nie no, ja cie pobiłam- dałam 1...:P
HSM dziadostwo.
HSM2 podwójne dziadostwo
Rzygam jak widze Vaneske i Zackusia. Nawet fabuła tandetna.
Badziewie.
również dałam 1. szkoda, że nie można dawać 0 lub punktów ujemnych. to jest film na dzieciaków w USA, którym w głowie tylko Disneyland, telewizja i McDonald's. nie mam pojęcia, dlaczego zyskał tak ogromne grono fanów...
czasami żałuję że na Filmwebie nie ma punktów ujemnych.. dlaczego to nie działa w drugą stronę..?!! DLACZEGO..?!
póki co daje 1..;/ jak Film web wprowadzi ujemne to zmienie ocenę na - 10 ..;/
ja się zlitowałem nad tym gniotem, bo nawet niektóre piosenki były fajne... dałem 3, ale tak naciągane, że już bardziej się nie da.
Zmieniłam na 1 po tym jak zobaczyłam w sklepie kalendarz z tym shitem i torbę na ramieniu dziewczyny..to już jest inwazja :/
Daję 1. Mam 14 lat i nie wiem co może być w tym aż tak fajnego, że prawie wszystkie dziewczyny z mojej klasy miały w szafkach plakaty Z. E. A tak w ogóle to niedobrze mi się robi, kiedy widzę TAKĄ fabułę i TAKIE "idealne" postacie. A więc powiem krótko "HSM = SHIT i to do kwadratu".
Haha "pocieszę" was, gdzieś słyszałam, że ma być 7 (!!!!!!!) części. Oj, szykuje się rekord najniższej średniej w historii Filmwebu.
Widzę że średnia ocen wynosi 7,7 :D... Brawo brawo polska młodzieży :D... Lubicie ambitne kino... :D Dałem 2/10 ale tylko za urodę Vannessy ;D( całkiem niezła :D) A teraz poważnie:
W życiu chyba jeszcze nie oglądałem takiego gniota :D...i taki ruchów tanecznych Zaca Efrona :P lol.. Niezły z niego chłoptaś ... Nadaje sie do Playboya :D... no nie znowu się naśmiewam ;) ale po prostu inaczej się nie da :/ zgadzam sie ze to dla amerykanców którzy zamiast mózgu mają BigMac'a z MCDonald's :D dobra... starczy tego jeżdżenia... wyżyłem sie....obejrze 2 i znów się wyżyję :D pozdro
Ostatnio będąc w Realu widziałam jak kupa dziewczyn rzuciła się na plakat Efrona. Boże!
Nie wiem co one w nim widzą!
Ja tam wolę Shia LaBeoufa lub Orlando Blooma xD
Aaaaa, a żeby było fajniej....
Najgorętsi przystojniacy poniżej 25 roku życia
1. Chris Brown
2. Shia LaBeouf
3. Zac Efron
Nasz "piękniś" znalazł się na trzecim miejscu!
Czyżby za mało operacji i żeby zdobyć grona fanek?
A ja uwazam ze Efron skonczy jak Michael Jackson-pierwszy szlowiek ktory urodzil sie murzynem a umrze białasem :P tyle ze Efron skonczy odwrotnie- za duza ilosc solarki sprawi ze umrze jako murzyn, no chyba ze po drodze poodpadaja mu jakies czesci ciala...:P
HSM jest tak beznadziejne ze dziwie sie jak niektorym ludziom moze sie to podobac :( w reżyserii Tima Burtona byloby o niebo lepsze :P
nie zdziwiłabym się gdyby moja "prognoza" się sprawdziła :PPP tylko pod jego czuprynką bedzie bialo, bo nawet na solarce Zackuś musi miec włoski spryskane lakierem i ułozone jak należy :P
High School Musical w reżyserii Tima Burtona? No to w takim razie Efron grałby "demonicznego koszykarza", który wraz ze swoją dziewczyną, mającą obsesję na punkcie śmierci ściga tą pannę co ją gra Tisdale, tyle, że jej głowę niósłby ten co gra jej brata XD. Może też dorzuciłby parę duchów i jakichś Marsjan (tak nawiasem mówiąc to sam Efron mógłby zagrać Marsjanina ;))
Cóż, może wtedy by się dało obejrzeć a tak- jedyneczka jedyneczka, jak to śpiewają na TVP1 ;)
taaak... demonicznego koszykarza,albo demonicznie fałszującego koszykarza bez głowy :) a panna Vaneska zagrałaby nożycoręką kujonkę śpiewającą z playbacku :) i ganiałaby pannę Tisdale Głupiutką...:P i jej brata bez mózgu :)Marsjanie i duchy w porządku... i w takiej wersji dałoby się obejrzeć. :D
2 to zdecydowanie za dużo. Ale to badziewie nie zasługuje nawet na 1. Kiedy to ogladalam chcialo mi sie plakac nad zenujacym amerykanskim kinem dla mlodziezy.
redox nie badz tak litosciwy, 2 tak duzo, oszalales :) osobiscie pozostawiam jedyneczke zasluzona :)
Oglądałam HSM kiedyś z moją klasą na lekcji angielskiego... To było najgorsze 45 minut w całym moim trzynastoletnim życiu. A nie dało się zająć niczym innym, gdyż mieliśmy "osłuchiwać się z językiem." Cóż... głośniejsze były piski moich koleżanek ("OMG! Patrz, Zakuś! Jaki on jest słiit!"). Ten film jest tragiczny. 1, ale to i tak za dużo.
Ja bym chyba zrezygnowała z lekcji w takim wypadku.
A moja ocena 1 - adekwatna do poziomu tego filmu.
Genialny film.Ta głębia fabularna te realistyczne postacie.Tylko jedna ocena jest właściwa: 1.
strasznie przereklamowany shit xF dżizus jak mozna zachwycac sie tym filmem tym bardziej na poziomie obsesji." boze musze miec majtki garsonke kota i tapete z wizerunkiem Zaca" bleeh :S
Ten film jest taki genialny.... Fabuła jest taka oryginalna i piękna.... Aktorzy są superowi najbardziej nasz kochany Zacuś... chyba uświadomił mi że jestem Homo :D hahahahahahahaha :D a teraz na serio :D Gorszego filmu w życiu nie widziałem :) wolałbym cały dzień oglądać taki szajs jak : Hostel niż HSM :D wytrzymałem na HSM 10 minut :D to były najdłuże 10 minut w moim zyciu :D po 10 minutach musiałem niestety udać się do WC ze znanych przyczyn :D film jest taki denny że powinien mieć oznaczenie -13 czyli oglądac poniżej 13 roku życia :)
A ja dałam 2 i chyba zmienię na 1 . ;p
Tandetna szmira . (przepraszam jeśli kogoś uraziłam , ale poprostu musiałam to napisać)
oszszsz!
wlaczylam sobie mujzyczke z tego czegos na youtube, aby zobaczyc, co to za oslawiona szmira. Upłyneło z 45 sekund jednej piosenki, o czym kot wpakował się na lapa i w wcisnał wyciszenie głośnikow. To musi być znak jakiś ;]
Ja zaliczam ten film do DRAMATÓW.
To jedna wielka tragedia która ogarnęła połowę świata.
Jeśli Efron nie widział gorszej tragedii od tsunami, to niech spojży w swoje odbicie xD