PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46530
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Ja uważam, że High School Musical to świeny film. Bardzo mi się podoba! Po obejrzeniu tego filmu zrozumiałam, że warto walczyć o swoje marzenia. I od tej pory pogodziłam wszystkie swoje życiowe pasje. Kiedyś uważałam, że jeśli zależy mi na dobrych ocenach to nie mogę chodzić na hale i trenować siatkówki, bo zawale naukę. Teraz mam czas na wszstko co lubię zrozumiałam, że mogę być "kujonem", siatkareczką jak i nadal trenować bieganie! Udało mi się i wszystko jest ok:) Niecierpliwie czekam na 3 część filmu.

9ewa_s

''o boshe!!!'' i to wszystko pa takim ''wspaniałym(inaczej)'' filmie.No niesamowity happy(skręt)w życiu po jednym filmie(?)z tym że HSSREM to ''świetny'' film to aż mnie wszystko swędzi i boli.idź do psychiatryka to moja dobra rada na przyszłość.

Jenks

Alis(...) zgadzam sie z Tobą :D Ten cały film to jedno wielkie gówno :) znaczy ogólnie go obrzydzają Zac Efron i Vanessa bo tamci nawet jeszcze ujdą w tłoku :D

9ewa_s

hsm pomaga ludziom!!!!!!
mi też pomógł, tak się na tym filmie uśmiałam jak jeszcze nigdy w życiu, zapomniałam i wszystkich swoich kłopotach, a zaczęłam martwić się o aktorów (jak można być tak głupim, żeby zgodzić się na występ w tym cienkim filmie) ale aktorzy do filmu się nadają, to samo dno

Lovely_Paige

jest trochę racji w tym co mówisz ale HSSREM to nie KOMEDIA więc gdzie ty się śmiałaś?

9ewa_s

zgadzam se to bede super film a jak sienie podona to nierozumiem po co narekaja jush naj lepijj by bylo jak by nie ronili wogole filmow dla mlodych tylk same ramole co niedugo i tak umra co nie???takbyscie chcieli co nie??wasza mama miesza bigos wiecie??a ty peige co sie nagle milosnicka znalaza ze tu przyslas?/?? :((((

zulia_wedrowniczka

czy wy nie umiecie czytać mój post to irionia, jeszcze filmu nie widziałam, ale wyobrażam sobie jego "wysoki" poziom;) tylko niech dadzą Zakusiowy i sranesce mikrofon to się zacznie masakra;/
a na tym filmie się śmiałam, bo wg. mnie był żałosny;)

Lovely_Paige

aaa!w tym sensie!to zwracam honor!
doczytałaś się do postu Zawshe Zakuś?Bo ja tak pół na pół...

Jenks

a mi sie film podobał ma świetne piosenki układy też są fajne nie wiem o co wam chodzi !! film jest bardzo przyjemny i się go miło ogląda. A co do tego ze wy lepiej byście zagrali nie mam wogóle wątpliwosci ( to by dopiero była komedia banda sztywniaków jako Troy i Gabriella ) zastanówcie się wyszła by boska komedia ( nie ze względu na treść filmu ) :D :P przekonali byśmy sie wszyscy jacy wy krytycy gry aktorskiej gracie. To ze film UWIELBIAM (a mam 15 lat wiec nie mówice ze jest dla dzieci do 10 lat) wcale nie oznacza ze szaleje ze pięknym Zakuśiem. wyluzujcie troche przyda Wam sie troche luzu :)

princetongirl_2

princetongirl- troche sie z Tobą zgodzę co do filmu. A jesli chodzi o Zaca i Vanesse to lepiej nie bede sie wypowiadac na ich temat bo ich fani i fanki zaraz na mnie naskocza ;)

slicznotka969

pomimo ze film bardzo lubie nie mam zamiaru na ciebei naskakiwać no chyba że była by to tylko surowa i bezpodstawna krytyka to moze troszke ale nie jestem jakas straszną fanka Zacusia czy cos w tym stylu :D

princetongirl_2

wiesz jeśli ja bym grała w tym gównie to bym jumnęła scenariusz i pozmieniała wydarzenia.np.trojuś i gabrielljuśka się całują(Gabriella pochyla się nad Trojem i namiętnie...wbija mu w brzuch nóż)ja mam chora wyobraźnię.proszę wybaczyć.

9ewa_s

Hej :P też uważam tan fim za świętny bardzo podobają mi się ich układy taneczne i posenki są naprawde dobre. A co do tych co tu piszą komentarze to ludzie wyluzujcie trochę jak tak mówicie że lepiej zagracie to idzicie na aktorów zobaczycie że to nie taka łatwa praca. A wogóle to ci aktorzy z HSM to oni grają tak jak scenariusz mi podaje a nie tak jak oni chcą i ODWALCIE się zazdrościcie im MI SIĘ TEN FILM PODOBA I MAM GDZIEŚ OPINIE INNYCH OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ jak wam nie pasuje to nie komentujcie to wiecie to żenada :/ PoZdRaWiAm FaNóW TeGo FiLmU SuPeR Że BeDzIe 3 buziaki :*:*

kuba1712

sorry ale nie możecie kazać się wszystkim zamknąć bo po to jest forum żeby się wypowiadać i aktor i aktorka czy inna osoba publiczna musi być gotowa na każdy rodzaj krytyki a jak się mówi najlepszymi krytykami są widzowie wcale nie wielcy znawcy. Do HSM i HSM2 osobiście nic nie mam jest to opinia o filmie a nie o aktorach.
Pozdro for all
Sorry za błędy.

