" chyba jedną część? A może to były tak ekscytujące momenty w twoim życiu, że już nie pamiętasz?

Popieram Twoje słowa, że każy ocenia jak chcę, ale z drugiej strony właśnie w tym temacie ludzie też oceniają tak jak chcą, więc oco masz pretensje? Nie wziąłeś po uwagę tego, że niektórym hsm3 mogło się nie podobać i koniecznie chcą to podkreślić? Czy może uważasz, że takie akcje są niebezpieczne i zagrażają Twoim ulubionym filmom?

Słownictwo w Twoim poście, też wymaga dużej korekty i nie chodzi mi o używanie górnolotnych pojęć, tylko zachowanie poziomu wypowiedzi. "wstydze sie ze zyje w takich zjebanych czasach jak terazniejszosc" w tym momencie to wstyd mi za Ciebie.

minto

pisanie kulturlanym jezykiem nic nie daje, juz to zaobserwowalem :) w ogole swiata sie nie zmieni, ale kultura wciaz idzie w dol ludzie sa coraz glupsi itd...no ale po co ja to mowie i tak jest to wiadome. Normalnie nie pisze takich postow, w ogole unikam wszelkich takich ludzkich glupot jak fora i i tego typu sprawy, choc ostatnio troche sie w to wkrecilem. Jak powidział Stanisław Lem "Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu". Hehe zgadzam się z nim w 100%. Ale co d filmu HSM to mowie przeciez ze w ogole nigdy tego nie ogladalem, wiec nie bede sie wypowiadal, nie kreca mnie takie familijne pierdoly i w ogole traktuje ten caly filmweb z przymrozeniem oka, wiec mi nie mow ze boje sie ze to jest niebezpieczne dla moich ulubionych filmow :) Za przeproszeniem, pierdoli mnie jaka one maja ocene i gdzie sa w rankingu, dla mnie sa ulubione bo podobaja sie mi a nie dlatego ze ktos je tak ocenia :)

ocenił(a) film na 3
Les_Grossman

chyba jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się przeczytać na forum czegoś z czym
bym się w zupełności zgadzała

ocenił(a) film na 1
mrs_turner

Ja także jestem częścią tej akcji, czyli wystawiamy number one xD

ocenił(a) film na 10
Joker_WhySoSerious

Ludzie czy was to podnieca?!
Gusty nie podlegają dyskusji. Jednemu się podoba drugiemu nie. Jeden woli dużo krwi i flaków a inny High School...nie rozumiem o co ta cała dyskusją. I nie sądzę żeby tak naprawdę jakikolwiek film zasługiwał na 1, to jest poprostu wasza chęć pokazania "jaki/a jestem fajny/a"

Wasze posty pokazują wasz denny poziom.

użytkownik usunięty
Joker_WhySoSerious

A ja daję im 2, bo byli nieźle zsynchronizowani. A Vannesa ma zadatki na zmierzchowego wilkołaka ze względu na swoje włosy na twarzy!

ocenił(a) film na 1
Joker_WhySoSerious

haha ale mam z was polewke ;) nieźle się uśmiałem czytając komentarze "uczonych" w tej sprawie.
"Słownictwo w Twoim poście, też wymaga dużej korekty i nie chodzi mi o używanie górnolotnych pojęć, tylko zachowanie poziomu wypowiedzi. "wstydze sie ze zyje w takich zjebanych czasach jak terazniejszosc" w tym momencie to wstyd mi za Ciebie. "

Drogi użytkowniku filmwebu, zrobiłem tą akcję, bo byłem szczerze oburzony średnią tak żałosnego filmu na tak dobrej stronie. Moim celem było ośmieszenie fanów, przeważnie fanek tego czegoś, bo sprawia mi to po prostu przyjemność. Wyzywanie Natalie i innych dziewczynek sprawia mi niezwykle dużo radości i nic na to nie poradzę. Niestety jednak, nie mam zbyt wiele czasu normalnie w roku, dlatego w weekendy i święta mogę odpisywać na wasze posty.

Teraz piszę odpowiedź do użytkownika : kdanielk3:
cytuję:
"Czy was do reszty po...pierdo...li....ło?? :) Co to za głupia akcja?? Ile ty chłopcze masz lat by zakładać coś takiego??
:)
Dla mnie największą żenadą jest to co robicie... "och och och jestem wspaniałym uzytkownikiem Filwebu i och och och organizuje akcje: wstawmy HSM3 1. Razem drodzy przyjaciele, ja wasz Pan i władca, będę wam przzewodził..." Czytałeś siebie?"

