PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,8 14 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Właśnie obejrzałam pierwszy raz HSM i uważam, że jest świetny!! Co prawda Troy niejest taki, żebym można się było w nim zakochać, ale film jest świetny =D oczywiście chłopak niektórym na pewno się podobał ;p Cudne!!! Aż chciałoby się zbiegiem okoliczności zaśpiewać z przypadkowym chłopakiem, trafić do takiej szkoły i się zakochać ;p DLACZEGO JA MUSZĘ UCZYC SIĘ W NORMALNEJ SZKOLE??? ;( a co wy sądzicie o tym filmie?

ocenił(a) film na 10
keira

zgadzam się z Tobą świetny filmik (Zac też bosski ;) teżbym tak chciała a nie to co w naszych.... polskich szkołach pzdr ;)

anckaaa

wez... nasze szkoły są beznadziejne ... żeby można było se tak chodzić po szkole i śpiewać, potem iść na trening koszykówki śpiewać, następnie na kółko naukowe i też śpiewać, a na koniec pośpiewać z całą szkołą i tymi, którzy do niej przybyli :PP

keira

Hehehe... Nie no to to by byla zbyt duza przesada ;] Ale cos z muzyka moglo by byc :) Np. Karaoke xDD Czy cos innego u mnie w szkole nawet chorku nie ma...! Zall a jak chcialem zalozyc to mnie opierdalali... :/

ocenił(a) film na 10
keira

tak to prawda u nas czegoś takiego nie ma (sal gimnastycznych do koszykówki, sceny i wogóle) chciałabym się uczyć w takiej szkole( z Zac'kiem Efronem ;P)

ocenił(a) film na 7
anckaaa

Och ja też bym tak chciała! A co do naszych szkół to szkoda słów.