Hejka,przeczytałam na blogach że Zac Efron i Ashley Tindstale nie są parą tylko dobrymi przyjaciółmi. Tak twierdzi podobno sam Zac. Fajnie co??
A co za różnica:D? Mi to wszytsko jedno. Chcą to będą ze sobą,nie chcą to nie będą.
NO NIE WIEM ja oglądałam filmiki na YOUTUBLE jak Zack i Ashley sie..... całowali. moze zle przeczytalas bo on owszem mowi ze sa dobrymi przyjaciolmi ale z Vanessą.... pzdr
Wiecie co... Filmiki może i są ale ja tam sie bym tym nie sugerowała, bo osobiście widziałam dwa te same zdjęcia na necie w jakimś tam filmiku jak zac się całował z Vanessą lub z Ashley tak więc patrze na to z niechęcią bo pewnie większość to fotomątarz. Wystarczy Adobe PhotoShop i dobry łeb a czasem nawet zwykły Photo Filtr i już! Bo sama tak nie robiłam :D
No a myślisz, ze by powiedzial, iż z nią jest? Nie sądze :) Sama bym to zachowała w tajemnucy, bo życie prywatne nie jest do rozgłosu, a ja sama widziałam masę fotek i filmów wskazujących na to że są razem :] Mi to pasuje, bo bardzo lubię Ash :]
Pzdr ;]
o cale szczescie bo jej nielubie.Wolezeby on byl z Vanessa.Jest fajniejza a i przy okazji wpadnijcie na mojego bloga o zacku www.marta107.blo.interia.pl i zostawiajcie komentarz
Ja też widziałam filmik jak Zac całuje się z Ashley, ale to był kawałek odcinka "The Suit Life of Zack and Cody", co polsku brzmi "Nie ma to jak hotel" czy coś. W każdym razie nie sądzę, żeby byli razem. Należą do gwiazd Disney'a, a oni jak sobie robią zdjęcia to ciągle się gdzieś przytulają itd. :D
oni nie mogą być razem. tak mi sie przynajmniej wydeje. ona jest od niego o 2 lata starsza!!
Hej ludzie jak możecie mówić że lepiej by było gdyby był...... Przecież nie znacie ani jego ani tych dziewczyn!!! To że Vanessa jest ładniejsza nie oznacza że ma lepsza asobowość.
I w tym momencie nadia ma całkowita racje. Niektórzy z was poprostu łączą Zaca z Vanessą, bo razem zagrali w filmie i się pocalowali bla, bla, bla... Ale tak było w scenariuszu. Z resztą wystarczy przeczytać w ciekawostach, ze Ashley miała zagrać Gabriellę, a Corbin miał zagrać Troya i co wtedy? Również byście łaczyli Ashley i Corbina?
Hmmm, ja nie łączę Vanessy z Zac'iem dlateego ża zgrali w tym samym filmie główne role ale dlatego że do siebie pasują. Według mnie. A gdyby Corbin grał Troya a Ashley Gabriellę to NAPEWNO nie łączyłabym ich w parę bo do siebie nie pasują. A poza tym w filme Troy i Gabriella się nie całowali, mieli się pocałować i pocałowali się ale nie pokazano tej sceny w filmie. Wybrano inną sceną.
Pozdrawiam...
zac ostatnio potwierdzil ze chodziz vanessa
bylo to w programie tv prowadzocy zpytal zaca czy on i vanessa sa razem on odpowiedzial : TAK!
Wiecie ja widziałam zdjęcie jak Zac i Ashley się całowali.
A jeszcze na innym zdjęciu jak przytula się z Vanessą.
On chyba coś miesza.
