kolejny, który nie zna się na kulturze. Wiesz że nie obraża się ludzi, których się nie zna?
Witam!
Pragnę tylko powiedzieć, że nie zgadzam się z martinem2000. Ten film powinien zdecydowanie zostać
minowany największym gniotem wszechczasów. Nie widziałam gorszego filmu od... Odkąd się urodziłam.
Zdecydowanie beznadziejny.
Pozdrawiam
Jaga Br.
P.S. Piratko4, o co ci chodzi?? Przepraszam, ale nie zrozumiałam.
O to ładne zdanie "dla plastików"?
Bo sorry to, ze lubię film nie znaczy automatycznie że jestem plastikiem? trochę to tak jakby beznadziejne zagranie...
Tak sobie czytam wypowiedzi na filmwebie i kiedy myślę, że nic głupszego ludzie nie wymyślą to proszę...
Nie wiem czy powinnam to komentować, bo założyciel tematu pokazał całą swoją inteligencję, którą ma do zaoferowania ( a właściwie jej brak)
Rozumiem, że mam do czynienia z fanem filmów typu "włatcy móch".
Człowieku zastanów się co piszesz, zanim to opublikujesz bo robisz z siebie kompletnego ...
Nie będę cię obrażała, chociarz ty obraziłeś wszystkich fanów hsm.
Ale powiedz mi łaskawie na jakiej podstawie tak "mądrze" oceniłeś ten film...?
To że napisałem o nim "GNIOT" to jeszcze mało bo spokojnie można o nim napisać "MEGAGNIOT":DDD ale oczywiście fanatyczki tego czegoś będą o nim pisać że jest genialny:D,układy taneczne nieziemskie:DD,gra aktorska cudowna:DDD a Zacuś słodki i piękny:DDDD...żenua:( oczywiście według was jesteśmy mało inteligentni bo jak można sie nie zachwycać filmem który jest uwielbiany przez miliony naiwnych fanek a który tak naprawdę jest wielką ściemą a świat w nim przedstawiony to jakiś sztuczny plastikowy MATRIX
Widzę że do ciebie nie dociera...
Może ci się nie podobać film, możesz pisać że jest beznadziejny, zwisa mi to...
Chodzi o to żebyś nie obrażał ludzi którzy go oglądają i im się podoba.
Bo nie wiem czy wiesz, ale istnieje takie coś jak GUST...
A poza tym już z moich innych wypowiedzi można wywnioskować, że nie uważam żeby film był wspaniały. Gra aktorska jest kiepska, cała historia do przewidzenia.
Ale ja go LUBIĘ. Wiesz co to znaczy? Nie zdarza ci się lubić czegoś co inni uważają za beznadziejne?
I tak jak koleżanka wspomniała w takim wypadku chodzi o gust. A to, że jest ten jeden film nie oznacza, że nie oglądam innych!
Ostatnio zakochałam się w Śniadaniu u Tiffany'ego a tego filmu gniotem nie nazwiesz więc łapiesz na czym to polega? Każdemu może podobać się co innego i nikt nie ma prawa nikogo obrażać! Dotrze to w końcu do Ciebie i innych Tobie podobnych?
Oczywiście popieram w 100 procentach;]
Ale w tym przypadku tłumaczenia są bez sensu... Tacy ludzie się nie zmienią, bez względu na nic... I chyba nigdy nie pojmią słowa GUST...
oczywiście każdy ma swój gust ale pisząc o tym filmie że jest "GENIALNY"[LOL]kompromitujesz się bo nie masz pojęcia co to słowo oznacza w PRAWDZIWYM świecie kina,pewnie jeszcze bawicie się lalkami więc się nie dziwię waszym zachwytom nad tym badziewiem :-DDDDD
Cóż. Ja jeszcze 1,5 roku temu owszem zachwycałam się ale zrozumiałam że jeśli chodzi o techikę i wykonanie film nie jest rewelacyjny i nie znajdziesz wśród moich wypowiedzi z tego najbliższego okresu wypowiedzi które by mówiły ze jest o "genialny".
