PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Jeden z najlepszych filmów w historii amerykańskiego kina. Jak na kino rozrywki do prawdziwe arcydzieło. Co najwazniejsze, film jest obecny w naszym codziennym zyciu. Koszulki z nadrukami, kolorowe olowki i wiele wiele innych. A ci wszyscy zazdrosnicy... Nie widzicie jaki ten obraz jest wartosciowy? Jakie ma przeslania? Wyswietlaja go na lekcjach jezyka polskiego w szkolach... Moze to da wam choc troche do myslenia.

A Zackowi i Venessie sto lat zycze!

Sama w swoim zyciu probuje ich nasladowac, bo sa tego godni :)

ocenił(a) film na 1
balckdiamond

To jakaś prowokacja????

balckdiamond

Nie piszesz tego serio , prawda?

ocenił(a) film na 1
balckdiamond

Przez ostatnie 2 godziny myślałam jak somentować w dłuższej wypowiedzi to co napisałaś.Jeśli uwarzasz tak jak napisałaś to "CHYBA UPADŁAŚ NA GŁOWĘ DZIECINO!!!!".
Po 1."Jeden z najlepszych filmów w historii amerykańskiego kina." To chyba najgłupsze co napisałaś.W tej wypowiedzi postawiłaś HSM,na równi z takimi filmami jak;"Ben Hur","Forest Gump" czy "Zapach kobiety".A Zacka Efrona na równi z Tomem Hanksem i Alem Pacino.
Po 2."Co najwazniejsze, film jest obecny w naszym codziennym zyciu.:Tutaj też się niezgodzę bo jakoś ani ja,ani wiele innych osób nie wzdycha na myśl o Troyu i jego panience.I kto normalny wciąż lata do kiosku po Bravo,Popcorn albo Dziewczynę,żeby mieć mnustwo plakatów z ZaCkUśśśIem I vAnEsCą????
Po 3.Odpowiedz mi na jedno.Jakie niby wartości ma w sobie to coś???..Hmm???Że różowy jest nieodłącznym elementem garderoby????A zachowywanie się jak zniewieściały laluś oraz idiotka jest trendy???
Ogólnie jesteś śmieszna.

ocenił(a) film na 1
balckdiamond

balckdiamond - powinni zamykać w więzieniu ludzi o poglądach takich jak ty .

ocenił(a) film na 1
poli_5

Na 100 % prowokacja !!! he he sam napisałem podobną na temat tego "arcydzieła"

ocenił(a) film na 1
martin2000

Jak mnie wkurzają te trolle "jebane". Po co wy tak prowokujecie?

el_Polaco

Mis się fil bardzo ale to bardzo podoba jeden z moich ulubionych sama też próbuje naśladować ten film jest super, trudno o lepszy

katarzynakp1

zgadzam się z tobą
balckdiamond
ogląałaś high school musical 3 jest rewelacyjny

ocenił(a) film na 10
balckdiamond

Zgadzam sie z tobą w 100%!!! Ten film jest najlepszy jaki kiedykolwiek widziałam! Aktorzy wspaniali,muzyka i choreografie tez!! Nic dodac nic ująć!!!!!!!!!!

ivv_14

zgadzam sie z tobą, do filmu nic nie można dodać ani ująć, żadnych wpadek nie zauważyłam

ocenił(a) film na 1
katarzynakp1

Skoro tak uwarzasz,to radzę ci iść do okulisty.