9ewa_s

Siema też lubie ten film są naprawde świetne układy a piseki extra
a co do tych co krytukują ten film i ich bohaterów to powiem zgadzam się z opinią kuba1712 ma całkowitą rację sami zagrajcie w tedy będzie się z czego pośmiać haha a w tym filmie to ja nie wiem co was tak śmieszyło naprawde to żenada jeju.POZDRAWIAM FANÓW FILMU HSM 1,2 i niedługo 3 Jupii

cleogirl89

twoja wypowiedź i ty to żenada.

Jenks

jak dla mnie żenadą była twoja wypowiedź :/ "Gabriela pochyla sie nad troyem.....wbija mu nóż " w takim razie po co ogladasz filmy romatyczno- muzyczne skoro ty gustujesz w horrorach :/

princetongirl_2

to nie jest film romantyczny ani musical tylko film dla dzieci i młodzieży a ja wcale nie gustuję w horrorach tyko czarnych komediach,gangsterskich,groteskach filmowych i dramatach i nie wypominaj mi horrorów bo słabe są.
wszyscy mówili mi że to super film.tak ja sobie też pomyłam i obejrzałam. a potem miałam gorączkę 36,5*C.

Jenks

TYYYYYYYYYYYYY jesteś największą żenadą jaką spotkałam żałosne :/

cleogirl89

a ja Cię nie spotkałam i bardzo się cieszę.

Jenks

generalnie rzecz ujmując nie mam pytań. a tak apropo ci pseudo aktorzy mają jakiekolwiek warsztaty aktorskie że ktoś się tak piekli o ich super wysokie umiejętności? tak tylko pytam. :)

9ewa_s

do leona zawodowca.....a ty moze masz mozg(inny)?

pozdro (jak cso to mis ie podoba te film i moz eminie pomogl ale po co to w ogule piszecie???zeby wywolac kltonie....najwyraznie ludzie lubia sie klocic)

so_fetch

o co chodzi z mózgiem?

Jenks

ps.mówię o poprzednich częściach a tej nie oglądałam jak wszyscy na tym forum więc to ty używaj mózgu!

Jenks

ps.masz w domu słownik ortograficzny?

Jenks

Do Leona--> miałeś gorączke? No tak, bo 36,5*C to nie jest normalna temperatura... ( gorączka jest od 38*C a od 37*C jest stan podgorączkowy!)

O HSM-->Hmm... film wydaje mi się trchę przesłodzony ale, jako że zazwyczaj oglądam filmy kompletnie nie przesłodzone to była to dla mnie nawet miła odskocznia:) Pierwsza część była troszkę nudna, w drugiej było więcej tańca i muzyki dla tego bardziej mi się podobała. Jeśli chodzi o grę aktorską... No pozostawia wiele do życzenia chodź i tak nie jest już tak źle. Przynajmniej nie patrzyli się do kamery jak to robią niektórzy "aktorzy"...:/. Najbardziej żal mi jet Corbina bo to taki wesoły chłopak a tak umniejszają jego role...

Mala_Mi_28

u mnie to jest gorączka.ja mam naprawdę zaniżoną temperaturę ciala i nic na to nie poradzę!

ps.(dobrze wiem od ilu stopni jest gorączką itp to była prawda zmieszana z ironią)

9ewa_s

Macie ptasie mleczko? Zgłodniałam.

femles_CS

dziękuję ja też.

9ewa_s

Też uważam że to świetby film. Mi sie bardzo spodobał.

9ewa_s

A więc tak: kiedyś miałam wielkiego świra na punkcie tego filmu teraz go lubię. Widze że aktorzy nie grają dobrze z drugiej strony oni nie decydują o tym co jest w scenariuszu. Mogę ewentualnie dodać coś od siebie przy czym nie wierzę w to by mogli zmieniać scenariusz.
Dalej razi mnie to jak się ludzie wyrażacie. Przecież to tylko film zresztą jak sami zgodnie stwierdziliście(krytycy) dość nisko położony na drabinie "od najgorszego do najlepszego filmu", więc po co sie tak pieklić i wyzywać?
W początku tego tematu dziewczyna napisała jak sobie dzięki hsm poradziła z no powiedzmy problemami nastolatki, a wy zaczynacie ją wyzywać jakby była nienormalna. Co w tym nienormalnego(oczywiście mam nadzieje że pisząc to akurat na tym forum miała na myśli 1 i 2 część bo 3 jeszcze nikt nie widział)?
Nie wiem czy mam prawo tak pisać ale uważam że film spełnił swoją rolę(miał zarobić kasę i przynieść minimum rozrywki). A jeśli ktoś woli inne rodzaje filmu jego sprawa niech się trzyma tego co lubi. Skoro nie podoba się 1 część to po co psuć sobie nerwy oglądając następne? No tego to nawet ja nie rozumiem, a jestem tolerancyjną przeważnie osobą...