Najgłupszy film jaki w życiu oglądałam.Nie wiem co w tym filmie widzą moje koleżanki z klasy?Ja to wolę oglądać poważne filmy np.Gladiator,Plac Zbawiciela itp.a nie takie bzdury.
To co pokazali w tym filmie to była żenada... no ale cóż jak już film się pojawił to go obejrzałam i marzyłam kiedy się skończy, bo myślałam, że umrę z nudów. Akurat w mojej klasie wszyscy są solidarni i stwierdzili jednogłośnie: film jest to bani! Jak moja mama zobaczyła tego gniota (patrz: film hsm) to wyszła po piętnastu minutach, bo dalej to już nie mogła oglądać.
zgadzam się wszyscy tak szaleją za tym filmem to postanowilam go obejrzeć - dno totalne! co wszyscy widzą w tym filmie? dwójka tez jest głupia, to nawet dla dzieci sie nie nadaje, do tego chyba ten film mial byc dla mlodzieży... najlepszy kawalek byl w tedy kiedy ta dziewczyna dawala zacowi i vanessie do zaspiewania jakis kawalek, który pierwszy raz słyszą i od razu śpiewają! xD i to tańczenie w szkole/ poza jest strasznie głupie, jakby ich myśli przekazane tańcem, takie troche za głębokie jak na taki film (albo może za głupie??)
ogólnie ŻENADA
ten film to idealne "kino" dla pustych nastolatek(swEEt, BoSh itd.) dla których bardziej ambitnejsze kino jest za trudne..
dokładnie, nie trzeba nad tym myśleć itp. osobiście wolę filmy o głębszym sensie albo jakieś przyjemne komedie choćby
Tego czegoś w ogóle nie można nazwać filmem. Gra aktorska(?) poniżej krytyki, te przesłodzone aktoreczki i ten cały Zacuś z 2-metrową tapetą. Właśnie dlatego nastolatki stają się coraz głupsze od oglądania takich produkcji. A Disney pewnie się w grobie przewraca widząc, co produkuje jego wytwórnia
Szczerze mówiąc rozumiem cię, sama nie lubiłam tego filmu. Byłam zmuszona do obejrzenia go ponownie, ale wtedy go polubiłam. Może jestem nastolatką, ale nie używam zwrotów: "Bosh" itd. Nie jest taki zły, poprostu za bardzo go lansują. I nie uważam, że jest to najlepszy film na świecie (tak jak moje kolezanki).
taak.. aż za bardzo.
a jak bardzo chca na tym filmie zarobić mówi m.in. allegro.
wpiszałam przed chwilą hsm.
omfg! tam jest wszystko. naklejki, lalki, pościele, zegarki, buty itd... o.O
to juz chyba przesada...
Dopisuję się, ale daję dwa punkty- +1 dla jedynej postaci, która choć na kilka minut przyciągnęła moją uwagę- ashley tisdale
wybacz. ja jokoś nie ubolewan nad tym, ze "nie doceniam tego co najlepsze wg ciebie"
twoja strata mi się film bardzo, bardzo,bardzo.bardzo podoba, jest super Zac świetnie zagrał, jest wspanniałym i przystojnym chłopakiem. Fil jest bardzo fajny układy taneczne, aktorzy, muzyka, piosenki. Film HSM jest the best