PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71347
3,8 14 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

9,21?! Czy na filmwebie są same 10 latki? Przecież ten film jest infantylny i conajmniej żenujący. kropka.

ocenił(a) film na 7
SthDiabolical

No nie i znowu to samo. Juz raz mieliśmy tu pogadankę na ten temat. Czy niektórzy myślą, że ten film jest przeznaczony tylko dla dzieci?? Z reszta nieważne jest to ile się ma lat. Film ma się podobać i odprężać i wiek nie ma z tym nic wspólnego!

ocenił(a) film na 10
SthDiabolical

Sam jesteś infantylny i conajmniej żenujący. kropka. Czy nie moża zrozumieć że są różne gusta??!!??!!??!! Ja mam osiemnaście lat i podoba mi się ten film jak żaden inny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wielu innych ludzi tak myśli!!!!!!!!!!!!! I szczerze uważam że 9.21 to stanowczo zbyt mało!!!!!! Dalsza dysusja nie ma sensu bo i tak nikt mnie nie przekona że ten film jest beznadziejny. HSM jest piekny. A taka ocena jaka jest chyba o czymś świadczy? Gdyby naprawdę był żenujący to miałby ocenę ok 3,5... zastanów się...

ocenił(a) film na 10
SthDiabolical

i cio z tego ja mam 12 lat i gadasz tak jakbyć ty była taka!! pełni popieram moich poprzedników !!!!! jak dla mnie tio powinno byc minimalnie 10,0 !!!! .kropka

ocenił(a) film na 1
SthDiabolical

Zgadzam się. To już Wentyl ma mniej. A przeciez Prison Break to kultowy serial. Ale to jest poklenie Hilary Duff i Ashley Tisdale. Czy jakos tak. I nic ani nikt ich nie uratuje...

ocenił(a) film na 9
SthDiabolical

infantylny i zenujacy to moze Ty jestes Film jest ok nie powiedzialabym o nim rewelacja bo nie wyroznia sie niczym szczególnym To poprostu fajnie przedstawiona historyjka o nastolatkach i zastanawiajac sie głebiej to mozna znalezc tez nie głupie przesłanie filmu Nie podoba mi sie ze oceniasz ludzi po tym jakie dają noty kazdy ma inny gust i odmienne zdanie i nie wiem po co to komentujesz baaaaaaaaaaaaaaaaaj :D