Nie wiem czy wiecie, ale w USA odbyło się kilka koncertów, podczas których były wykonywane na żywo wszystkie układy i piosenki. Dzisiaj o 16 leciało to na VIVIE niemieckiej.
Widzę, że Disney czerpie zyski jak tylko może. I dobrze...Szkoda tylko, że nie wprowadził tego filmu do kin, bo zyski miałby o wiele większe.
p.s. na koncertach jakiś chłopak zastepuje Zaca Effrona, pewnie dlatego, że Zac pracuje na planie 'Lakieru do Włosów'...
No, nic to tyle ode mnie. Chciałem tylko żebyście wiedzieli.
A zeby nie być gołosłownym... http://youtube.com/watch?v=BeV44DzmWGc słaba wersja, ale jak będziecie mieć czas to pewnie znajdziecie wiecej materiałów :)
Pozdrawiam!
Ten koleś który śpiewa na koncertach nazywa się Drew Seeley i nie zastępuje Zaca dlatego, że on pracuje nad Lakierem do włosów, ale dlatego że ten Drew też śpiewa piosenki w High School Musical!! Ich głosy są pomieszane w pierwszej części, ale w drugiej z tego co widziałem na nowym teledysku " What time is it? " to już piosenke w całości śpiewa Zac, więc jak będą koncerty i będą śpiewane piosenki z drugiej części to pewnie będzie już Zac a nie ten Drew. Ale zobaczymy !
POZDRO !!!