Ten film powinien mieć oznaczenie - "do lat 12"...jedyne co jest w tym filmie w miarę dobre to ścieżka dźwiękowa...
Dokładnie. Obejrzałam ostatnio ten film na DVD i się załamalam.
Nastolatki poubierane w krzykliwe stroje, i ta 'wspaniała gra aktorska'..
Zupełnie jak nowa odmiana teletubisiów. Ale jak widać dzieciom się podoba, nic oczywiście do tego nie mam, to doskonała bajeczka dla maluchów.
Ja po obejrzeniu tylko w kawałku tego filmu to sie załamałem że musiałem horror na odragowanie obejrzeć ;) Film jest do kitu i zgadzam sie z przedmówcami że to nowe Teletubisie ;) Lepjej nie oglądajcie drugiej części .
Jest to film przewidywalny, który wiadomo, że się skończy happy end'em :)
Ale cóż mogę powiedzieć...sympatyczny film, muzyka bardzo fajna.Jest to film z pewnością dla młodych ludzi- bo nie sądzę, żeby ludzi już dorosłych coś takiego bardzo zainteresowało.Ale powiem, że dobrze się bawiłam to oglądając mimo, że mam 16 lat ;)
Do lat 15 wystarczy...poniżej tego wieku też żyją jacyś ludzie. Nie ma się co śmiać że trochę naiwni - każdy z nas był na ich miejscu...tylko, że gdy ma się 15 i pół roku, to zaczyna się udawać dorosłego.
HSM - typowy film disneyowski, nieźle zrobiony i zagrany, żadnej głębi, świat bez wojen, w wolnym czasie można obejrzeć...
Strasznie naciągany ten film... A najbardziej rozśmieszało mnie jak nagle nie wiadomo skąd brała się muzyka i ktoś zaczynał śpiewać...
tak to jest w musicalach chyba że nikt nie widział musicalu to może gadać takie rzeczy, ludzie czego wyście się spodziewali przecież to zwyczajny disney'owski film wszystkie takie były i będą
jak jest w musicalach?????Ty chyba nie widziałaś żadnego innego musicalu poza "HSM"...Przecież film taki jak "Moulin Rouge" uważam za rewelacyjny, a jest musicalem..
Ja też uważam, że "Moulin Rouge" jest rewelacyjne. O niebo lepsze od HSM... Wogóle nie do porównania! Pozdro xD
może do lat 15 bo teraz polska młodzież robi się coraz głupsza i ten film podoba się starszym osobą niż 12 latkom. żenada nie film. aktorzy tacy wkurwi*jący jak w żadnym innym filmie.