PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Co się dzieje z tymi filmami Disneya?! Po prostu widzę, że coraz bardziej spada ich poziom: od najlepszych i najpiękniejszych bajek takich jak "Król Lew" czy "Śpiąca królewna",poprzez "Kurczak mały" do "High school musical"?! Po prostu żenada!
Gdzie te wszystkie bajki, którymi każdy się zachwycał?
Jak by Walt Disney to widział, co teraz wyprawiają to by co najmniej dostał ataku serca! Smutne ;/

coca_cola_z_drozdzami

tak agaćka masz racje,
w 100% sie z tobą zgadzam ;p loll

BadMotherFucker2

Wszystko jest robione pod publike. Moja 8-letnia siostra gdyby miala wybierac miedzy "Królem Lwem", a "HSM" wybrałaby to drugie. Smutne.

CallMeShaddy

Może i pod publikę, ale to naprawdę denerwujące jest! Wszystkie filmy, które każdy zna pamięta i TĘSKNI za nimi po prostu znikły i już nawet nie ma co marzyć, że znowu będą takie robić. Jaka fabuła jest w tym HSM?! to jest żenujące, w ogóle nie mogę pojąć, że to wyszło "z rąk" Disneya!

coca_cola_z_drozdzami

Również się z Tobą zgadzam. Co prawda nie jestem wielką fanką Disneya, ale faktycznie, jakby zobaczył jakie dzieła są opatrzone jego nazwiskiem, to by się przewrócił w grobie ;/

coca_cola_z_drozdzami

Takei filmy to ogromne pieniądze. Pod koniec lat 90, zyski były coraz mniejsze, a że Disney przedsiębiorczy jest dostosował się do panujących wymagań. Nie mam nic przeciwko takiemu dorabianiu, tyle że Disney jest głównie znany z pięknych bajek, których teraz brak. Mimo to dalej czekam na powrot dorównujący tamtym hitom.

coca_cola_z_drozdzami

ja również czekam, ale ta nadzieja powoli mi jakoś niknie.
Mam nadzieję, że jednak będą powstawały znów te magiczne bajki;), a nie jakieś puste HSM