Chłopie, ja wątpie czy ty czytałeś moją wypowiedź. Czy ja napisałem och jestem wspaniały, ja wasz pan i władca, etc.? Napisałem "kto jeszcze daje tę piekną i jakże wspaniałą ocenę 1?" NIGDY, ALE TO NIGDY nikogo nie zmuszałem.
Hehe szczerze mówiać śmiać mi się chce jak widzę takie oburzenie jakie wywołała opinia mojej skromnej osoby, ale cóż...
co do twoich słów : "ile ty chłopcze masz lat by zakładać coś takiego ?? " lepiej byłoby powiedzieć - ile masz wolnego czasu w wakacje? Spójrzcie na datę założenia mojego posta.
Ale NIE ZDZIERŻĘ, gdy jakiś idiota wymyśla moje słowa, i potem jeszcze bezczelnie mówi : czytałeś siebie?

Co do reszty - chodzi mi o polewkę z tego filmu. aktorzy myślą, że są fajni, ale tak naprawdę ta Vanessa czy jak jej tam - jest ładna jak klapa od sedesa. A moja dupa jest ładniejsza niż twarz niejakiego Zaca Efrona.
Dziękuję za uwagę.

ocenił(a) film na 10
Joker_WhySoSerious

Równie dobrze ktoś mógłby dać 1 killerowi, za to że nie lubi Pazury.

ocenił(a) film na 1
sh1ne

"Równie dobrze ktoś mógłby dać 1 killerowi, za to że nie lubi Pazury. "
I znowu jakiś frajer przekręca moje słowa. Czy ja kiedykolwiek napisałem, że nie lubię Efrona i tych innych?
Ten film jest po prostu głupi. Koniec kropka amen.

ocenił(a) film na 10
Joker_WhySoSerious

Nie, ale podejrzewam że podświadomie tak.

Dla Ciebie głupi dla różowej nastolatki fajny.
Dla Ciebie głupi dla mnie obojętny. Dlatego oglądnąłem raz, a nie po 50 razy jak niektóre dziewczynki, to jest poprostu typowe kino dla nastolatek.

Pretensje możesz mieć wyłącznie do siebie że oglądnąłeś ten film, prawdopodobnie wiedząc jak wyglądają poprzednie części.

ocenił(a) film na 1
sh1ne

Podejrzewasz. TYLKO podejrzewasz. Nie chcę cie wyzywać, bo widzę, że nie jesteś kretynem za jakiego cię wziąłem. Mam tylko prośbę do innych: nie przekręcajcie moich słów!

ocenił(a) film na 1
Joker_WhySoSerious

To gówno nie nadaje się do niczego. Popieram akcje 1!!!

użytkownik usunięty
Joker_WhySoSerious

Daję 1, ale tylko tej części. A dlaczego? Ponieważ z innymi nie miałem żadnej styczności, a z reguły nie oceniam filmów, których nie widziałem.

Joker_WhySoSerious

To chyba jeden z głupszych tematów jaki w życiu widziałam. I Ty się wypowiadasz o filmach, krytykujesz je, wytykasz miliony wad (nie tylko w tym temacie) a urządzasz sobie akcje obniżania średniej? Czy Ty się z przedszkola urwałeś? Naprawdę Twoje życie się polepszy jeżeli średnia tego filmu spadnie? Naprawdę myślałam, że ludzie na tym portalu mają trochę oleju w głowie, ale widzę, że takie ścierwiaste zabawy kogoś bawią. Co za klęska. Ja bym mu oceny 10 nie dała na pewno. Ale wiesz co Ci co powiem? Z dwojga złego lepsza taka 10 od osoby, której ten film się podobał, niż durna 1 z czystej złośliwości. Osobiście tylko jeden film dostał ode mnie ocenę 1 na ponad 600, które obejrzałam. Jeżeli chciałeś pokazać, jaki to jesteś inteligentny i dorosły to osiągnąłeś odwrotny efekt i pokazałeś totalne apogeum głupoty. Co za pomylony kraj. A potem się dziwić, że tak w nim się dzieje. I naprawdę jedna rzecz jest w tym wszystkim wybitna w związku z Twoim nickiem w tej całej sytuacji. 'Why so serious?' ja się pytam? Niektóre rzeczy przydałoby się traktować z przymrużeniem oka. Naprawdę współczuję Ci.

Joker_WhySoSerious

Każdego kto ten film lubi wyzywasz od idiotów. Jak tak można w ogóle? Za kogo Ty się uważasz i kim jesteś żeby coś takiego mówić? To przykre, że są tacy ludzie przeżarci złośliwością i chamstwem.