Ale i tak jest fajny.
hie hie ja widziałam zdjęcia jak całował się z Ashley <nie w filmie> i z Vanessą więc hmmm... z która on w końcu jest?!?! pozdr ;*
Ja obejzalem all filmy z youtube ze stron o vanessie i z tego co zrozumialem to w wywiadzie dla CNN (bodajze) Zac mowi ze Vanessa go pocalowala w usta ale on nie chcial i jak jakby odzucil... Wiec chyba nici z tego, ja mysle ze oni sa dobrymi kumplami :) Pozdro
No teraz to ja nie rozumie... przegladam galerie na www.vanessaannehufgens.com i znajduje tam takie cudo http://www.mymostwanted.com/gallery/data/1643/icon_029.png ja juz nie wiem ocb wiec sie nie bede narazie udzielal dopuki nie uslysze tego w telewizji xDD
Muszę to sprostować. To nie jest zdjęcie pocałunku Zaca i Vanessy, tylko Van z innym chłopakiem, a na dodatek to nie prawdziwy kiss tylko udawany.
Wiecie dlaczego? Bo to pocałunek z serialu, w którym aktorka wystąpiła.
Chciałam wam to udowodnić, bo widziałam filmik z ta sceną, ale nie potrafię tego nigdzie znaleźć.
Ciągle go szukam na youtube, więc jak coś to zaraz podaję linka.
Pozdrawiam i cieszę się, że zapobiegłam fałszywym domysłom :-)
To znowu ja :-). Co prawda nie znalazłam linka do filmu, ale za to mam zdjęcia.
Oto on: http://vanessa-online.org/pictures/thumbnails.php?album=47 to adres jednej ze stron poświęconych Vanessie.
Obejrzyjcie zdjęcia, to zobaczycie, że chłopak, którego całuje to nie Zac Efron.
Aha... to capsy z serialu "Drake and Josh" z 2006 roku. O ile się nie mylę to Van wystąpiła tylko w jednym odcinku - gościnnie.
To znowu ja :-). Co prawda nie znalazłam linka do filmu, ale za to mam zdjęcia.
Oto on: http://vanessa-online.org/pictures/thumbnails.php?album=47 to adres jednej ze stron poświęconych Vanessie.
Obejrzyjcie zdjęcia, to zobaczycie, że chłopak, którego całuje to nie Zac Efron.
Aha... to capsy z serialu Drake and Josh z 2006 roku. O ile się nie mylę to Van wystąpiła gościnnie tylko w jednym odcinku.
Cofam to co napisalem wczesniej ;ppp Widac nie znam jeszcze za bardzo filmow w ktorych grala Vanessa
Przejrzyjcie wpis z 15 lutego na tym blogu http://high-school-musical2.blog.onet.pl/ Baaaaarodzo ciekawe zdjęcia ;)
ja czytałam że Zac był z Vanessa i Ashley parą, ale teraz są tylko przyjaciółmi, a czemu? Powiedział, że to tajemnica. Wydaje mi się, że Zac lubi zmieniać czesto dziewczyny
Zac nie jest ani z jedna ani z druga :) Widzilam wywiad i on sam powiedzial,ze nic go nie laczy z zadna, Ashley tez to powiedziala :) Wiec nie ma sie o co martwic :) po za tym czytalam wypowiedzi niby rzecznika Zacka dla fanow i napisala,ze jest stanu wolnego :)
ej takie mało dyskretne pytanko...
co was obchodzi z kim on jest?? przecież i tak nie pojedziecie do niego gdyby był wolny i nie żucicie mu sie na szyje:) niech sobie bedzie z kim chce:D to Jego życie (prywatne) :D
pozdrawiam:)
ej odpowiadam na mało dyskretne pytanko:
chyba nie zrozumiałaś intencji... założyłam ten temat bo słyszałam, że Zac jest z Vanessą a taki układ bardzo by mi się podobał... jednak gdyby był z Ashley to ok. jego sprawa. Bo na miłość boską przecież nie jestem jakąś chorą nastolatką która marzy o tym, że kiedyś Zac Efron się we mnie zakocha! Ja mimo wszystko mam trochę oleju w głowie... No to tyle sprostowania.
PS. żucić się pisze się przez "rz", rzucić się...
Pozdrawiam!!
Zac jest z Vanessą ... Poznali się na Planie High school musical (1)
Chodzą ze soba i byli ostatnio na wakacjach na Hawaiach!