PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

To chyba jakieś nieporozumienie a może 3,58 ?Wtedy bym się zgodził bo
oglądać się tego nie da, niezależnie od tego ile ma się lat he he ja
jakoś to obejrzałem i na koniec puściłem wielkiego pawia:-),toż to słodka ,lukrowana chała,która wielbicielkom US5 robi wodę z mózgu.
Stawiam wniosek aby wyekspediować to coś z Filmwebu na inną planetę,na
Kasjopeję albo inną cholerę

ocenił(a) film na 3
martin2000

bo to dzieciaki głosują, co sie dziwisz?
od mnie mocne 3.

ocenił(a) film na 3
Ma_Osoba

ode mnie mocne 4...ale jesteśmy w mniejszości..

ocenił(a) film na 3
Ma_Osoba

a mnie zastanawia czemu tego filmu nie ma na liście top 100? żeby była jasność dla mnie jest słaby film, ale nie zmienia to faktu, że ponad 3000 ludzi go oceniło. ba! zrobili to w taki sposób, że znalazłby się w pierwszej 10 najlepszych filmów! owszem jest to totalne nieporozumienie, ale nie można ignorować głosu kilku tysięcy ludzi, tylko dlatego, że jest inny od naszego.
jakiś moderator filmwebu konsekwentnie od kilku miesięcy trzyma HSM poza wszelkimi rankingami. czyżby czekał aż łączna nota spadnie np. poniżej 7? czy wtedy np. za 5 lat, jak HSM będzie miało 10 tysięcy głosów ocen znajdzie się w rankingu?

martin2000

Teraz ma już 8,52 bo dałam mu ocenę 1.
Boże jaki ten film jest popierdzielony....a 2 część jeszcze gorsza...ten dubbing...szkoda słów...
Pozdrawiam tych, którzy nie są zachwyceni tym filmem :P
Ten film jest dla 12-latków w dół... porażka *$#^#$@!#@!#@#!!

femles_CS

No a teraz też mu ktoś wstawił 1 bo teraz średnia wynosi 8,51.
Chwała Mu za to!!!!!!!!! Ten film powinien mieć średnią najwyżej 3,58

ocenił(a) film na 1
martin2000

a ode mnie mocen 1...

ocenił(a) film na 10
martin2000

Szczerze mowiac to wy jestescie jacys PIER***** Ten film zasluguje na 8.5/10, ma fajna fabule, aktorow, sciezke dzwiekowa i reszte. A jesli wy jestescie takimi n00bami i niewypalami to wasza sprawa!...

zizzko

Właśnie pokazałeś swoją inteligencję obrażając Nas, przeklinając.Każdy ma swój gust.Tobie się podoba to a komu innemu co innego.Może niektórzy mierzą wyżej niż przewidywalny, przesłodzony film dla nastolatków.I czasem zanim coś napiszesz przemyśl to :)

pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
mj184

Właśnie "pomysl zanim cos napiszesz" - zaden film nie zasluguje na 1- w kazdy trzeba włożyć duzo pracy a szczegolnie w musical...

ocenił(a) film na 3
zizzko

No wiesz...film ten wygląda tak, jakby każdą scenę kręcono tylko raz, więc nie widze w tym żadnego wysiłku...

zizzko

Nie wmawiaj mi słów, których nie powiedziałam.Czy ja powiedziałam,że film zasługuję na ocenę 1? nie więc zamilcz :) no i jeśli wg kogoś zasługuję na 1 to Cię powinno to mało obchodzić bo jak już mówiłam każdy ma innych gust

pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
mj184

chyba oglądaliśmy inny film
nie widze tu ani tej fajnej fabuły, ani tych super aktorów, ani tych fajnych piosenek