PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Wiem co będzie drugiej czesci High School Musical : Sharpay i Ryan beda zazdrosni o wygrana Troja i Gabierlli w tym musicalu :P i beda robic wszystko zeby nie chcieli być razem.Sharpay bedzie udawała ze się topi a Troy bedzie ratownikiem i bedzie musial ja ratowac..no i sztuczne oddychanie jej zrobic :(.Ryan bedzie przekonywał Gabrielle do tego ze Troy zdradza ja z Sharpay.Film sie zakonczy w klubie. czy troy i gabriella zostana razem i zaspiewaja w tym klubie, czy sharpay i troy beda cos nowego czuli ?
Tego niestety nie wiem :P ale sie przekanam w lecie jak ogladne :)

ocenił(a) film na 10
danusia103_allegro

sorki za pomyłke :Troya i Gabrielli ma byc :D :)

danusia103_allegro

Heeeee ale super ze to umieściłaś no no moje gratulacje a tak jeszcze skąd to wiesz i czy jest wersja na 100% ?

ocenił(a) film na 10
agas_2

Na amerykanskiej stornie było :P i przetlumaczyla mi kolezanka ze Stanow :)

ocenił(a) film na 10
danusia103_allegro

tio fajnie a nie wiesz kiedy ukarze sie "High School Musical 2"??

ocenił(a) film na 10
karolcia_buziaczek1

Latem będzie w Stanach pewnie na amerykańskim disney channel a na dvd lub w Polsce to nie wiem pewnie dopiero w 2008 roku :(

danusia103_allegro

A skad to wiesz ?? Bo jestem bardzo ciekawa ??

ocenił(a) film na 10
Kingusia_92

Już pisałam,że na jakiejś amerykańskiej stronie byly takie zapowiedzi do tego filmu po angielsku i koleżanka ze Stanów mi przetlumaczyła . Umieszcze ten tekst tutaj ..jak komuś sie chce to tłumaczcie :P ja napisałam takie najważniejsze rzeczy:) być może są jakieś drobne błedy w tym co napisałam więc ci dobrzy z anglika to sobie przetlumaczcie :)
Jealous of the attention Troy and Gabriella's newfound talents have received; Ryan and Sharpay set out to restore the "natural balance" of life. Their plan: break up Troy and Gabriella, so they will not want to be in the spotlight. In an attempt to break the two up, Sharpay fakes drowning at the pool, which means that lifeguard Troy has to give her mouth to mouth. At the same time, Ryan makes Gabriella think that Troy is cheating on her with Sharpay. There will be a completion at a Country Club. Will Troy and Gabriella end up back together and sing at the completion or will Sharpay and Troy be feeling the start of something new?

ocenił(a) film na 10
danusia103_allegro

sorki ze skopiowalam twoj tekscik ale poprostu moje kolezanki chcialy zebym zamiescila to na moim blogu! jeszcze raz przepraszam.

ocenił(a) film na 10
danusia103_allegro

GŁOSUJCIE NA 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAMAIWAJCIE ZNAJOMYCH
ZAKLADAJCIE KONTA ABY ZAGLOSOWAC NA 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIECH WEJDZIE W WIELKĄ POMPĄ DO TOP 100 ŚWIAT

NIECH LUDZIE WIEDZĄ

JAKI SUPER FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

danusia103_allegro

dzieki za skrot.juz nie moge sie doczekac drugiej czesci.a wiesz czy troy bedzie z gabriella?jeszcze raz dzieki.pozdrowka