Skromna nie jestem i wydaj mi się, że moje wypowiedzi i tak są raczej najspokojniejsze. Ale zrozum, że występuje osobny gatunek "hot13", który jest zupełnie inny od reszty. Ja do nich nie należę, mam prawie 17 lat i zwyczajnie film lubię. Nie zachwycam się chyba że wziąłeś to z moich ocen sprzed roku ale jeśli zadałeś sobie trochę trudu przejrzeć moje wypowiedzi na tym forum to z ostatniego okresu nie znajdziesz żadnych zachwytów. Ewentualnie stwierdzenia, ze film lubię, bo mnie odstresowuje. A zresztą rób i pisz co chcesz. Ja film lubię i lubić będę. Może jak będę starsza to zacznę myśleć tak jak wy? Kto wie...
nie chodziło mi o Ciebie tylko o ShadowGirl,która napisała o tym filmie "GENIALNY"
Poczekaj, poczekaj, bo nie mogę przestać się śmiać...
No więc...
Drogi... "koneserze filmowy" (haha) napisałam że ten film jest genialny, bo... dla mnie jest genialny...
Nie mówie tu o samej fabule, ale o tym, że pomimo że jest prosty to ma w sobie to coś, co przyciąga przed telewizory miliony osób...
" PRZWDZIWYM świecie kina "
Ok, wejdź se na wikipedie(czy z czego tam czerpiesz wiedzę) i przeczytaj sobie co to jest "film"
zauważysz że HSM się do niego zalicza,(SZOK!;D) więc i zalicza się także do "prawdziwego świata kina" (haha)
Nie oczekuje że zrozumiesz co to jest gust, więc powiem ci tak...
To jest Disneyowski film czlowieku!!!
Dla dzieci, czy łodzierzy...!!!!
Czego ty się po nim spodziewałeś?
Efektów specjalnych, logistyki, drastycznych sce, czy czego ???
Szkoda słów...
Disney przewraca się w grobie kiedy krecą taką tandetę,ten GENIALNY[sic!] badziew nie ma kompletnie ŻADNEGO pozytywnego przesłania,wręcz przeciwnie ma wręcz destrukcyjny,ogłupiający wpływ na takie plastikowe pokemony jak ty !!!!! p.s naucz się poprawnie pisać po polsku albo wracaj do lalek
Muszę przyznać że miałam denny humor, ale jak weszłam tu i przeczytałam twoją bzdurną wypowiedź od razu mi się poprawił...
Po pirwsze możesz się powstrzymać od obrażania mnie?
Wiem że będzie ci ciężko ale się postaraj, bo nic ci nie zrobiłam...
Ale właściwie jak zacząłeś... Chociarz nie, nie będę się zniżać do twojego poziomu...
"Pokemony jak ty..."? Litości, co ty w przedszkolu jesteś???
Forum jest dla ludzi, którzy mają chociarz trochę kultury, więc właściwie mogłabym sobie odpuścić, wypowiedzi na temat co o tobie myślę, bo pewnie i tak nie zrozumiesz ,ale spróbuje...
Tak w nawiasie, to forum jest do wyrażania swojego zdania, a nie rozmawiania o ortografii. Spróbuj zapamiętać...
Dobra ale przejdźmy do rzeczy...
Którą ta ja już "megaintelektualną" wypowiedź słyszę że Disney przewraca się w grobie, hsm jest ogłupiający...
No więc podsumujmy. Disny jak do tąt robił bajki o księżniczka, sielankowym życiu, itd. Z tym chyba się zgodzisz ( nawet ty...)
Powiedz mi więc dlaczego ma się niby przewracać w grobi skoro, hsm tak naprawdę się aż tak nie różni. Wszystko jest idealnie itd.
Skoro tak, to powiedz mi o ile bardziej hsm "ogłupia" (haha, nie mogę)
dzisiejszą młodziesz...???
I jakie to nam destrukcyjne przesłanie daje... ?( haha to jeszcze lepsze)
I zanim opublikujesz swoją wypowiedź przeczytaj ją jeszcze raz i zastanów się...
