To jest najlepszy film jaki kiedykolwiek oglądałam!!!!!! Aktorzy boscy, choreografie i muzyka fantastyczne!!! Jestem wielka fanką tego filmu!!!!!
<Brecht>.Z tego co widziałam w twojej filmografii,to widziałaś tylko 3."HSM","Camp Rock" i "HSM3".Ich nieda się zakwalifikować nawet jako dobry musical.Ale jeśli widziało się tylko sweet shit,to nic dziwnego że pisze się takie posty jak twoje.
Uwazalem ten film za chlam i kupe a le obejrzalem i uwazam(tak zabijcie mnie i spalcie) ze jest to taka mlodziezowa MAMMA MIA tyle ze tansza bo zarowno na tym filmie jak na drugim niezle sie bawilem niestety MAMMA MIA wymiata a HSM nie
Może Tobie filmy się dobrze ogląda z głową w kiblu, ale mi nie najlepiej wg
mnie ogląda go się normalnie przed TV. Jeśli ty wolisz ogl.ądać filmy z głową w kiblu to przykro mi
To jedyny sposób, aby znieść to gówno :/ inaczej zdrowy człowiek tego nie przeżyje...
Chyba żartujesz... Ja nigdy w ten sposób ni przeżywam filmów, a szczególnie HSM bo jest super mogę go oglądać i oglądać. Jest bardzo fajny, każdemu go polecam. Rozumiem może ty masz inny gust , ja np: mogę powiedzieć , że film który ty lubisz a ja nie to można tylko przeżyć dzięki trzymaniu głowy w kiblu.
Wiele osób lubi HSM i nie słyszałam , żeby w taki sposób oglądali ten film
Każdy ma inny gust i inny styl, i lubi oglądać filmy takie, które mu przypadną do gustu.
aktualnie nic nie zdziałam, ale kiedyś sama zrozumiesz, co miałam na myśli... tymczasem do niezobaczenia
Eee, najlepszy to nieee. ;D Nie, do kitu. Po prostu jest taki sztuczny..
"-Och, Troy, kocham Cię, jesteś boski!!
-Ja też Cię kocham! Lalala nie umiem śpiewaaaać!!"
Litości...
Digital_boy, kurde lubię Cie. xD Mamma Mia jest naj,a HSM jest blee. ;p
Tak na marginesie, to ta częśc jeszcze jakoś przeze mnie przejdzie, ale 2... Ugh. Na 3 nie poszłam do kina, bo po co kasę marnować? I jeszcze dziewczyny z równoległej klasy tylko ciągle w kółko: "Kocham HSM i Zaca, ojeju, złamał mi się paznokieć, no jaka ze mnie słodka idiotka!!" <blee> Nie, nie, dzięki, 3/10 Pozdr.