PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Najlepszy film!!

ocenił(a) film na 10

To jest najlepszy film jaki kiedykolwiek oglądałam!!!!!! Aktorzy boscy, choreografie i muzyka fantastyczne!!! Jestem wielka fanką tego filmu!!!!!

ivv_14

Ja też jestem fanką tego filmu jest bardzo fajny

ocenił(a) film na 1
katarzynakp1

ivv 14 to chyba mało dobrych filmów w swoim życiu widziałaś.

ocenił(a) film na 10
michela81

uwierz mi widziałam dużo fajnych ale ten jest najlepszy!!

ocenił(a) film na 1
ivv_14

<Brecht>.Z tego co widziałam w twojej filmografii,to widziałaś tylko 3."HSM","Camp Rock" i "HSM3".Ich nieda się zakwalifikować nawet jako dobry musical.Ale jeśli widziało się tylko sweet shit,to nic dziwnego że pisze się takie posty jak twoje.

ivv_14

idiotka

ocenił(a) film na 5
ivv_14

Uwazalem ten film za chlam i kupe a le obejrzalem i uwazam(tak zabijcie mnie i spalcie) ze jest to taka mlodziezowa MAMMA MIA tyle ze tansza bo zarowno na tym filmie jak na drugim niezle sie bawilem niestety MAMMA MIA wymiata a HSM nie

Digital_boy

Film jest bardzo fajny i bardzo dobrze się go ogląda

użytkownik usunięty
katarzynakp1

chyba z głową w kiblu się dobrze ogląda

Może Tobie filmy się dobrze ogląda z głową w kiblu, ale mi nie najlepiej wg
mnie ogląda go się normalnie przed TV. Jeśli ty wolisz ogl.ądać filmy z głową w kiblu to przykro mi

użytkownik usunięty
katarzynakp1

To jedyny sposób, aby znieść to gówno :/ inaczej zdrowy człowiek tego nie przeżyje...

Chyba żartujesz... Ja nigdy w ten sposób ni przeżywam filmów, a szczególnie HSM bo jest super mogę go oglądać i oglądać. Jest bardzo fajny, każdemu go polecam. Rozumiem może ty masz inny gust , ja np: mogę powiedzieć , że film który ty lubisz a ja nie to można tylko przeżyć dzięki trzymaniu głowy w kiblu.
Wiele osób lubi HSM i nie słyszałam , żeby w taki sposób oglądali ten film
Każdy ma inny gust i inny styl, i lubi oglądać filmy takie, które mu przypadną do gustu.

użytkownik usunięty
katarzynakp1

aktualnie nic nie zdziałam, ale kiedyś sama zrozumiesz, co miałam na myśli... tymczasem do niezobaczenia

Nie wiem... ,... może kiedyś tak ale teraz nie. Ale ten film według mnie nie jest zły

katarzynakp1

i małe prawdopodobieństwo , że kiedyś mi się od podoba. Bo film jest super

ocenił(a) film na 3
ivv_14

Eee, najlepszy to nieee. ;D Nie, do kitu. Po prostu jest taki sztuczny..
"-Och, Troy, kocham Cię, jesteś boski!!
-Ja też Cię kocham! Lalala nie umiem śpiewaaaać!!"
Litości...
Digital_boy, kurde lubię Cie. xD Mamma Mia jest naj,a HSM jest blee. ;p

Tak na marginesie, to ta częśc jeszcze jakoś przeze mnie przejdzie, ale 2... Ugh. Na 3 nie poszłam do kina, bo po co kasę marnować? I jeszcze dziewczyny z równoległej klasy tylko ciągle w kółko: "Kocham HSM i Zaca, ojeju, złamał mi się paznokieć, no jaka ze mnie słodka idiotka!!" <blee> Nie, nie, dzięki, 3/10 Pozdr.