Na razie to ty zachowujesz się tu jakbyś się jeszcze lalkami bawił a nie ja...
Pokemony i plastiki to bardzo delikatne stwierdzenia w porównaniu do tego co piszą o was inni:)) a co do tego "GENIALNEGO" filmu to wiedz że został stworzony tylko po to żeby zarobić jak największą kasę jak najmniejszym kosztem,im głupszy film tym większy zysk:/ tak jest teraz niestety w Ameryce,szkoda tylko że w Europie tabuny nastolatek zaraziły się tym gównem.Pisz sobie co chcesz,ja swego zdania nie zmienię co do tego syfu,który jest nie tylko najgorszym filmem Disneya ale również najbardziej odmóżdżającym tworem,który nie powinien się nigdy pojawić !!!
To że inni nazywają fanów HSM gorzej niż ty, to świadczy tylko o ich (bardzo niskim) poziomie intelektualnym... Ty wcale nie musisz się do tego przyłączać... Od tego ma się wolę...
"Im głupszy film tym większy zysk" Ok, żartujesz???
Mam nadzieję bo tylko tak da się wytłumaczyć to stwierdzenie...
I tak z ciekawości, na jakiej niby podstawie hsm odmóżdża...???
wszystkie fanki i fani(jeśli tacy są) tego SHITU muszą być odmóżdżeni :DDDDDDDDDDDDDDDD
Piratko4, normalnie wyjęłaś mi to z ust...
A co się tyczy martina2000, to nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie...
Podałeś tylko odpowiedź typu "tak bo tak"
Rozumiem, że zrobiłeś to dlatego, bo tak naprawdę nie masz konkretnych argumentów i tylko tak chrzanisz żeby coś napisać...
Dobra rada dla ciebie: lepiej nie pisz nic, jeśli masz pisać takie rzeczy...
do fanatycznych wielbicielek tego gniota nie trafiają żadne konkretne argumenty co świadczy o totalnym odmóżdżeniu
Jak na razie to widzę, że to do ciebie nie docierają żadne konkretne argumenty... (o ile wiesz co to znaczy)
Po za tym żadnego nie podałeś... Najwyraźniej takiego nie masz...
Po prostu się przyznaj a nie odwracasz kota ogonem...
Wow.
Kolejna inteligentna odpowiedź. I kolejny raz zarobiłam obrazę. Brawo, możecie być z siebie dumni. Was nikt nie obraża, a Wy innych non stop.
HSM robi wodę z mózgu i jest stratą czasu. Później się dziwić, że coraz więcej dziecineo :P A jest cała masa dobrych i b.dobrych filmów i znalazłby się w takiej tematyce, ale mam nadzieje, że nie w takiej oprawie :P
OK z przyjemnością obejrzę dobry i b. dobry film o podobnej tematyce. To naprawdę nie jest ironia po prostu chciałabym się dowiedzieć:D
A ja czegoś nie rozumiem... Mówią, że filmy typu HSM, są beznadziejne, w takim przypadku jak film o takiej tematyce ma być dobry? Taka drobna nieścisłość.
Dokładnie... Nikt nie potrafi na to odpowiedzieć to po co używa takich argumentów? My znamy ten film i wiemy na jakim jest poziomie "technicznie"...
"wiemy na jakim jest poziomie technicznie..." LOL! :DD przecież ten film jest prosty jak budowa cepa ! Skierowany do jak najmniej wymagającej rzeszy nastolatek,które za kilka lat nie będą o nim nawet pamiętać ! Jedynym usprawiedliwieniem bzdur jakie wypisujecie na temat tego filmu jest Wasz młody wiek:P ale spoko jeszcze wszystko przed Wami
Ale nie dociera do Ciebie, że top jest zwykły pseudo musical film dla rozrywki który musi być zbudowany jak cep...
No widzisz,sama przyznajesz,że to pseudo musical i jest zbudowany jak cep :DDDDDDDDD
Ale ja to wiem... Bo to film dla dzieci i młodzieży w którym nie chodzi o jakieś ukryte znaczenia... A i tak jest fajny(zależy od gustu oczywiście)...